Şimdi Ara

ekmek yemeden nasıl kılo alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben artık hıc ekmek yemıyurum nerdeyse yemeklerı 3-4 tabak yerı gelıyoo ama ekmek hıc yemıyorum kılo almam lazım hamur ısı sart dıyolar ama ne yapsam acep

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekmek Yemeden Kilo Alınır mı?

Ekmek, birçok kültürde temel bir besin kaynağı olsa da, kilo vermek isteyenler genellikle ekmeği diyetlerinden çıkarırlar. Ancak ekmek yemeden kilo almak mümkündür.

Ekmek, esas olarak karbonhidrat içerir ve bu da vücuda enerji sağlar. Ancak karbonhidratlar, sağlıklı bir diyetin tek bileşeni değildir. Protein, yağ ve lif gibi diğer besin grupları da kilo alımında rol oynar.

Ekmek yemeden kilo almak için şu adımları izleyebilirsin:

• Protein alımını artır: Protein, tokluk hissini artırır ve metabolizmayı hızlandırır. Et, balık, yumurta, süt ürünleri ve kurubaklagiller iyi protein kaynaklarıdır.
    • Sağlıklı yağlar tüket: Avokado, fındık, tohumlar ve zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar, tokluk hissini artırır ve vücudun besinleri emmesine yardımcı olur.
    • Lifli gıdalar ye: Meyveler, sebzeler ve tam tahıllar gibi lifli gıdalar, tokluk hissini artırır ve sindirime yardımcı olur.
    • Şekerli içeceklerden kaçın: Şekerli içecekler, boş kaloriler içerir ve kilo alımına katkıda bulunabilir. Bunun yerine su, şekersiz çay veya kahve tüket.

Unutma ki, sağlıklı bir şekilde kilo almak zaman ve çaba gerektirir. Dengeli bir beslenme planı oluşturmak ve düzenli egzersiz yapmak, uzun vadeli kilo yönetimi için esastır. Doktoruna veya kayıtlı bir diyetisyene danışarak, senin için en uygun kilo alma planını belirleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hamur işi şart değil. Karbonhidratlar şart. Baklagillerin alayı işini görür. Ek olarak makarna ve pilav...
  • Makarna,pilav,tatlı gibi yüksek oranda karbonhidrat içeren besinler alabilirsin.Merak ettim,ekmek neden yemiyorsun,kilo vermek istesen anlarımda..
  • Çok porsiyon yediği için ekmeğe gerek kalmıyor ya da alışkanlık edinmiş artık diye tahmin ediyorum ben.
  • Her sabah kahvaltınınn yanında ekmek yiyemediğine göre puaça,simit vs yiyebilirsin,börek yiyebilirsin.

Makarna,pilav da yiyebilirsin fakat ekmek yemediğin için bu yediklerin zaten ekmek yerine geçecek ve ekmekle kilo alamıyorsan bu pek işine yarar gibi gelmedi bana.
  • aslinda ekmek yememek saglikli olur iyi bir aliskanlik gelistirmis.ama sen kilo almak istiyorsan nisasta falan aldiriyor galiba.ama karbonhidrat alman lazim illaki
  • Bir doktor ekmeğin kilo aldırmadığını söylemişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günde 2-3 paket ülker in kare çikolataları var ondan ye, cips ye, fındık içi ye, badem, pekmez alırsın baya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukaan

Makarna,pilav,tatlı gibi yüksek oranda karbonhidrat içeren besinler alabilirsin.Merak ettim,ekmek neden yemiyorsun,kilo vermek istesen anlarımda..

arkadasın dedıgı gıbı cok porsıyon yıorum acıkcası bana gereklı olan koları proteın vs seylerı almam gerekıyo vee ekmekde yersem yanında sısırıyo su bıle ıcmeden karnımı sırf yemekle sısırıyorum sızce bı sakıncası olurmu kılo aldım almadım degıl ama daha fazla alabılmem ıcın ne yapomam gerekır makarna plav tavuk ıkı gunde bır tıka basa yerım

Şenaycım sımıt poaca felan analdımda dıyerlerınden bısey anladıysam obez olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 26 Nisan 2008; 22:29:25 >

• walla ben 5 günde 3 kilo aldım ha, 66 idim 69 oldum, yaptıım şey günde 2 kere makarna ketçap ve mayonezli, fındık 1 avuç, bi de 2 tane kare antep fıstıklı ülker o kadar :D
  • gercekten o dedıklerın kılo aldırıyor bende aldım kılo almadım degıl hemde baya ama dahada almam gerekıyor vucut gelıstırdıgım ıcın ben ıste ekmek yemıyorum pek karnımı sırf yemekle doldurdugum ıcın öle ara felan sımıt poaca yerım cıkolata yıorum bayaa tabı
  • O tür yemeyi bende yapmıştı 1 haftada 3 kilo aldım. Tabi yine bozunca yemeyi aldıklarımda gitmişti. Bırakmıcaksın yemeyi birde dirençsizlik hastalık falan bunlardan uzak durmak iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

O tür yemeyi bende yapmıştı 1 haftada 3 kilo aldım. Tabi yine bozunca yemeyi aldıklarımda gitmişti. Bırakmıcaksın yemeyi birde dirençsizlik hastalık falan bunlardan uzak durmak iyi.

öyle hastalık falan oldu mu grip falan yemeden kesilince geri veriosun, bi de bu kilo almaya çalışırken evde de olsa ağırlık çalışmak falan kilo almaya yardımcı oluo, fazla glikozu kaslarda depoluo falan cidden farkedio şöyle bi 10 kg luk ağırlıkla çalışmak gayet ii kol kası yapıo :D ... ağırlık çalışmayı bitirdikten sonra da direk bi paket çikolata yersen en kralı
  • bu kadar kiloyu ne yapacan eğer kas yapmak için istiyosan karbnhidrat veya aminoasitler işini görür
  • Aslında ben de kilo almak istiyorum ama bunun için çokta ciddi işlemlere girişmedim,

pilav ve makarna en çok yediğim yemeklerin başında geliyor,

ama benim sorunum çok çabuk tıkanıyorum, bazen bir tabaktan sonrasını dahi yiyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 1 Mayıs 2008; 16:29:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

ben artık hıc ekmek yemıyurum nerdeyse yemeklerı 3-4 tabak yerı gelıyoo ama ekmek hıc yemıyorum kılo almam lazım hamur ısı sart dıyolar ama ne yapsam acep

Gecenin bi yarısı yede ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: MinikYas

Aslında ben de kilo almak istiyorum ama bunun için çokta ciddi işlemlere girişmedim,

pilav ve makarna en çok yediğim yemeklerin başında geliyor,

ama benim sorunum çok çabuk tıkanıyorum, bazen bir tabaktan sonrasını dahi yiyemiyorum

insan midesi esnekdir zamanla yemiye yemiye küçülür sonra az bi yemekle tıkanırsın bunu (tabiki zamanla) genişletmek senin elinde tabi bende bu durumdan şikayetçiyim yaş 23 boy 1.80 kilo 60 çok zayıfım kilo almam lazım

• benım kılom normal 178 boy-67.5 kılo kılo alıyorum ama gec aldıgımıda yakıyorum 75kg cıkmak ıstıyorum ve bunu kas olarak almak ıstıyorum cok sey ıstıyorum galıbaaa

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessiz@Saglıkcı -- 3 Mayıs 2008; 15:49:54 >
  • makarna pilav bol karbonhidratlı besinler yani.

+şekerli şeyler.baklava ws...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.