Ünal Aysal NTVSpor'da 1.kamp dönemine kadar transferleri bitirmiş olacağız dememişmiydi ?Takımda bariz kadro derinliği eksikliği var bırak derinliği 11'de adam yok
Yerli Sol bek ve Stoper kesin alınmalı.Forvet Sol Kanat sorunlu.Orta sahada yaratıcı oyuncu eksik.Sadece Selçuk'un ayağına bakarsak yine hayal kırıklığı yaşarız sene içinde.
en az 5 6 futbolcu alınmalı bu takıma.Sol bek stoper sol kanat forvet orta saha sol kanadın yedeği...Kazım'ında yedeği yok adama birşey olsa Aydın oynayacak.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
eboue ujfalusi servet transfer
bence iyidir.gerçi ujfa açıkta dehşet oynuyor
Ben ilk defa bu sene gördüm bu kadar oyuncuya talip olup alamadığımızı.
Galatasaray yönetiminde FB, BJK ve TS küme düşer meydan nasıl olsa bize kalır çok para harcamayalım havası var !!!
aynen oyunculara el atıp atıp patlama rekoru kırdık :) kap bildirmeler vs. onunda bir anlamı kalmadı :)
türk olarak kalite gerçektende düşük , tamam türk futbolunda kalite düşük ama ne olursa olsun sağ-sol kanat ve forvet için türk alternatifler bulunmalı
110 kişi falan geçti kaçını alabildik ? Ünal Aysal acemiligine yenik düştü. Ligler 5inde baslasa biz şuan çok çok kötü durumda olurduk.
Hayır bide stoper ve sol bekte bu kadar sıkıntı varken neden hala buralara transfer yapılmıyor. F.T. gerçekten gökhan ve servet ile birşeyler başarabileceğinemi inanıyor ?
Yönetimin çok iyi yaptığı işler var. Tebrik etmek gerek. Zor durumda olan bir Galatasaray ı devraldılar. Takımda büyük sorunlar vardı. Eksikliklerin tamamının kapanması mümkün değil. Şuana kadar ellerinden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştılar. Bana göre asıl sorun 1-2 transferin son ana bırakılmasında değil.
Transferlerin tamamı daha erken bitirilse çok daha iyi olurdu. Ama bitirilemediğine göre vardır bir sebebi. Yanlış yapıldığını düşündüğüm konular şu.
Yeteri kadar kaliteli yerli alınmadı. Kaliteli yerlilerin çoğunu kaptırdık. 2 tane kaliteli,sorunsuz yerli alındı. Bunun yanı sıra kadroda ki en iyi yerli oyuncuyu satmak durumunda kaldık. Yerli kalitesi zaten oldukça kötüydü. Elimizde ki en iyi yerliyi satıp 1-2 tane kaliteli yerli almak bu sorunu gidermedi. Büyük bir sıkıntı var. Kaliteli yerli oyuncu sıkıntısı. Mehmet Ekici,İlkay Gündoğan,Gökhan Töre,Serdar Kesimal,Ömer Toprak,Serdar Aziz,Tunay Torun..... Bu isimlerden birkaçı alınmalıydı.
Bunun yanı sıra defansa yeteri kadar özen gösterilmedi. 1 kişiyi gönderip 2 yabancı transfer ettik. Eboue gayet iyi transferdir. Yönetimi kutluyorum. Ujfalusi de iyi oyuncu.Tecrübeli. Ancak hazırlık maçlarında ki performansı kimseyi fazla yanıltmasın. Stoperde oynadığında tek hamlelik bir oyuncudur. Servet le ne kadar uyum sağlar soru işareti. Ayrıca en iyi oyununu ortaya koysa dahi 1-2 sene sonra yine stoper aranmaya başlanacak.L.Neill ilk geldiği zamanlarda çoğu kişi bayılıyordu ama 1-1,5 sene sonra yine stoper değişikliğine gidildi. Şuanda bunları kimse kafaya takmaz. Ancak çok para harcandı. Ve hersene belli bir miktar para harcanmaya devam ediyor. Oyunculara ödenen paralar,bonservisler... Hersene aynı mevkiler için oyuncu aramak,transfer derdine düşmek kötü bir durum.
Neyse. Yönetimin ve özellikle Fatih Terim in kafasında belli planlar vardır. O planlara göre rota çizildi. Bekleyip göreceğiz. Umarım bu takım bu sene sıkıntı yaşamaz.
Görüşülen isimlerin büyük isimler olduğunu düşünürsek gayet normal
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
Hayır bide stoper ve sol bekte bu kadar sıkıntı varken neden hala buralara transfer yapılmıyor. F.T. gerçekten gökhan ve servet ile birşeyler başarabileceğinemi inanıyor ?
bu saatten sonra oraya transfer yapılırsa türk yapılması lazım , yabancılar doldu yada forvete türk alacaklar vs.
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
quote:
bu saatten sonra oraya transfer yapılırsa türk yapılması lazım , yabancılar doldu yada forvete türk alacaklar vs.
Baros gidici hocam.Stancu zaten gidiyor Pino'da öyle.Bu isimlerin yerine yabancı forvet alacaklar.fakat stopere yerli lazım o konuda katılıyorum urfalının yanına.
Solbekte keza öyle.
Kaliteli yerli oyuncu zaten fazla yok olanlarda malum takimlar isi baska sekillerde baglayip aldilar bazi olaylarda ismi gecen oyuncularin nereye gittigini gördük. Yabanci oyuncu olayinda ise yönetim takip etmemis acemice davrandi ve cikan olaylarda bazi oyuncularin gelmemesine sebebtir. Yönetimin en büYük hatasi Afrika ve Güney Amerikada iyi baglantilalar yapamasi Porto mesala oyuncuya para verince basiyor ama Brezilya, Arjantin, Mozambik gibi ülkelerden 18 20 yas arasindaki oyuncuyu alip oynatiyor bizim en azindan 2 3 transfer yapmamiz lazimdi bu sekilde. Bazi kisilerin Kalli dönemi yorumlarini hatirliyorum Lindeoroth ve Lincoln alindi diye Uefa kazanacaklarini yazardi simdi elestiriye girmisler.
Yönetimi elestirmek icin söylemiyorum ama 1 Bu ise talip olurken hoca falan aramamislar bu Terim olayi ile belli oldu 2 Mali durum iyi gösterildi ama sürekli borc batagina girildi Polat döneminde bunu bilmelerine ragmen Afrika ve Güney Amerika icin hic bir calisma yapilmadi oraya zaten adam yollanip oyuncu alinmaz sirketle anlasilir onlar tavsiye eder oyuncu satimindan bu sirketler komisyon alir (Porto bunu yapiyor o yüzdende kaliteli oyuncu seciminde hata az yapiyorlar) eski futbolcu yolliyarak adam baktirilmaz. 3 Bazi kaprislere Canaydin dönemi gibi izin veriyorlar kim ne derse desin Culio ve Stancu takimda tutulmaliydi bu sene icin. 4 Bazi isimler gündeme geldiginde acemice davrandilar
Neticede kurulan takim verilen paralarada bakarak bu sene lig yarisi icinde olur seneyede daha dogru isler yaparlar
quote:
quote:
quote:
Baros gidici hocam.Stancu zaten gidiyor Pino'da öyle.Bu isimlerin yerine yabancı forvet alacaklar.fakat stopere yerli lazım o konuda katılıyorum urfalının yanına.
Solbekte keza öyle.
forvete yabancı alınabilir forvet hep yabancı zaten , birde sol kanada alıncak işte yabancı doluyor onu demek istedim
eboue çok iyi topcu ama onun yerine stoper e adam alınması gerekiyordu , yada urfalı hiç alınmayacaktı ...
quote:
quote:
quote:
quote:
Solbekte keza öyle.
forvete yabancı alınabilir forvet hep yabancı zaten , birde sol kanada alıncak işte yabancı doluyor onu demek istedim
eboue çok iyi topcu ama onun yerine stoper e adam alınması gerekiyordu , yada urfalı hiç alınmayacaktı ...
demi ya 1 adam fazla 7 olcak diyolardı ne oldu o iş ?
quote:
quote:
quote:
quote:
Solbekte keza öyle.
eboue stoper oynayamaz mı acaba çevik hızlı bence olur sağa urfalı sola malesef balta veya çağlar yanına servet eldeki kadroyla en iyi defans 4lüsü bu olur eboue heryerde oynarım deyip duruyor zaten
yok 6 yabancı + artı sonsuz yaptılar olayı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
quote:
quote:
quote:
Solbekte keza öyle.
eboue stoper oynayamaz mı acaba çevik hızlı bence olur sağa urfalı sola malesef balta veya çağlar yanına servet eldeki kadroyla en iyi defans 4lüsü bu olur eboue heryerde oynarım deyip duruyor zaten
eboue yi sağ açık oynatıyormuş şuan terim arkada yine eboue ... sabriyide göbekte oynatıyor herhalde :)
ama bence - eboue urfalı servet balta - olacak defans bu sene
- sabri selçuk melo x - orta saha
- kazım ( elmander ) x - forvet
ztn defans öyle olmalı. eboue nin solda işi yok. ortada oynayacak oyuncu bulunur sabri oynayamazsa
esasında tff ye teklif yapsak sol beksiz çıksak sahaya onun yerine bir fazladan yabancı oynatabilsek harika olur
tranfer dönemi ramazana gelmekle iyi etmedi.herkesin kafası bir garip çalışıyor.hâla solda balta var inanılır gibi değil.Server var Cam bebek...(kafayı duvara vuran smiley)