Şimdi Ara

Yillar sonra ask hissiyatini tekrar buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az once pür sevgiyi bir.kizda buldum. Unuttugum bi olaydi gercekten. Kizlara cinsel obje biciminde yaklasilmamasi gerektigini ve sirf seks icin birileriyle sevgili olunmamasi gerektigi olgusu kafamda yer etti. Haftasonu gorebilme firsatim.olacak ve ilk firsatta acilacagim. Evlilik hayallerine basladim bile. Icim icime sigmiyor yazayim da rahat uyuyayim dedim. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakin ol şuan olayın büyüsüne kapılmışsın anı yaşa güzel duygudur

• Reddedilcen reddetmezse bile aldatacak seni yada 1 2 ay takılıp yol verecek sana belkide sevgilisi var ama sanada tamam deyip ikinizi oyalayacak

• İLk baslarda guzel geliyor sonrasi ne mi?Tekrar aşik olmamak icin kendine yeminler ediyorsun.Aşk bir uyusturucu gibidir ilk once alistirir seni yer bitirir sonra birakmak istedigin zaman geriye aci dolu dusunceler kalmistir.Biraktiktan sonra ise "Belki bu sefer diyerek"tekrar baslamak istersin.Senelerce birisini sevmis biri olarak soyluyorum hobi olarak aşik ol ama uzun surmesin zevkini al tadinda birak.

• duygusal-adam kullanıcısına yanıt
    Reddedilebilirim normal ama senin icindeki korkularinin disa yansimasi olarak attigin mesajdaki korkular bende mevcut degil.

• Vertigo G kullanıcısına yanıt
    Benim korkum yok ama senin böyle olacak bi kaç sene sonra kızı hatırlayıp biranı yudumlayacaksın sonra keşke tanımasaydım dyeceksin belkide intihar edersin yada kendini eve kapatıp delirirsin falan

• Cok farkli hossediyorum cidden her acidan mantikli geliyor bana. Saf sevgiden bahsediyorum sinirsiz birsey bu ask gibi sahte bir duygu degil bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tadını çıkar her zaman bulamıycan o duyguyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vertigo G

Arkadaslar az once pür sevgiyi bir.kizda buldum. Unuttugum bi olaydi gercekten. Kizlara cinsel obje biciminde yaklasilmamasi gerektigini ve sirf seks icin birileriyle sevgili olunmamasi gerektigi olgusu kafamda yer etti. Haftasonu gorebilme firsatim.olacak ve ilk firsatta acilacagim. Evlilik hayallerine basladim bile. Icim icime sigmiyor yazayim da rahat uyuyayim dedim. Tesekkurler

Abazaliga son verdim demiyo da uzattikca uzatmis:-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Reddedilcen reddetmezse bile aldatacak seni yada 1 2 ay takılıp yol verecek sana belkide sevgilisi var ama sanada tamam deyip ikinizi oyalayacak

Bu forum hayatım boyunca daha önce hiç böyle bir şey söylemedim ama annen için aynısını söyleseler ne derdin? Annen babana söylediğin tarz şeyler yapmamış ki sen doğmuşsun değil mi? Demek ki neymiş, elinde 0 bilgi varken atıp tutmak saçmalığın daniskasıymış.

Adam orada kızla ilgili tek bir şey söylememiş, ne iş yapar, kaç yaşında, nasıl biri hiç ama hiçbir fikrin yok, herkes ama herkes olabilir bu kız ama senin ulaştığın çıkarıma bak hele. Daha tanımadığın insanlarda olumsuzluk arayacağına azıcık aynaya bakmayı akıl edebilsen hayatta çok daha güzel yerlere gelebilir, çok daha mutlu olabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.