Şimdi Ara

NevGross Yeni Şube Açmış, Fiyatlar Süper! (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
15
Favori
58.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok arkadaş daha önce Ankara Gimatta Nev Gross isimli bir marketten bahsetmişti. Bana uzak olduğu için ve genelde Migros tan alışveriş yaptığım için deneme şansım olmamıştı.

Bu hafta sonu o tarafa yolum düştü ve bir uğrayayım dedim.

Eski şubesinin önü çok kalabalık, araç bırakma ve mağazaya ulaşmak çok zor oldu. Mağazaya girince gördüğüm yoğunluğa çok şaşırdım. Alışveriş arabalarını sürmekte zorlanıyorsunuz. O kadar yoğundu.

Görevliler, çok yakın bir yere yeni bir şube açtıklarını, oranın daha geniş ve ferah olduğunu, kapalı ve açık otoparkının bulunduğunu söylediler.

Yeni Şubeleri eski Nev Gross a 500 mt falan uzaklıkta bir yerde. Çok büyük bir alan kurulmuş. Bana Metro marketi hatırlattı. İçerisi çok geniş, 28 kasa çalışıyor. Otoparkında sıkıntı yok. Diğer tarafla kıyaslanamaz bile.

Gelelim fiyatlara.

Ben alışverişlerimi genelde Migrostan yaparım. O kampanyayı bu kampanyayla birleştirmeyi ve "combo" yapmayı severim. Nev Grossun fiyatlarını görünce, gerçekten şaşırdım. Diğer marketlere göre çok ucuz. Aşağıda birkaç örnek vereceğim. Alışveriş yaptığınız marketle kıyaslayın. Kampanya yok, puan yok, indirim yok. Fiyatları net yalın fiyatlar.

Girişte her marka su yığmışlar ve fiyatları çok ucuz. 5 lt su lar 1 tl den başlıyor. Saka su 1,10 tl idi mesela. 19 lt olanlar da 3,95 tl.

Antep fıstığı yeni mamül 29.90 kg
    Sarelle ve nutella 750 ml 11.90

Beypazarı maden suyu sade 6 lı 1,87 tl. (dün kipaya baktım 3,00 tl idi)
    Beypazarı maden suyu meyveli 6 lı 2,60 tl
    Ülker İçim Meyve Suları 1 lt 1,69 tl
    Dimes Meyve suları 1 lt 1,75 tl
    Ülker içim süt yy 1 lt 1,95 tl
    Ülker içim süt ty 1 lt 2,29 tl
    Ülker içim süzme peynir 500 gr 5,49 tl
    Karaali çay 1 kg 9,90 tl
    Doğadan çay 1 kg 11,90 tl
    Sensodyne Diş macunu 100 ml 9,95 tl
    Parodontax diş macunu 75 ml 11,95 tl
    30 lu Large Yumurta 7,35 tl
    Bingomatik 7,5 kg çeşitleri 17,90 tl
    Huggies Çocuk bezi 19,90 tl (3 numarada 54 adet var) (Aynısı Migrosta 29,90 tl)
    Prima çocuk bezi 23,50 tl (3 numarada 62 adet var) (Migrosta 26,50 tl)
    Prima Premium Care 22,90 tl ( 3 Numara 48 Adet) (Migrosta 30,90 tl)
    Hacı Şakir Şampuan 600 ml 2,65 tl
    Pantene 600 ml 7,70 tl
    Johnson's Baby şampuan 750 ml 5,90 tl (Migrosta 9,90 tl)
     NevGross Yeni Şube Açmış, Fiyatlar Süper! (Ankara)

google my maps
    Nev Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket - Google Haritalarım
    https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z-qMJ91RRVn0.kOr4IuoUFdrQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 24 Aralık 2015; 23:10:34 >

• Yeni Yeri Tam olarak nerede ?
    Eski yerine her ay şirket alışverişi için gidiyoruz.. Otopark büyük sıkıntı..
    Yeni yeri nerede tam olarak ?
    İntel Core i5 2500K - Asus p8p67 pro - Sapphire hd7870 2GB o.c gddr5 256bit - Kingston 2x2 1600 mhz - Ripjaws 2x4 1600 mhz - W.d C.Black 1TB 7200 rpm 64mb sata 3 - Aerocool vs-9 550w - Windows7 ultimate x64 ---- Samsung Galaxy S4 ---- Octavia 1.6 TDI Elegance 2011 ---- Ford Fiesta 1.4 TDCI Comfort 2006 ----
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGodek

Yeni Yeri Tam olarak nerede ?
    Eski yerine her ay şirket alışverişi için gidiyoruz.. Otopark büyük sıkıntı..
    Yeni yeri nerede tam olarak ?

Eski yeri sağında kaldığında ilk sağa dönüp, ikinci sola dönünce görüyorsun zaten. bana da o şekilde tarif ettiler. Zaten tabelalarla yönlendirme var. Çok büyük bir yer yapmışlar. Hem önü hem yanı otopark, hem de kapalı otopark var. kasalarda da yığılma olmuyor. ama yine poşet 10 krş. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 19 Ekim 2015; 12:40:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C_C
  • HGodek kullanıcısına yanıt
    Yeri tam olarak burası hocam.

NevGross Market

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 19 Ekim 2015; 13:07:15 >

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Prima aktif bebe (pampers) 5 numara, Torku muzlu süt 180ml fiyat bilgisi olan var mı?

Prima çocuk bezi 23,50 tl (5 numarada 42 adet var)
    Migros linki aşağıda, aynı ürün hocam. Migrosta normalde 30,90 imiş kampanyaya girmiş 26,50 olmuş. Nev gross ta kampanyasız 23,50.

www.sanalmarket.com.tr
    Prıma 5 Beden Bebek Bezi Aktif Bebek Junıor Ekonomik 36 Adet 11-18 Kg - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/53453295-31239-prima-5-beden-junior-bebek-bezi-aktif-bebek-mega-paket-11-18-kg-42-adet

Sütü hatırlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Yeri tam olarak burası hocam.

NevGross Market

Hocam İstanbul yolunda Acity nin arka tarafı oluyor. Liva pastanesinin yanından Erciyes iş merkezlerine doğru giriyorsun.
    Hocam ben de ilk kez gittim, tam tarif edecek kadar bilmiyorum. Ama sitesinde harita var, ordan bakabilirsiniz.

http://www.nevgida.com/subeler/9_macunkoy-sube-yeni

187. Cadde No:129 06370 - Macunköy / ANKARA - TURKEY
    0312 - 397 11 22 - 0312 387 11 22

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açılalı 1 aydan fazla oldu. Gimat tarafındaki Gross marketleri keşfettikten sonra k.kartı kampanyalarını maziye gömdüm. Artık mahalle arası marketlerden sadece günlük ufak tefek ihtiyaçları alıyorum. Nevgross'a da neredeyse her hafta uğruyorum

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Prima aktif bebe (pampers) 5 numara, Torku muzlu süt 180ml fiyat bilgisi olan var mı?

Prima çocuk bezi 23,50 tl (5 numarada 42 adet var)
    Migros linki aşağıda, aynı ürün hocam. Migrosta normalde 30,90 imiş kampanyaya girmiş 26,50 olmuş. Nev gross ta kampanyasız 23,50.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/53453295-31239-prima-5-beden-junior-bebek-bezi-aktif-bebek-mega-paket-11-18-kg-42-adet

Sütü hatırlamıyorum...

Nette rahatlıkla tanesi 50kuruşa bulunabiliyor, birde nuvo %25 eklenince 37kuruşa yaklaştırıyorum tane fiyatını..
    Teşekkürler..

C_C

• eski nevgrosa gidenlerdenim bende evimin yakınında karfur var ama fiyatlarda dağlar kadar fark var.zaten dikkat ederim hep her arabada kesin o sade beypazarı 6 lı ve su fix bulunur :) ankarada olupda buraları keşfetmemiş birileri varsa buyursun baksın

Ayrıca bence yakın zamanda gidenler faturalarını buraya yüklesinler herkes görsün düşüncesindeyim böylece marketlerle kıyaslanması kolay olur.

Birçok arkadaş daha önce Ankara Gimatta Nev Gross isimli bir marketten bahsetmişti. Bana uzak olduğu için ve genelde Migros tan alışveriş yaptığım için deneme şansım olmamıştı.

Daha önceki şubesinin önü çok kalabalık, araç bırakma ve mağazaya ulaşmak çok zor oldu. Mağazaya girince gördüğüm yoğunluğa çok şaşırdım. Alışveriş arabalarını sürmekte zorlanıyorsunuz. O kadar yoğundu.

Görevliler, çok yakın bir yere yeni bir şube açtıklarını, oranın daha geniş ve ferah olduğunu, kapalı ve açık otoparkının bulunduğunu söylediler.

Yeni Şubeleri eski Nev Gross a 500 mt falan uzaklıkta bir yerde. Çok büyük bir alan kurulmuş. Bana Metro marketi hatırlattı. İçerisi çok geniş, 28 kasa çalışıyor. Otoparkında sıkıntı yok. Diğer tarafla kıyaslanamaz bile.

Gelelim fiyatlara.

Ben alışverişlerimi genelde Migrostan yaparım. O kampanyayı bu kampanyayla birleştirmeyi ve "combo" yapmayı severim. Nev Grossun fiyatlarını görünce, gerçekten şaşırdım. Diğer marketlere göre çok ucuz. Aşağıda birkaç örnek vereceğim. Alışveriş yaptığınız marketle kıyaslayın. Kampanya yok, puan yok, indirim yok. Fiyatları net yalın fiyatlar.

Girişte her marka su yığmışlar ve fiyatları çok ucuz. 5 lt su lar 1 tl den başlıyor. Saka su 1,10 tl idi mesela. 19 lt olanlar da 3,95 tl.

Karaali çay 1 kg 9,90 tl
    Pantene 600 ml 7,70 tl

Üstad yeni açılan dediğiniz yer İstanbul Yolundan Batıkente giderken Acity'nin hemen bitiminden sağa dönünce sağ kol üzerinde yeni açılan yer mi? Eskiden orada Gimat Gross'mu ne vardı? Geçenlerde uğradım bayağı büyük bir mağaza açılmıştı ama ismine dikkat etmemişim

• Alışverişimi sürekli buralardan yapıyorum. Sadece nevgross değil hepsi piyasadan daha uygun. İçki satan citygross a gitmedim sadece. İçkiler ucuzmuș orda da.

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Birçok arkadaş daha önce Ankara Gimatta Nev Gross isimli bir marketten bahsetmişti. Bana uzak olduğu için ve genelde Migros tan alışveriş yaptığım için deneme şansım olmamıştı.

Daha önceki şubesinin önü çok kalabalık, araç bırakma ve mağazaya ulaşmak çok zor oldu. Mağazaya girince gördüğüm yoğunluğa çok şaşırdım. Alışveriş arabalarını sürmekte zorlanıyorsunuz. O kadar yoğundu.

Gelelim fiyatlara.

Karaali çay 1 kg 9,90 tl
    Pantene 600 ml 7,70 tl

Üstad yeni açılan dediğiniz yer İstanbul Yolundan Batıkente giderken Acity'nin hemen bitiminden sağa dönünce sağ kol üzerinde yeni açılan yer mi? Eskiden orada Gimat Gross'mu ne vardı? Geçenlerde uğradım bayağı büyük bir mağaza açılmıştı ama ismine dikkat etmemişim

Hocam ben önce eskiye gittim, ordan yeni şubeye geçtim, tarif edecek kadar o bölgeyi bilmiyorum ne yazıkki...
    Acity nin yanından girilip Batıkente giden yola çıkınca sola döneceksin hemen sağdaki ilk sokakta diye tarif etmişti bir arkadaş..

O civarda gross market çok, bir kaç tanesini gezdim ama en çok rağbet gören Nev gross tu.

• her ay teee Balgat'tan kalkıp gidiyorum NevGross'a 400 450 tl lik alışveriş yapıyorum. Ortalama 50-80 tl kar oluyor çağdaş peynirci altunbilekler migros a kıyasla.

Birde AhiGross var yeni açıldı 1 -2 ay oldu kesinlikle içeri bile girmeyin. Fİyatlar uçuk.
  • kaça kadar açık ki? 18:00 den sonra gitsek açık olur mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.