Şimdi Ara

Yılbaşında ne yapıyorsunuz, menünüz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Horoz doldurma
    Hummus
    Salata
    Etli Çiğ köfte
    Kuru pasta çeşitleri
    Salgam

Aburcubur

Hangisini hesaplı bulursam Ballantines ya da Red Label 50'lik (indirimli yer varsa bildiğiniz yazın)
    2 Tane Redbull
    Doritos, Lays büyük boy
    Kuru yemiş karışık
    Damak çikolata 3 tane
    Soğuk çay 2 litre

Sizin menüde neler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 27 Aralık 2015; 9:56:35 >

cips, kestane, kuruyemiş, tatlı ekstralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 26 Aralık 2015; 17:29:17 >
    Fellah köftesi
    Zeytinyağlı sarma
    Zeytinyağlı Lahana Sarma
    Patates Kızartması
    Rus salatası
    Kestane
    Kabak Tatlısı
    Vs...
    =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kanat ve But
    Salata
    Soğan halkası
    Patates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 26 Aralık 2015; 17:39:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Murphy's law
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarda Ne Yapıyorsunuz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yılbaşında çalışıyorum. Nöbet tutacağım ve arkasından 3 günlük bir tatilim var. Kısacası özel bir hazırlığım olmayacak.
    6 tane 50cl bomonti
    Tekila

Saka la saka
    cay var cay

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Allah ne verdiyse oturup yiyecez. Yılbaşının diğer günlerden herhangi bir ayrıcalığı yok. Üstünlüğüde yok.

Allah vermiyor kardesim, sen aliyorsun pazardan. Ha eger gorusyorsan soyle dunyanin icine edildi gelsin duzeltsin lutfen. Yarattiklariyla ilgilensin. Rica ediyorum gorusursen soyle. En azindan cocuklara bi kiyak yapsin da normal bir hayat yasasinlar. Teste bu kadae merakliysa ben yanarim onlarin yerine. Yeter ki siritip oldurulen, tecavuz edilen, aci ceken insanlari, cocuklari izlemesin oralardan. Vaatlerini de istemiyorum hicbir seyini istemiyorum eger oradaysa isini yapsin sadece. Ilet tamam mi bunlari yemeklerini getiriyorsa aksamlari.

• -DanceOfEternity- kullanıcısına yanıt
    Hocam kabilemi doyuracaksınız ?
    Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle
  • Zeytinyağlı yaprak sarması , hindi fırın , pilav , Belçika dan gelmiş 5 tane viski (isimlerini unuttum ) , 2-3 şişe vodka , Yine Belçikadan gelen çikolatalar , bolca fındık ve antep fıstığı , cips , patates kızartması , çeşitli tatlılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceBorn -- 26 Aralık 2015; 20:46:49 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep webteki zebani -- 26 Aralık 2015; 20:44:50 >

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

horoz doldurma ne lan

Ahahaha. Ya hiç sorma bizimkilere bende dedim "horoz yenir mi? sert olmaz mı " falan "deli olma güzel olur, yengen tutmuş horoz dolduracak" dediler de dur bakalım. :D

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Allah ne verdiyse oturup yiyecez. Yılbaşının diğer günlerden herhangi bir ayrıcalığı yok. Üstünlüğüde yok.

Allah vermiyor kardesim, sen aliyorsun pazardan. Ha eger gorusyorsan soyle dunyanin icine edildi gelsin duzeltsin lutfen. Yarattiklariyla ilgilensin. Rica ediyorum gorusursen soyle. En azindan cocuklara bi kiyak yapsin da normal bir hayat yasasinlar. Teste bu kadae merakliysa ben yanarim onlarin yerine. Yeter ki siritip oldurulen, tecavuz edilen, aci ceken insanlari, cocuklari izlemesin oralardan. Vaatlerini de istemiyorum hicbir seyini istemiyorum eger oradaysa isini yapsin sadece. Ilet tamam mi bunlari yemeklerini getiriyorsa aksamlari.

Sen çok yanlış geldin kardeşim. Allah direkt olarak yiyecek vermesede sana zeka vermiş. Zekanı kullanıp para kazanıp yiyecek al diye. Sen ne yapmışsın ? Şükredeceğin yerde bir küfr etmediğin kalmış. Önce saygılı olmayı bileceksin. Ben senin inancına saygı duyuyorsam sen de benimkine duyacaksın. Sonra eğer Kur'an'ı okumadıysan aç oku. Allah insanları sınar. Böylece kimin isyan edip etmediğini görür. Gerçekten iman edenler , senin dediğin ölümleri , gaspları , hırsızlıkları , doğal afetleri sabırla karşılar. İsyan ederek bir yere varamazsın. Evrendeki düzene birazcık göz attıysanda fark edeceksin ki herşeyde bir düzen var. Bunlar noel babanın hohohoh demesiyle olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Murphy's law

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

Sen çok yanlış geldin kardeşim. Allah direkt olarak yiyecek vermesede sana zeka vermiş. Zekanı kullanıp para kazanıp yiyecek al diye. Sen ne yapmışsın ? Şükredeceğin yerde bir küfr etmediğin kalmış. Önce saygılı olmayı bileceksin. Ben senin inancına saygı duyuyorsam sen de benimkine duyacaksın. Sonra eğer Kur'an'ı okumadıysan aç oku. Allah insanları sınar. Böylece kimin isyan edip etmediğini görür. Gerçekten iman edenler , senin dediğin ölümleri , gaspları , hırsızlıkları , doğal afetleri sabırla karşılar. İsyan ederek bir yere varamazsın. Evrendeki düzene birazcık göz attıysanda fark edeceksin ki herşeyde bir düzen var. Bunlar noel babanın hohohoh demesiyle olmuyor.

Saygisizca bir sey yazmadim. Bakiyorum bakiyorum bir duzen goremiyorum ben. Dikkatli de bakiyorum ama olmuyor. Kur'an da okudum, tevratin izole inanc pratigini de biliyorum, Incil'deki sematize edilmis Yuce Tanri-Kul Insan iliskisini de gordum okudum. Hala senin dedigin sinavilar, sinamalar disinda bir sey yok ki. Neden tanri bizimle oynuyor sence? Ben bilmedigimden soruyorum, affola: Neden sinaniyoruz? Ne icin sinaniyoruz? Sinanmaya neden ihtiyacimiz var? Madem her sey duzenli ve mukemmel neden insan hatali ve sinanmaya gereksinim duyuyor? Bu dediklerimin noel baba hohohosuyla ilgisi yok.
    Sen nasil fikrini belirttiysen ben de o sekilde belirttim. Yilbasi insanlarin gelistirdigi ve anlattigi bir zaman parcalama sistemine gore aslinda diger gunlerden farkli bir gun. Bunu sen de biliyorsun. Kaldi ki "noel/christmas'i hala yilbasiyla mi karistiriyorsun hocam" tarzi bir polemige girecek biri de degil ben. Sadece kendinden bu kadar emin olarak bunlari yazdigin icin bildiklerini soruyorum ben yanlis anlama. Ogrenmek benim hevesim de. Kutsal kitaplarda benim anlamadigim ne gordun de bunu yayma ozguveni ve haddini kendinde goruyorsun onu merak ediyorum. Bir hatam varaa duzeltmek adina soruyorum.

• evdeyiz komple hocam arkadaşlar kankalar kim varsa gelicek gerekli stok yapıldı içinin dibine vurup kutluyacağız
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.