Şimdi Ara

Yıl sonu akk kalkacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Btk demişti 2018 sonu akk kalkacak dite ve yavaş yavaş yılın ortasına geliyoruz. Sizce sonradan cayma ya da akk gitti şu geldi derler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık hız düşme olmayacak ama kota olacak kotayı aşınca para ödersin ya da duran kotalı yapıp internet bi dahaki aya kadar olmaz.

Ayrıca yeni 1-2 yıllık kampanyalar için sözleşme imzalayanlar akk kullanım varsa devam eder.
  • 4ntikor 4 kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olmayacak.
    Zamanında akk yokken sınırsız alanların paketleri akk denen bir şey çıkarılıp insanları geçirdiler zamanında insanlar imzalarken 3 mbps e düşecek diye imzaladılar kurallar değişti etkilendi elbet kalktığında da herkes etkilenecek

Yoksa Kablonet ile Turkcell paketleri kaldırmazdı Kablonet sonra ( fahiş fiyatlar ile getirdi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 11 Mayıs 2018; 10:26:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Btk başkanının dediğine göre bütün türkiyede akk kalkacaktI bence yanlış biliyosunuz

• 2018 sonu akk tarifeler satılamayacak sözleşmesi olanlar devam eder diye düşünüyorum.

Akk kalkması demek ben sınırsız internet kullanacam artık diye bakmayın. Akk sadece hız düşmesidir artık hız düşmeyecek ama kotan bittiğinde ya ek ücret ödeyeceksin ya da ay sonuna kadar internetin kapalı olacak.

Hali hazırda kablo duran kotalı, kotalı (gb başı 0,50 kuruş) kampanyaları mevcut.
    Akkliler kotaya dönüşecek olsa firmalar neden akk li tarifeleri kaldırdı 2019 gelince nasıl olsa kotaya dönüşecek diye satmaya devam edip insanların tepkisini toplamazdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akkyi kotaya bağlayanlar olmuş mümkünse nete girmesinler aknli tarifeler yalan olucak o yüzden tahuttut verirken iyice düşünün

• turknet forever.

eski zamanlar geldi aklima, 4gb kotali internet alirdik, aştığımizda 1 gb/10tl idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ntikor

Artık hız düşme olmayacak ama kota olacak kotayı aşınca para ödersin ya da duran kotalı yapıp internet bi dahaki aya kadar olmaz.

Ayrıca yeni 1-2 yıllık kampanyalar için sözleşme imzalayanlar akk kullanım varsa devam eder.

Ne anladım o zaman o yasadan? İnternetin kesilmesi hızın yavaşlamasından daha kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Sınırsız tarifeler biraz ucuzlayabilir pahalı gece kota olmama süresi artabilir kota miktarları arttırabilir.
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Türknetten 5 kişi memnunsa 5 kişi hiç memnun değil. Şans diyip türknet alırım başım ağrır sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

Türknetten 5 kişi memnunsa 5 kişi hiç memnun değil. Şans diyip türknet alırım başım ağrır sonra.
    turknette şans diye bisey yok,çünkü taahhut yok. yani basınızin agrimayacagi tek iss turknet.

• Kesinlikle sistem kaldırmaz
    Bir şey bulurlar kuralına uydururlar meraklanmayın
    Turkiyede simdiye kadar kota uygulanmış.Bundan sonra uygulanmayacağı size mantıklı geliyor mu?
    İptal edicsz edicez diye insanları kanser ediyorlar. Kullanmadağı internetin faturası gelen var

• AKN,AKK kaldırılır yerine başka bir şey gelir. Tüm paketlerin AKN'siz olacağına veya AKN'nin kaldırılacağına inanmıyorum.
    ADSL tarafında Türk Telekom alt yapısını kullandıkça Turknet ne yaparsa yapsın ilk arızada baş ağrıtıyor. Sırf AKK ve taahhüt olmaması sorunu çözmüyor maalesef. Turknet'e geçipte aylarca port sorunu yaşayan insanda tanıdım. Maalesef heryerde fiber alt yapısı bulunmuyor.

AKK konusunda da yıl sonunu bekleyip göreceğiz. Ülke olarak interneti sınırlaya sınırlaya kendi topuğumuza nereye kadar sıkabiliriz belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 11 Mayıs 2018; 20:0:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LIFE

İptal edicsz edicez diye insanları kanser ediyorlar. Kullanmadağı internetin faturası gelen var
    ben turknetin maasli elemani degilim yanlis anlamayin.

sadece bir kac farkli iss kullandim ve en memnun kaldigim turknet. yeterince sikayet edebilirseniz tum issler faturanizi iptal edebiliyor. vodafonede ve turknette faturami odemedim ve iptal ettirdim 3-4sefer.

ve sebeplerin çoğu benden kaynaklı olmasina rağmen yapti ikisi de.

turkneti geçen sene istanbuldan ankaraya nakil ettirdim. 10 gun orda kaldim ve sonra istanbula döndüm. İnterneti iptal ettirmek istedim, 2 3 defa arayip caydirmaya calistilar. en son, 3 aylik 30tl yapalim dediler, orda arkadaşim kullanmaya devam etti 6 ay. sonra tekrar istanbula adresime aldirdim. yani cidden iptal ettirmemek icin 40takla atıyorlar.

taahhüt meselesi canımı sıktıgi için turkneti seviyorum.

bundan 5-6sene once ttnette her sene sozlesmemi yeniledikten sonra ilk bir kac ay normal hiz verirlerdi, sonraki 6 7 ay ise, asıl hizimin 3/1ini kullanirdim.

cayma bedelini ödeyen isslerin cikmasi ve kullandigin kadar ay icin cayma bedeli ödeme gibi avantajlar oldugundan, suan icin hangi iss isterseniz onu secebilirsiniz rahatlikla

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrdunya

ADSL tarafında Türk Telekom alt yapısını kullandıkça Turknet ne yaparsa yapsın ilk arızada baş ağrıtıyor. Sırf AKK ve taahhüt olmaması sorunu çözmüyor maalesef. Turknet'e geçipte aylarca port sorunu yaşayan insanda tanıdım. Maalesef heryerde fiber alt yapısı bulunmuyor.

AKK konusunda da yıl sonunu bekleyip göreceğiz. Ülke olarak interneti sınırlaya sınırlaya kendi topuğumuza nereye kadar sıkabiliriz belli olacak.
    24 hazirandan sonra ogrenebiliriz sanirim bu sorunun cevabini.

tamam dersek durcak gibi gorunuyo bu zulm.

devam edersek cat5 kabloyla asicaz kendimiz

• Kalksa nolur ki 8mbps aknsiz 69tl olr bence not alin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.