Şimdi Ara

Ygsde Şansım Vardı Herade Lysde Patlayacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasımda başladım çalışmaya . Öyle ekstra bir çalışmamda yoktu . Okulda çalılıyordum hpcamın işlediği konuları evde tekrar ediyordum . Öyle böyle gidiyordum . Sınavdan önceki son Fem denemesi 90 net geldi . Sınavda 90 net geldi ve TM yim Ygs 5 29k geldi . Sınavda daha iyi bir derecede yapabilirdim . Tr zor geçmişti Mat hızlı çözdüm ( 5 soru salladım 4 ü tutmuş ) Tarih fulledim . Son 10 dk Felsefeyle Din kaldı . Hızlı hızlı çözdüm ve felsefe 1d 7y din full geldi :D Uzulmedim ama çünkü kendimden ekstra bir sınav çıkardım . Şimdi Lys var inşallah yine şansım yanımda olur . Ygs sonrasına kaldı herşey . Bu kez günde 7 saati bulan çalışmalar yaptım ama olmayacak gibi hissediyorum . 14 ve 21 Haziranda editleyeceğim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni bensin dostum bende sansa 20 puan fazla yaptim 20 bine girdim simdi patlicam muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suoh Mikoto -- 10 Haziran 2015; 22:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suoh Mikoto

Ayni bensin dostum bende sansa 20 puan fazla yaptim 20 bine girdim simdi patlicam muhtemelen

tm misn sende ...tm isen pek dusmmessin de mf isen netlerini bilmek gerek

• Cekirge 3 kere sicrar kardes

• Mfyim 32 mat 10 12 geo fkb 20-25 civari yapiyorum 35 e felan atiyor boyle

• böyle konuları görünce keşke ygs den sonra çalışmayı bırakmasaydım diyorum
    (yanlış anlama kardeşim senle alakası yok. inşallah istediğin yere gidersin)
  • Matematik ve Geometri bazi konularda tutarli salliyacagim mecbur bakalim ne.olacak .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.