Şimdi Ara

ygs sürecinde büyük sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11.sınıfım ygs'ye çalışmak için kaynaklarımı tamamladım sayılır.ama akşam dersin başına oturunca bir türlü konsantre olamıyorum.elim hemen telefona gidiyor.foruma falan giriyorum.o olmazsa birine mesaj atıyorum.sıkıntıdan su içmeye çıkıyorum.yani bi türlü başlayamadım bu işe.böyle gitmeyeceğini biliyorum.hedef yüksek tabi.birşeyler önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hep elimde telefon ile çalışdım zaten. Beni herkez 7/24 forumda sanıyor (yapım gereği uzun odaklanamıyorum) ama çalışabildim ygs de güzel geldi lys de oluyor dert etme bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Ben hep elimde telefon ile çalışdım zaten. Beni herkez 7/24 forumda sanıyor (yapım gereği uzun odaklanamıyorum) ama çalışabildim ygs de güzel geldi lys de oluyor dert etme bence

ne zaman başlamıştınız düzenli sekilde ygs çalısmaya tam olarak acaba? bir de konulariniz aşağı yukarı ne zaman bitmişti?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Ben hep elimde telefon ile çalışdım zaten. Beni herkez 7/24 forumda sanıyor (yapım gereği uzun odaklanamıyorum) ama çalışabildim ygs de güzel geldi lys de oluyor dert etme bence

ne zaman başlamıştınız düzenli sekilde ygs çalısmaya tam olarak acaba? bir de konulariniz aşağı yukarı ne zaman bitmişti?

Bu yaz başladım ama ben ygs çalışmadım hiç direk lys ye girdim yazın %80 bitti zaten

• Arkadaşlar ygs'yi eğer temeliniz çok zayıfsa çalışın , yok eğer temel sağlamsa ygs tamamen sınav anı psikolojisine kalmış bir şey
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.