Renault rezaleti
Merhaba arkadaşlar , 2022 model renault clio joy aracım mevcut . 0 aldım . Garanti süresinde yaklaşık 1 yıl önce ''hava yastığını kontrol ettirin'' adlı bir uyarı nedeniyle Antalya zamanlar servisine başvurdum . Kablo bağlayıp geçici arıza falan deyip söndürüp verdiler . Daha 1 km gitmeden arıza yeniden yandı . Ve 9-10 sefer gidip geldiğim bitmeyen döngü başladı . Aracın garanti kapsamında hava yastığı beynini değiştirdiler . Ancak çözüm olmadı . Bu arada arabanın garantisi bitti . Her ''yaptık'' dediklerinde daha 1 hafta geçmeden aynı uyarı yeniden yeniden yandı ve geri servise götürdüm . Yapamayınca çamurlaşmaya başladılar . ''Aracın beynine çip mi atıldı.'' ''Garantisi bitik arabayla ilgileniyoruz.'' ''Başka servis mi baktı'' gibi bel altı konuşmalara başladılar . Araç serviste beklerken verdikleri ikame aracı arabamı servisten alırken teslim ettiğimde ''anahatarı ver'' ''arabayı kontrol edelim'' gibi abuk sabuk muamelelere maruz bırakıldım . Nitekim bu sefer tamam dedikten daha 1 hafta geçmeden aynı uyarı tekrar yandı . Kendilerine iletince bütün gövdeyi dağıtıp bi daha bakacaz dediler . (En son zaten onu yapmışlardı) Bu arabanın fabrikasyon problemli olduğunu ayıplı mal olduğunu yenisiyle değiştirlmesi gerektiğini belirttiğimde tabi ki kabul etmeyip arızayı çözeceğiz dediler . Ancak nereye bakacaklarını kesinlikle bilmiyorlar . Araba sökülüp takıla takıla hallaç pamuğu gibi vidaları artık yalama oldu . Geri alın arabayı dediğimde bana saçma sapan ikinci el fiyatı teklif ettiler . Sanki araba ayıplıymış gibi . Kendi yapamadıkları arızadan fiyat kırdılar . Arabayı yine ve tekrar getirmeyi kabul ettim . Ancak 2 ay hiç kimse arayıp sormadı . Arabayı servise davet etmediler . Öyle olunca sabrım tükendi ve dava sürecine girdim . Bana genel merkez ulaştı . Arabayı geri almayacaklarını arabayı servise getirmem gerektiği söylendi . Şu anda dava sürecindeyiz . Davada yine kibirli ve suçlayıcı uslüplarını sürdürüyorlar . Renault terchimdeki en önemli etken satış sonrası destek ve kronik arıza problemin azlığıydı . Ancak hayal kırıklığına uğradım . Koskoca renault arabanın ayıplı olduğunu kabul etmiyor . Çok da bir şey istemiyorum . Arabayı normal ikinci el fiyatından yaşattıkları mağduriyeti de gözeterek geri almalarını istiyorum . Ama bana yapmadıklarını bırakmadılar . Renault almayı düşünen antalya servisiyle ilgili soru işaretleri olanlar için yaşadığımı deneyimi sizlere aktarıyorum .
Renault ve Antalya zamanlar servisinde uzak durun .
Kablolamada kasanın arka kapağını kapatamama sorunu
|
Fanlardaki güç kaynağı girişleri
|
Sorun ekran kartında mı değilse nerde ?
|
ÇOK ACİL YARDIM
|
Bu işlemci soğutucu ryzen ile uyumlu mudur ?
|
Ram ve Ryzen anakart uyumluluğu ?
|
Sıvı soğutmam su kaçırdı yardım lazım
|
Yükleme Hazır Oyunlar Kısmı için ufak bir soru ?
|
Sıvı Soğutmada fan konumlandırması ?
|
| Steam ID : msc1515 , PSN ID : CaPTivitaS , Xbox Live ID : CoNquiSTaDoR15 |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.732
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 688)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 102 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
23 Yanıt
11
Şimdi esas kısma gelirsek ; acaba bu oyunlara bir şekilde erişebilme imkanım var mı ? Varsa nasıl ? Sonuçta cihazda yüklemeye hazır kısmında gözüküyor belki bir ihtimal var mıdır ?