Şimdi Ara

Ygs sinav basvuru tarihi uzar mi? Basvurmayi unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef vaktim olmadigi icin surekli erteledim ve basvuru suresi bitmis. Sure uzar mi ne yapmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne işin vardı kardeş bu kadar önemli
  • malesef hocam,

2013 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri 15 Ocak 2013 tarihinde tamamlanmıştır.
    bende 14 ocakta basvuru yapmıstım keske ertelemeseydınız

http://www.osym.gov.tr/belge/1-14917/2013-osysye-basvuran-aday-sayilari-16012013.html

ben uzaktan egıtım programlama okuyacam ınsallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 17 Ocak 2013; 10:59:32 >
  • UZAmıcaanı söledilerdi
  • Geçen seneki gibi bi tane bakanın oğlu unuttuysa uzatırlar.Yoksa kaybettin şansını.
  • beyler bide ben mezun oldum ama geçen seneki okulumun adı felan yazıyo başvuru kagıdında sizdede öylemi
  • Sınava amaçlı mı girecektin yoksa öylesine mi?

Eğer amaçlı girmeyi düşünüyorsan çok büyük bir aptallık örneği vermişsin. 5dk'lık iş için nasılsa hallederim diye son günlere bırakıp sonrasında da uzatırlar diye rahat davranmak nasıl bir düşünce aklım almıyor. Gidin halledin abicim çok zor bir iş sanki. 15 gün süre verdiler. Parayı atm'den yatırmak 5dk, okulun birisinden başvurmak daha bile kısa sürüyor. Hele hele önceden başvurunuz varsa siteden başvurmak 2 tıka bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 17 Ocak 2013; 11:05:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınavım iptal olmus mudur ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

beyler bide ben mezun oldum ama geçen seneki okulumun adı felan yazıyo başvuru kagıdında sizdede öylemi

cıdden ıplenmıyon,bendede lıse yazıyor myo mezunuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

beyler bide ben mezun oldum ama geçen seneki okulumun adı felan yazıyo başvuru kagıdında sizdede öylemi

cıdden ıplenmıyon,bendede lıse yazıyor myo mezunuyum

iplesinler diye elimden geleni yapıyom herkese yardımcı olmaya calısıyom ama yok bi kere ağıza düştük

haa okuldan geliyom müdüre dedim hocam böyle böyle yanlışmı yapmışım dedim yok öyle olması gerekiyo dedi bi tek bi ortaögretim kurumunda egitim görmekteyimi orta ögretimden mezun oldum olarak işaretlemem gerekiyomus bende öyle yapmıstım tamam sorun yok dedi bende teşekürler dedim çıktım soru kac gündür aklımdan cıkmıyodu bi rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir -- 17 Ocak 2013; 12:01:30 >

• quote:

Öğrenim durumu kısmı önemli. Mezunsan zaten okulunu adı, türü gibi bilgilerin dolu olması gerekiyor. Eğer bir üniversiteye kayıtlıysan öğrenim durumunda "bir yükseköğretim kurumuna kayıtlıyım" seçeneğinin işaretli olması gerekli. Eğer hiçbir yere kayıt yaptırmadıysan ve tekrar giriyorsan o alanda" bir yükseköğretim kurumuna yerleştirilmedim" seçeneğinin olması gerekli. Bir arkadaşımın bu seçeneği yanlış işaretlendiği için dilekçe yazıp ösym'ye göndermek zorunda kalmıştık.

Birde bu soruların cevapları zaten kılavuzda mevcut. Açıp okursan tüm sorularının yanıtlarını oradan bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

quote:

Öğrenim durumu kısmı önemli. Mezunsan zaten okulunu adı, türü gibi bilgilerin dolu olması gerekiyor. Eğer bir üniversiteye kayıtlıysan öğrenim durumunda "bir yükseköğretim kurumuna kayıtlıyım" seçeneğinin işaretli olması gerekli. Eğer hiçbir yere kayıt yaptırmadıysan ve tekrar giriyorsan o alanda" bir yükseköğretim kurumuna yerleştirilmedim" seçeneğinin olması gerekli. Bir arkadaşımın bu seçeneği yanlış işaretlendiği için dilekçe yazıp ösym'ye göndermek zorunda kalmıştık.

Birde bu soruların cevapları zaten kılavuzda mevcut. Açıp okursan tüm sorularının yanıtlarını oradan bulabilirsin.

cevap icin teşekürler az önce okula gidip ögrendim okulun yazması gerekiyomus orda

• :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.