Şimdi Ara

BEYLER NOLUR BAKIN. (Kayit sildirme ve transkript)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gun once kaydimi sildirdim ve bu gun de lise diplomami aldim. Ders icerikleri falan aldim ama traaskripti(e imzali) talep etmeme ragmen otomasyoma yuklememis ler acilmiyo sayfa. Ogremci islerinde ki adam pazartesiye kaydin sistemden ve otomasyondan kaydin tamamen silinir.

Sorum su
    Eger pazartesi baktigimda kaydim silindiyse ve otomasyona giremediysem. BEN TRANSKRIPT ALAMAZ MIYIM? Lütfen yardimci olun. Sonucta kaydim ailinse ve ben artik oranin ogremcisi olmasam da transkriptimi alabilmeliyim diye dusunuyorum yaniliyo muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlamengoMuhammed -- 11 Ağustos 2017; 22:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mezun olduktan sonra bile transkript aalbilyosun arşivde saklandığı için
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25CDF4E58 -- 27 Ağustos 2017; 22:15:33 >
  • t_pontocerebellare T kullanıcısına yanıt
    Hocam mezun olma durumunu biliyorum hatta sahsen amcamin kini gidip almistim.

Ama benim durum farkli okuldan kendi istegimle ayrildim bu farkeder mi bence onu da arsivlerler. Bi yerde alinamaz diye gordum de cok endiselendim dersleri sirf bu yuzden saydiramassam diye

• FlamengoMuhammed kullanıcısına yanıt
    ben kayıt sildirirken 3 tane transkript aldım, ve arşivde saklanıyo afla falan geri dönersen diye en azından
    Hocam sildirdikten sonra mi aldin ve oyleyse sildirdikten kac gun sonra aldin?

Hocam sildirdikten sonra mi aldin ve oyleyse sildirdikten kac gun sonra aldin? Cevaplarin icin sagol hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sildirme dilekçesiyle birlikte transkript için dilekçe verdim en son diplomayla birlikte verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_pontocerebellare

sildirme dilekçesiyle birlikte transkript için dilekçe verdim en son diplomayla birlikte verdiler

Hocam bende senin gibi diploma talebi icjn dilekce yazarken bizde trnaskript otomasyondan aliniyo bende otomasyondan talep ettim neyse bugun diplomayi aldim eve geldim actim otomasyonu acilmiyo belge. Adam da.pazartesiye sistemden tam olarak kaydin silinecek dedi. Benlik bi problemde degil aslinda cok endiseliyim hocam ya umarim kaydim tamamen silinse bile gidip elden alabiliyorumdur

ben kayıt sildirme tamamlanınca otomasyona bile giremedim :D kaydınız silindiği için giremezsiniz diye uyarı verdi.

her okulun sistemi farlı olduğundan çok da bilemiyorum tabi
    Hocam umarim kayit silinse bile gidip dilekce ile alabiliyorumdur yoksa cok kotu olur benim icj.. Mantiken alabiliyo olmam lazim arsivleniyo onlar diye dusunuyorum ama benlik bi durum degil adamlarin attigi pdf linki acilmiyo

• Upppp arkadaslar lutfen

• Okylla ilisigim kesilse bile mesela beni pazartesi tamamen e devltten vw otomasyonda ogrwnciligimi sildiler. Ben sonrasindan gidip trmaskript alabiliyor.

muyum?

• transkripti ne için alıcaksın hocam

• İceCube_ kullanıcısına yanıt
    hocam yeni geçtiğim yerde ortak dersler var saydırmak için
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olmaya çalışın
  • uppppppppppppppppppppppppppppppp

Arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.