Şimdi Ara

Ygs&lys psikolojisiyle yapılan ilginç olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu psikolojiye girmeye başladım. .9 10. Sınıflarda çalışıyordur. Fakat bu farklı bir psikoloji. Bu başlıkta bunlardan bahsedelim istedim :) kendimden başlayım

soru çözerken yer sıkıntısı vs oluyor diye 0.35 uclu kalem aldım. Sonra sınavda kalın uca alışık olmadığım için geo. mat. Sıkıntı çekerim diye düşündüm. 0.7 e geçiş yaptım. Mantıklı geliyor şu an bana. Ama 9.sınıfta olsam bunu yapan birine ne yapıyor? bu salak derdim. :)
    çevremde arkadaşlardan gördüğüm mesela sevgili edinme olayına çok önyargılilar. Anlıyorum onları hak veriyorum da. Fakat sınav için duyguları kontrol etmeye çalışmak ilginç geliyor.
    Ayrıca sınav için çok rahat kıyafetlerle(yattığım gibi) gidicem. Maksat oradakiler stres olsun. Ulan adama bak çalışmış rahat rahat gelmiş. Sen tüm yıl yattın. Vs.
    Böyle ışte konular hep aynı bu bölümde biraz farklılık olsun. Biraz dalga geçelim kendimizle. Rahatlar stres atarız :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınav birincisi olmayı düşünüp röportajda söylenecekleri hazırlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maykıl.

sınav birincisi olmayı düşünüp röportajda söylenecekleri hazırlamak

Sen ne diyorsun hocam. Ben listeyi netleştirdim. Konuşmada kravat yüzünden dayak yediğim sivil polisten. Saç için okula almayan müdür yar. Hepsini attım hafızaya birinci olayım anlatıcam tek tek. Ayrıca dersanede etüt verirken sorun çıkaran o rehberlikci bittiler. Ayaklarını denk alsınlar :)

• Benim de aklımda 3 yil once forumda birisinin laflari vardi össde gorucem seni tarzi.Lysden sonra konuyu buldum ama silinmisti mesajlar iyi kapak planlıyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım herkesin hesaplasacagi birileri var :) hep yeşilçam etkisi bunlar. Bir zamanlar kovduğun :) bilinç altına yerleşmiş bir kere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetger -- 29 Haziran 2012; 21:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetger

Bu psikolojiye girmeye başladım. .9 10. Sınıflarda çalışıyordur. Fakat bu farklı bir psikoloji. Bu başlıkta bunlardan bahsedelim istedim :) kendimden başlayım

soru çözerken yer sıkıntısı vs oluyor diye 0.35 uclu kalem aldım. Sonra sınavda kalın uca alışık olmadığım için geo. mat. Sıkıntı çekerim diye düşündüm. 0.7 e geçiş yaptım. Mantıklı geliyor şu an bana. Ama 9.sınıfta olsam bunu yapan birine ne yapıyor? bu salak derdim. :)
    çevremde arkadaşlardan gördüğüm mesela sevgili edinme olayına çok önyargılilar. Anlıyorum onları hak veriyorum da. Fakat sınav için duyguları kontrol etmeye çalışmak ilginç geliyor.
    Ayrıca sınav için çok rahat kıyafetlerle(yattığım gibi) gidicem. Maksat oradakiler stres olsun. Ulan adama bak çalışmış rahat rahat gelmiş. Sen tüm yıl yattın. Vs.
    Böyle ışte konular hep aynı bu bölümde biraz farklılık olsun. Biraz dalga geçelim kendimizle. Rahatlar stres atarız :) :)

o sevgili olayı kişiye bağlı. ben mesela tüm yıl sevgilimle birlikte ders çalıştım. sonuç ikimizinde istediği gibi oldu yani mutluyuz. sevgili adayın oturup ders çalışmıycak biriyse hiç takılma derim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cetger

Sanırım herkesin hesaplasacagi birileri var :) hep yeşilçam etkisi bunlar. Bir zamanlar kovduğun :) bilinç altına yerleşmiş bir kere :)

ezilmiş ama başarılı genç diyosun yani :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sırf kız değil bu dönemde her şey kişiye bağlı. İlla bi kız olmasına gerek yok. Sonuçta kız arkadaşı olmayan, düzenli ailesi olan herkes iyi hazırlanıyor diye bir şey hayal ürünüdür. Biraz rahat olmak lazım. Adam hayatında dert tasa görmemişse son yıl herşeye takar kafayı. Ben sevgili olayını yararlı veya yararsız diye düşünmüyorum. Şu an edinme aşamasındayım. Biraz naz çekiyoruz. Etkiliyorda sayılmaz. Sohbet ettim bugün baya. 5 saat konu çalıştım. 150 civarı geo çözdüm.
    Kesinlikle kişiyle alakalı.

• evet haklısın ne aileye bağlı ne başka birşeye.. Ben bu yıl içinde ananemi kaybettim. Kardeşim oldu. Aslında bir çok büyük şey yaşadım ama çalışmak istedikten sonra bi şekilde oluyor bahane bulmamak lazım önemli olan bu..

• Öncelikle allah rahmet eylesin..
    Dediğin gibi insanın biraz dik durması gereken zamanlar. Bu süreçte sadece matematikle fizikle mücadele etmiyorsun çünkü.

• Ders çalışırken beynimden çok midem çalışıyordu aklım mutfaktaydı paso :D Takıntılarımı saymakla bitmez hele sınava yaklaştıkça çeşit çeşit icatlar çıktı bende :D
    Tarih olsun Türkçenin paragraf soruları olsun coğrafya olsun her cümlenin içindeki kelimelerde fiilimsileri bulurdum bi ara kafayı yiyecektim çünkü odaklanamıyordum fiilimsi bulmaktan.
    Ojelerim bir zaman sonra deneme sınavlarında dikkatimi dağıtmaya başladı.
    Son bomba ise lys ye kalmış 2 hafta, dershanenin zili takıldı kafama sabah akşam kafamın içinde çalıyordu hiçbir şekilde odaklanamıyordum çözmeye çalıştığım sorulara(rezalet bir durum) Sırf o sesin bilinçaltımdan yok olması için çeşit çeşit müzik dinliyordum ama nafile.
    En sonunda dershanenin zilini değiştirttim fakat bir işe yaramadı halen kafamdaydı
    Hatta bu takıntı yüzünden netlerimde düşüşler oldu iyice intiharlık vaka olmuştum. LYS de en büyük korkum o ses yüzünden sınavımın rezil olmasıydı.Sınava 2 saat kala bile o ses vardı kafamda.Fakat korkum gerçek olmadı şükürler olsun ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.