Şimdi Ara

YGS/LYS Müfredat, Soru Tipi vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene değişen bir şey var mı? Kardeşim üniversiteye hazırlanacak bu sene ben de ona yardımcı olmak istiyorum. Ben 2 sene önce hazırlandım. 2 senede değişen bir şey var mı? Dersaneye gitmiyor. Elimizde sadece fem kaynakları var. Hangisini almak faydalı olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Soru tipleri en fazla mesela mattan 2-3 adet değişir fazlası olmaz 2000 den beri soruları incelersen anlarsın zaten yanı pekte bu seneye özel değişmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2014 yılında girdiğimde %90 fem ağırlıklı çalıştım. Diğer kaynaklara kimya hariç bakmadım bile. Şu anda elimizde sadece fem olduğu için sorun olabileceğini düşünüyorum. Çünkü soru tipleri Türkçede olsun fizikte olsun değişebileceğini düşünüyorum. Mesela ygs fizikte artık yorum soruları daha ağırlıklı gözüküyor. İşlemden çok kavramaya önem veriyorlar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kardeşinin durumunu netlerini eksik olduğu dersleri detayli bir şekilde yazarsan ona kaynak tavsiyesi verilir yol gosterilir soru tipleri ise özellikle ygs fen ve türkçe de değişti türkçe zorlaştı fen kolaylasip yorum soruları artirildi mat da bi değişiklik yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scientifique -- 12 Eylül 2015; 14:28:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle söyleyeyim, Türkçede biraz sıkıntı var, kitap okumasını tavsiye ediyorum. Ben zamanında okumadım 13 yanlışım vardı 2014 ygs türkçesinde anlatıyorum ona da. Bakalım okursa düzeleceğine inanıyorum. Eğer hala eskisi gibiyse 8-9 dilbigisi sorusu olması lazım. Onları kendi notlarımdan çalıştırmayı düşünüyorum. Şimdilik 30 netimiz var Türkçede çok şükür.

    Matematikte pratik sıkıntısı var. Çok soru çözmesi lazım. Ufak işlem hataları yapıyor. Neti 22-23 civarında. Sosyali yetişteremiyor. O yüzden pek bir önerim olmadı. Netler maksimum 10. Kendisi sayısal öğrencisi bu arada. Fende de sorunumuz var yani fizik ve biyoloji özellikle. 15 net de buradan yapıyor. Kimya o kadar sorun değil, kendim de kimyayla ilgili olduğum için onu cepte olarak görüyoruz diyebilirim.

    Sıkıntımız sadece kaynak. Çünkü içerikleri hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece femin var benim zamanımdan kalan. Güzel kaynaklar önermenizi bekliyorum. Teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.