Şimdi Ara

Apotemi TYT Matematik vs Acil Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 345 çözüyorum. Yarısından fazlası bitti. Zoru çözmenin sınav için daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden üstüne zor ama zorlayacam diye saçmalamayan bir kaynak istiyorum. Ama hangisi cebirsel değil de böyle kaliteli düşündüren ve ufuk açıcı sorulara sahiptir?

Bu arada deneme netlerim 20-25 civarı. Dün Bilgi sarmal pusula denemesinde batırınca(17 net) kaynak çözmeye karar verdim. Hedefim ilk 5bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 19 Ağustos 2019; 21:8:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apotemi acilden daha zor bence gereklilik konusunda fikrım yok valla. 345 + deneme gidip fulleyen/fule yakın yapan insanlarda var dolu
  • Upotemi

• Apotemi alıcaksan 40 yapma hedefin varsa mantıklı onun dışında mantıksız bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apotemi sağlam baya 30+ için çözülmesi daha mantıklı olabilir bir incele derim ben zor kitaptır baya çözerken yamultuyordu beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam apoteminin çözümleri yok çok az bir yeri çözmüşler ama acil çözümlü bunu da göz önüne alın
    Ama acil tyt zaman kaybetirir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ecziligni

Apotemi alıcaksan 40 yapma hedefin varsa mantıklı onun dışında mantıksız bence
    Her dersi fullemeye yönelik çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgk

Hocam apoteminin çözümleri yok çok az bir yeri çözmüşler ama acil çözümlü bunu da göz önüne alın
    Ama acil tyt zaman kaybetirir bence
    Yarısını çözmüşler devamı yok. Yüklemeye devam ederler mi ki acaba?

• Hocam kaliteli bi kitap çözümleri olmadan ne kadar fayda sağlar bilemem ama sorabileceğiniz kaliteli hocalar varsa APOTEMİ daha mantıklı bir tercih olur

• gorkemgk kullanıcısına yanıt
    Sordum çözümler gelecek mi diye. Yüklenmeye devam ediyormuş

• Her kaynaktan biraz biraz çözdüm bence en iyisi 3d,acil ve apotemi biraz abartı. Apotemi lttif iyidir ama

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Hocam zor istiyorum zaten. Kendimi zorlarla geliştirmek istiyorum. 2sininde çözen biri olarak hangisinin soruları daha kaliteli?

• 3d daha kaliteli .tavsiyemdir zor soru işini deneme ile yapın, zor kitapla netler artmıyor

Apotemi deneme şeklinde değil mi biraz da o yüzden istiyordum. Hem deneme hem SB ihtiyacımı karşılasın diye

• Ben beğenmedim insanı matematikten soğutuyor zor soru sayısı çok fazla

Peki teşekkürler

• 2 kitapta yeni tip sorusu yok diye biliyorum hocam bence zaman kaybetmeyin 345 çözüp deneme kasın.Asıl soru bankalarını ayt kısmında çözersiniz
  • Ben isin acemisi olarak fikrimi soyleyeyim, 345 tyt kullaniyorum, sadece osym kisimlarini cozuyorum genelde 9 10 da gordugumuz icin konulari hatirlamak kolay oluyor sonra deneme cozuyorum ve yanlislarimi tekrar calisip ogrenmeye calisiyorum. Boylelikle hem deneme cozmeye alismis oluyorum hem de zaman kaybetmemis oluyorum.

• gorkemgk kullanıcısına yanıt
    zaman kaybettirir derken

• lady pink L kullanıcısına yanıt
    Uzun sürer manasında. Hocam boş kitap anlamında kullanmadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.