Şimdi Ara

Ygs Girenlerin Verecekleri Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malum 12 ler bugün Ygs ye girdi. 11lere verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Şunu şöyle yapın,ben şöyle yaptım hata ettim dediğiniz şeyleri yazarsanız bizde ona göre hareket ederiz.

Yardımılarınızı bekliyoruz arkadaşlar...

İyi Akşamlar..

• Ne kadar çalışırsan çalış emeğini alamıycaksın git LYS kasmaya başla
  • CALİSMAYİN EMEGİNİZ BOSA GİTMEMİS OLUR
  • girerken kayganlaştırcı kullan.

işin şakası

ygs için en az 50 deneme çöz

her dersten bir kitap bitir.,,başka yapabileceğin bir şey yok
  • Fazla çaışma LYS'ye aban.YGS den istersen 500 tane soru çöz.ÖSYM her sınav farklı tarz soru üretiyor.
  • Mantık soruları olan kitapları al. Normal soru çözme lys için.
  • Bol bol kitap okuyun, böylece Türkçedeki paragraf sorularını hızlı bir şekilde okuyup anlayabilirsiniz. Bu sayede diğer derslere de daha çok vakit kalır. Bir de benim yaptığım eşşekliği yapmayın, çalışmaya sınavdan 3 hafta önce başlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşuna çalışmayın biz çalışdıkta ne oldu elde var sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlestone

Ne kadar çalışırsan çalış emeğini alamıycaksın git LYS kasmaya başla

gerçekten haklı kesinlikle doğru söylemiş
  • as .kız dalgasına takılma ve haxball denen oyunu duyarsan sakın neymiş flan diye bakma .
  • Hızlı okuma kursuna falan gidin piyasadaki denemeleri almayın garanti bu konudan çıkar diye o konuya çok yüklenmeyin (örnek : yazım yanlışı anlatım bozukluğu ) . 110 kelimenin altında paragraf sorusu çözüp kendinizi kandırmayın. ( Uzun olsun yani) . Dershane denemelere kafayı pek takmayın o puanlar yalan. Çok çalışıp kafayı bozmayın az çalışıp çok fazla ümitlenmeyin.
  • sakın sınavdan önce su içme altıma yapacaktım normal birşey degil anlatılmaz ucunda hissediyosun agrı yapıyor cok kötü 1 saattir dua ettim artık bitsin sosyal yapmayım razıyım diye
  • sınav sabahı mümkünse sıvı alma.
  • boşuna çalışma zaten temelin neyse sınavın o olacak. lys kasmaya başla en azından emeğinin karşılığını alırsın.
  • çok çalışmayın ygs ye hiçbir konunun derinine inmeyin
  • Turkce cozmek icin yeni bir teknik uret ben sinav esnasinda 35 sayfa kitap okumus gibi hissettm
    MAT FEN SOS tamamen 8. oks gibi hc calisma
    LYSye aban ygsyi yazin bitir (yazin emin ol biter her gun 2 konu konu anlatimli kitaptan)

Son olarak yazin calismak cok onemli hemde cok sene baslayinca hep kosusturacsin ve sadece eksik kapayabilecek ve tekrar yapacaksin bir seyi 0dan ogrenmek cok zor sene baslayincada ilk 2 ay sadece lys calis sonra turevinin integralini 2 ayda oturturamazsin
    simdi dediklerime inanmazsinda ygsye girince anlarsin

2 hafta once istersen 1000000 soru coz ygs puanin degismeyecek demistim forumda alay konusu olmustum bugun girenler anladi nedemek istegimi
  • Kesinlikle kitap oku gerekirse hızlı okumaya git
  • bir şey diyeyim geçen sene hiç çalışmadan 320 yaptım, bu sene dershaneye falan gittim 360 oldu. yani eğer anlama algılama yeteneğin yüksekse fazla çalışmana gerek yok ilk sınava. lys için çalış bütün sene, ilkinden 320 330 yapsan yeter lys çok belirleyici
  • Türkçeyi hızlı yap gerisini zaten zaman kaldıgı ıcın yaparsın
  • sanirim cikmis sorular bir daha cikmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.