polo 2021 life dsg geçen sene 3. bakım bursa arcada 6900 küsür tl tutmuştu. 4. bakım için bursa arca %20 indirimli 17.639tl fiyat verdiler. bujileri ve cam suyu düşerse 4233 küsür düşebilir. 13.405tl tutuyor en az. peşine 2 taksit olabiliyor. Yalova yolunda Eurorepar Bursa Baykara sordum 5/30 yağ ve parçaları dışardan alıp yaparsak 7700 tl, orjinal bujilerle birlikte +2 bin tl ilave edilir dedi. gerek yoksa bujiler değişmeyebilir tabi. Yine yalova yolunda Eurorepar Car Servis - Turkuaz Otomotive sordum 6 bin tl dedi. burası bosch car care sanırım tam anlamadım dikkat etmedim tabelaya. 0/20 yani olması gereken castrol yağ ile. zaten bursada satan yağpet isminde bi yer varmış herkes ordan alır dedi. diğer tüm şeylere de göz atıyoruz ayrıyetten dedi. gerek görülürse değişir yoksa olmaz dedi. peşine 2 taksit burda da yani yetkili servis 2 kat en az pahalı. senede 1500-2bin km yapan aracı yetkiliye götüreyim mi kararsız kaldım. geçen seneye göre 2 kat ne dolar arttı ne euro ne enflasyon. tamamen geçirmece. gerçi polen ve hava filtresi değişecek ilave olarak ama 1500-2 bin km yapan arabaya özelde götürsem bak gerek yoksa değiştirme desem değiştirmez de sanırım. ![]() |