Şimdi Ara

Yetişkin bir aslan 40 kilo et yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anne aslanlar 10 kilo, yavruları ise 4 kilo yiyorlar.

düşün bir yavru aslan kadar bile et tüketemiyoruz.günlüğü bırak aylık 4 kilo et tüketen oranı ülkemizde heralde %00000.1 felandır.

hani avlanmaya cıkalım desem ülkede herkes büyükbaş hayvanları sahiplenmiş.

ne yapalım yani avlanmak için afrikayamı gidelim.

• Ne saçma karşılaştırma aslan ot yiyor mu birader onun yediği tek şey zaten et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

Ne saçma karşılaştırma aslan ot yiyor mu birader onun yediği tek şey zaten et
    burdaki asıl amaç aslanın istediğini elde etmesi.ama biz elde edemiyoruz.aslan bile günde 40 kg et tüketirken biz yılda 40kg ete ulasamıyoruz.ben et istiyorum avlanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

burdaki asıl amaç aslanın istediğini elde etmesi.ama biz elde edemiyoruz.aslan bile günde 40 kg et tüketirken biz yılda 40kg ete ulasamıyoruz.ben et istiyorum avlanma

Alıntıları Göster
    İşte ben de diyorum ki aslan et dışında başka bir şey yemiyor mecbur avlancak avlanması da o kadar zahmetli oluyor yara bere alıyor kaç denemesinde bir tutturuyor emin ol başka bişey yiyebilseydi avlanmayla uğrşamazdı. İnsan ise sadece et yemek mi zorunda ondan başka her şey yer. Keyfin için ve çok da et yemek istiyosan sen de aslanın yaşadığı zorlukları yaşamalısın ki ete ulaşabilesin bu dünya da boş beleş kimse ödül alamıyor ha bazı aslanalr gibi avlanmış ete gelip hazıra konabilirsin o başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 22 Haziran 2018; 14:11:46 >

• okuyan da aslanlar her gün 40 kilo karkas tüketiyor zanneder

aslanlar bile iyi bir av bulana kadar günlerce aç kalabiliyor

• Iyide et bedava orda bu nasil olacak

Yani benim yedigim kobe eti gibi para vermiyorlar onlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

İşte ben de diyorum ki aslan et dışında başka bir şey yemiyor mecbur avlancak avlanması da o kadar zahmetli oluyor yara bere alıyor kaç denemesinde bir tutturuyor emin ol başka bişey yiyebilseydi avlanmayla uğrşamazdı. İnsan ise sadece et yemek mi zorunda ondan başka her şey yer. Keyfin için ve çok da et yemek istiyosan sen de aslanın yaşadığı zorlukları yaşamalısın ki ete ulaşabilesin bu dünya da boş beleş kimse ödül alamıyor ha bazı aslanalr gibi avlanmış ete gelip hazıra konabilirsin o başka.

Alıntıları Göster
    işte onun için diyorum ki bu ülkede avlanmaya çalışsak avlanamayız çünkü herkes büyük baş hayvanları sahiplenmiş.anca domuz geyik ceylan kuş vs tarzı şeyler avlayabiliriz.

ilerde kesinlikle avlanmaya başlayacağım.gider domuz felan avlarım zaten ülkede domuz eti yiyen yok şimdi ormanlar domuz kaynıyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslanın yediği et bizim asgari ücretlilerin maaşının 1.5 katı nerdeyse
  • iyi et yemek için, iyi ve terli sayıda diş lazım..çok insan diş sorunları nedeniyle et yiyemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Iyide et bedava orda bu nasil olacak

avlanalım işte bizde
  • Kişi başına yıllık,domuz eti hariç, kırmızı et tüketimi ABD'de 36 kilo, AB'de 18 kilo. Türkiye'de yılda kişi başına 15 kilo kırmızı et tüketiliyor. Dünya ortalaması ise 11 kilo.

Okadar da kötü durumda değiliz sanki,fakat gene de TR'deki gelir farkını gözardı etmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 22 Haziran 2018; 15:21:57 >
  • 4 kilo et yiyemezsin zaten. En fazla 1.5 kilo yersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünya da 7 milyar aslan yok insan nüfusu çok fazla kaynaklar yetmiyo. Sayıları çok az zaten yaşadıkları yerler milli park ilan edilmiş.

• :( ulan bi hayvan kadar olamadık ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Yellow.Canary

4 kilo et yiyemezsin zaten. En fazla 1.5 kilo yersin
    yavru aslanlar nasıl yiyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Dünya da 7 milyar aslan yok insan nüfusu çok fazla kaynaklar yetmiyo. Sayıları çok az zaten yaşadıkları yerler milli park ilan edilmiş.
    teknoloji gelişmemişmi seri üretimle büyük baş hayvan üretelim.makarna yemekten gına geldi
  • Türkiyedeki vergileri görse yiyemez o aslan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Iyide et bedava orda bu nasil olacak

ne kobe etısı fakır bımden pılıç döner alıyo beyler et sanmış onuda ıtıbar etmeyın
  • O nasıl karşılaştırma? Aslan mıyız olm biz

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

ne kobe etısı fakır bımden pılıç döner alıyo beyler et sanmış onuda ıtıbar etmeyın

Alıntıları Göster
    Nihahahaha

Bir gun gelde malikanemde agirliyayim seni

Hem böylelikle bogazina et girmis olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.