Şimdi Ara

5 DK İÇİNDE HİÇ NARKOZ YEMEMİŞ GİBİ KENDİNE GELEN KEDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce kedileri sürekli sokak bahçe ortamında besliyordum.İlk defa ev içerisinde beslemek için anne sütünden katı gıda yemeye başlayan 2 aylık tekir erkek cinsi kedi sahiplendim.Bu kedi hiç sokak yüzü görmedi şuan kendisi 8 aylık 4.6 kg kadar.


    İlk eve geldiği zaman full tavuk eti,haşlanmış yumurta ve ara sıra çiğer veya kırmızı et şeklinde 4. ayına kadar o şekil besledim.Geri kalan zamanlar kuru mama ve ara sıra haşlanmış yumurta şeklinde besliyorum.


    Gelelim şimdi asıl konuya,bayram arifesinden önceki gün cumartesi günü 5.kattan balkondan betona düştü yaralı şekilde 50 metre yürüyerek korkudan bir kutunun içine girmiş şekilde bulduk hemen eve getirip hazırlayıp veterinere götürmek için taşıma kabını hazırladım iç kanaması filan var mı diye ağızında ki kanı görünce.


    Kediyi tam kabına koyamadan ön sol ayağı kırık şekilde,korkudan bazanın altına girdi kedi büzülse 15 cm gelir bazanın altı 10 cm filan robot süpürgeden ölçüyü biliyorum.Kırık ayağını katlayarak kafasını da sıkıştırarak bazaya girdi o esnada 1 dk ya kadar nefessiz kaldı güç bela şekilde oradan çekip kurtardım.Bir kaç saniye ölü gibi durduktan sonra kendine gelir gelmez olduğu gibi veterinere götürdüm.


    Veterinere geldik iç kanama yok iç organlar hasar görmemiş sadece kemik kırığı var,bayram tatili nedeni ile perşembe gününe kadar ameliyat için anestezi uygulanıp bandaja aldılar.Kedi hiç narkoz yememiş gibi 5 dk gibi bir kısa sürede hemen kendine geldi.


    Kediyi eve getirdim ilk 8 saat mama su filan yok kusma iştahsızlık ishal gibi sorunlar gibi olur dedi hekim allahdan hiç biri olmadı sanki hiç hastalanmamış gibi yemek yiyor ilacını ve suyunu içiyor.


    Perşembe günü geldi artık kedi external fixatör yöntemi ile ameliyat oldu anestezi filan aldı yine.Ameliyatdan yeni çıkan sanki yüksek doz almış iyice kafayı çekmiş duran kedi yine 5 dk sonra hemen kendine gelip kendini yalamaya filan başladı o esnada sinirli şekilde bakma hırlama tıslama gibi hiç biri olmadı.


    Yine eve getirdim kediyi yine ilk 8 saat mama ve su yok tabi,daha önce hayatında hiç yaş mama yediremedim royal canin ve wiskas aldım yemedi hekimlerin önermesi ile hills science plan yaş mama aldım bu sefer bir deniyeyim dedim.Daha mamanın kapağını açar açmaz cin gibi hemen ayağa kalkıp yürümeye koşmaya başladı mamayı bayıla bayıla yedi kesmesem hepsini yiyecek.


    Neyse mamayı yedi kedi bu sefer 2 saat aralıksız kendini temizlemeye çalışıyor falan ama başında ters huni şeklinde yakalık var sürekli onu yalıyor.



    Kedi anormal derecede hemen kendine geliyor yada bana öyle geliyor kusma ishal tuvaletini yapamama yemek yememe gibi sorunlar olur diye sağdan soldan çok duyuyorum hiç biri başıma gelmedi bu sorunlardan.


    Hiç sakatlanmamış gibi koşuyordu telin sarjı bitti çekemedim o kısmı.


    5 DK İÇİNDE HİÇ NARKOZ YEMEMİŞ GİBİ KENDİNE GELEN KEDİ.
    5 DK İÇİNDE HİÇ NARKOZ YEMEMİŞ GİBİ KENDİNE GELEN KEDİ.
    5 DK İÇİNDE HİÇ NARKOZ YEMEMİŞ GİBİ KENDİNE GELEN KEDİ.
    5 DK İÇİNDE HİÇ NARKOZ YEMEMİŞ GİBİ KENDİNE GELEN KEDİ.
    5 DK İÇİNDE HİÇ NARKOZ YEMEMİŞ GİBİ KENDİNE GELEN KEDİ.







  • Bununla geçmiş olsun. Pek sevimliymiş yavrucak 🐱

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.