Şimdi Ara

Yeterince iri ve şişman mıyım? (Dumbbell'li pozlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can sıkıntısından ne yaptığımı bilmiyorum.

Not: Dumbbell 13 kg. (12.85 kg)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 22 Haziran 2014; 3:56:39 >

• Yeterince şişmansın.
  • The Tank Özlemişim seni ahbap. Kilon var, bir aralar kilo vermeye çalışıyordun ne oldu?
  • Odan çok güzel lan öyle basık dar odalara bayılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Yeterince şişmansın.

Teşekkür ederim, şu anda o kadar değilim ama bazen 150+ kg olduğum günleri özlüyorum. Kendimi iri hissettikçe mutlu oluyorum ama tabii bu sadece beni daha çok ölüme götürüyor ve apaçi ve kekoların "Ben bunu döverim, hareket edemez bu" demelerine sebebiyet veriyor.
  • Sadece sismansiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumbellın kgsini niye belirttin ki çokmu yüksek sanki :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dumbell sana göre değil daha hafif olanı seçmelisin. Bence yat uyu, pencereyi de kapat tutulmasın bi tarafların

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes açtığın kaçıncı SS li konu bu ama sende özgüven var buna emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sibumii -- 22 Haziran 2014; 4:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trove

The Tank Özlemişim seni ahbap. Kilon var, bir aralar kilo vermeye çalışıyordun ne oldu?

Kilo vereceğim, mecburiyetten. Ameliyat (Tüp mide ameliyatı) olacağım. Ondan sonra zayıf biri olacağım ama hiç istekli değilim. Yine de sağlığım açısından en iyisi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Dumbell sana göre değil daha hafif olanı seçmelisin. Bence yat uyu, pencereyi de kapat tutulmasın bi tarafların

Ben aslında yetmiyor diye, bir 5 kg daha ekleyip, 18 kg yapacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Yeterince şişmansın.

Teşekkür ederim, şu anda o kadar değilim ama bazen 150+ kg olduğum günleri özlüyorum. Kendimi iri hissettikçe mutlu oluyorum ama tabii bu sadece beni daha çok ölüme götürüyor ve apaçi ve kekoların "Ben bunu döverim, hareket edemez bu" demelerine sebebiyet veriyor.

Rica ederim ama kalbini kırmak için demedim emin olabilirsin.Hem sen milletti boşver, kendine daha ne kadar süre böyle eziyet ediceksin bunu düşün.Günlük yaşantında bundan kaynaklı problemler yaşıyorsundur psikolojik olarak ki sen zaten farkındasındır sosyal çevrende seni hor görebilirler bazı halden anlamaz insanlar,sevgini paylaşabileceğin birini bulmak da zorluk çekiyorsundur diye tahmin ediyorum hem bunlar bir kenara daha önemlisi sağlık. 150+ dan alta inmişsin bu istikrarı koru halledersin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Yeterince şişmansın.

Rica ederim ama kalbini kırmak için demedim emin olabilirsin.Hem sen milletti boşver, kendine daha ne kadar süre böyle eziyet ediceksin bunu düşün.Günlük yaşantında bundan kaynaklı problemler yaşıyorsundur psikolojik olarak ki sen zaten farkındasındır sosyal çevrende seni hor görebilirler bazı halden anlamaz insanlar,sevgini paylaşabileceğin birini bulmak da zorluk çekiyorsundur diye tahmin ediyorum hem bunlar bir kenara daha önemlisi sağlık. 150+ dan alta inmişsin bu istikrarı koru halledersin.

Şu anda 133 kiloyum ama 1.5 yıldır bu kilodayım. Değişen bir şey yok. En iyisi ameliyat olmak.

Evet, kız arkadaşım hiç olmadı. İnsanlar kilomdan ötürü sürekli laf sokuyor ve benden tiksiniyorlar. Hak ettiğimi biliyorum ama zayıflayamıyorum da.

• Bence azcık kilo verirseniz kas yapmanız için daha da uygun olacaktır. İriliğiniz iyi
  • Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: yakonazi

Bence azcık kilo verirseniz kas yapmanız için daha da uygun olacaktır. İriliğiniz iyi

Teşekkür ederim. Zaten kilo vereceğim. Deri sarkması için de ameliyat olacağım. Ondan sonra normal bir görünümüm olsa yeter. Ben şişman görüntümü plajlarda zor saklıyorum ama zayıflarsam kaslı olmasam bile umursamam.
  • Boy kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

Boy kaç

1.84, bu arada, şimdi tartıldım, 132 kiloyum.
  • sen kilodan muzdaripsin bense kilosuzluktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CacikForBaris

sen kilodan muzdaripsin bense kilosuzluktan

Bu arada, bence senin durumun çok daha iyi. Zayıf olmayı yeğlerdim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.