Şimdi Ara

yeter yaa allahın cezaları!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtubenin kapatılmasından sonra zaten atlatmış durumdayım bu sabah bi de ne göreyim imeem i de kapatmışlar.
    ..En son VidiVodo'dan sonra ülkemizdeki mahkeme kararı ile erişim engellemesine İmeem'de katıldı.

Allah sizi bildiği gibi yapsın başka hiçbirşey demiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 18 Eylül 2008; 8:47:26 >

• İnşallah birgün DH ye uygunsuz içerik konursa DH yide komple kapatmazlar. Saçmalıktan başka birşey değil yaptıkları.
  • yavaş yavaş irana dönecegiz,birden degil yavaş yavaş ve bunu anlamadan bazı softalar,birde bakacagızki ayvalardayız ama iş işten geçmiş olacak,kurbaga deneyini bizde uyguluyorlar.
  • Yoo bende açık ..?

opendns
  • şmdi bnde açtım dns ayarı yapıp
    Çıldırmamak elde değil yaa
  • Evet ben de kıl oldum imeem'i kapattıklarına..
    DNS den falan girilir hallederiz de, ya yapamayanalar, bundan haberi olmayanalar ne olacak?
    Mesela ben e-ticaret yapıyorum, ilan sayfalarına müzik eklemek istiyorum, e mecburen imeem'den çağırıyorum müzikleri..
    Bu müzikli ilanlarımı şimdi bilmeyen başka biri müziksiz olarak dinleyecek ve belki de ben müşteri kaybedeceğim..
    Biliyorum müzik işinin alternatif çözümleri var ama şuna emin olun bu zihniyete biri çıkar dur demezse 2010 gibi şeriat yakındır..
  • arkadaşlar yeri değil kusura bakmayın ama hızlı çalışan düzgün bir dns yazar mısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege35ege

yavaş yavaş irana dönecegiz,birden degil yavaş yavaş ve bunu anlamadan bazı softalar,birde bakacagızki ayvalardayız ama iş işten geçmiş olacak,kurbaga deneyini bizde uyguluyorlar.

Senin kafana taş düşse kaynağını bileceğin yer belli.Kanunlar yeni değişmişte bu kararlar alınıyormuş gibi konuşarak kendinizi bu kadar düşük,beşpara etmez bir adam olarak yansıtmayın.Mideniz bozulmuş sizin yapacak bir şey yok.Allah sizi bildiği gibi yapsın.
  • [font="TEKTON PRO"] merak ettigim bişey var, şimdi biz zekiyiz ya bir yolunu bulup (dns,host,ek ayar ve program) bir şekilde bu yasaklı sitelere girebiliyoruz.

Peki, biz girebildigimiz için sesimizi bi şekilde çıkartmıyoruz. Çünkü girebiliyoruz bir nevi bıçak kemige dayanmıyor. Hiç düşündünüz mü bu yasakları koyan insanlar hepimizin birer "M A L" oldugunu düşündüklerini.Çünkü biz bi şekilde girebildigimiz için susuyoruz.Bu da demek oluyor ki birgün bi şekilde yasaklara engel olamayacagınız ve şeyimizin keyfine göre nette dolaşamayacagız.Bu insanlar kazanmış olacaklar.Biz ise kaybetmiş olacagınız.İşte o gün bıçak kemige dayanmış olacak ve hepimiz çok geç kalacagız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 18 Eylül 2008; 10:21:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

[font="TEKTON PRO"] merak ettigim bişey var, şimdi biz zekiyiz ya bir yolunu bulup (dns,host,ek ayar ve program) bir şekilde bu yasaklı sitelere girebiliyoruz.

Peki, biz girebildigimiz için sesimizi bi şekilde çıkartmıyoruz. Çünkü girebiliyoruz bir nevi bıçak kemige dayanmıyor. Hiç düşündünüz mü bu yasakları koyan insanlar hepimizin birer "M A L" oldugunu düşündüklerini.Çünkü biz bi şekilde girebildigimiz için susuyoruz.Bu da demek oluyor ki birgün bi şekilde yasaklara engel olamayacagınız ve şeyimizin keyfine göre nette dolaşamayacagız.Bu insanlar kazanmış olacaklar.Biz ise kaybetmiş olacagınız.İşte o gün bıçak kemige dayanmış olacak ve hepimiz çok geç kalacagız.

Bu adamların bizden zeki olduklarını sanmıyorum, bence panik yapmamıza gerek yok..
    Yarın öbürgün şeriat gelirse onun da şifresini kırarız

• çılkı çıktı artık
  • Konu açani kız zannedip girdim şimdi cıkıyorum
  • Bunun içinde başka bir iş var bence bir ara ingilizce sözlük olan zargan bile kapanmıştı.
    Birileri bişeyler yapmak istiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

Konu açani kız zannedip girdim şimdi cıkıyorum

• youtube falan değilde şu erotik içerikli sitelerin kapatılmasına uyuz oluyorum. ne hakla benim thirtyone ımın içine edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: metarc

youtube falan değilde şu erotik içerikli sitelerin kapatılmasına uyuz oluyorum. ne hakla benim thirtyone ımın içine edersiniz

• demokrasi var ülkede, ne derlerse onu yapacaksınız, ona göre.
  • Bence bu yasaklar telekomdan kaynaklanıyor. B.k herifler yurtdışına çıkış bantgenişliği yetersiz olduğundan iyileştirme yapacaklarına en çok kullanılan ve bant genişliğini sömüren siteleri kapattırıyorlar. Yatırım yapıp altyapıyı düzelteceklerine buldukları çözüm bu.
  • yazıklar olsun bu yasakları verenlere, ne hakla kapatırsın sitelerimizi ya herkesin kendi kararı ister girer ister girmez, ne güzel siteleri kapatıyolar hakkaten hakları yok ya bu özel bişey. YUH OLSUN BE YETER ARTIK din istirmacılarını istemiyoruz, hergün tv ye bak yok türbandı yok dinle ilgili başka bir konuydu almış başını gidiyor vaazcılar, milletin daha önemli sorunları var ama bunların amacı başka karışıklık yaratmak, din kişiye özeldir BİTTİ bu kadar ya hergün uluorta konuşmanın alemi yok herşeyi, zaten dinle ilgili herkes yeteri kadar şey biliyor. allahım ya ne zaman aklı başında birileri gelecek bu güzel yurdumu yönetmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 18 Eylül 2008; 12:08:06 >

• paralı üyelik aldığım site var bi tane onuda kapamışlar ben girebiliyorum ama parası yanan insanlar?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.