Şimdi Ara

YETER ARTIK!!! ALLAH BUNLARIN ********......... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmmm. Allah kimseyi fakir fukara etmesin. Amin.
  • AMINNN!!!!!!!!
  • <b>Nirvana</b> biraz daha sakin ol lütfen doğru düzgün tartışmak varken olayı kötüleştirmeyelim...
  • Ok Phenone.
    Ama Bize Hizli Interneti "LUKS" Gorenlere kizmamak mumukunmu? Biz burda surunelim dial la onlar "Biz Fakiriz Luks bize" desin........
  • Yaw Nirvana bir konuda farklı düşündüğüm için celallenme yaw. Yanlış düşünüyorsam buradaki antitezleri okudukça ben de anlarım hatamı. Düşüncemi savunmaktayım sadece. Ne kadar doğru düşündüğüm tabi ki tartışılacaktır. Ama buraya birşeyler yazarken bu foruma katkıda bulunan herkesin maddi imkanlarının aynı olmadığını da göz önüne almak lazım. Kimse kırılmasın alakası olmayan bir tartışma yüzünden. (Konu iyice saptı ben sustum).
  • Bak Linguist Arkadasim ben TUrkiyenin ne Kadar fakir bir ulke oldugunu biliyorum ve Biz ti4200 radeon 9500 den bahsederken tnt alamayan arkadaslarimizin bulundugunu biliyorum aramizda. Ama Turkiye Bu Kadar Fakir olmasina ragmen Bilgisayar Ve Intetrnet kullanimi Bu kadar fazla olunca Dolayisiyla hizli internet de sozkonusu oluyor. ayrica o bile olmasa biz neden Dial Up in saatine 0.5 dolar oduyoruz. Avrupada 64k 128k bedavaylen biz neden dakka basi kopan bu cag oncesi sisteme bu kadar parayi basiyoruz?.......Sen kablo ya ayda 60 milyon yani 40 dolar veriyosun. Ve avrupada o parayla 512k cift yonlu uydu hizmeti veriliyor. Ustelik 40 dolara avrupada 1 kilo elma alirken turkiyede 3 kilo elma aliyosun. Bunuda dusun.
    Ayrica Uydu İcin herangibir yatirim gerekmiyor.........
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Nirvana</i>
    <br />Ok Phenone.
    Ama Bize Hizli Interneti "LUKS" Gorenlere kizmamak mumukunmu? Biz burda surunelim dial la onlar "Biz Fakiriz Luks bize" desin........
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Haklısın ama herkeste olduğu gibi o da kendine göre haklı tabi...
    Bence internet bi lüks değil başımızdakiler çeplerini dolduracak parayı buluyorlar ama bu fakir ülkede fakat hızlı veya ucuz internete gelince fakir olduğumuz mu hatırlanıyo. Bizim paramızın hakkını istememiz daha iyi hizmet istemememiz hızlı internet istememiz hiçte lüks veya abes değil.Bunları kabullendikçe ses çıkarmadıkça daha çok sömürülmeyi hak ediyoruz. Şu anda bir donanım sitesinde olduğumuz için konumuzun bu olmasıda çok doğal ama tabii ki Türkiyenin başka sorunlarıda var fakat bu da Türkiyenin sorunlarından biri ayrım yapmak yanlış olur...

Türkiyenin bu durumda olmasının bir sebebi de ne sanıyorsunuz ki geri kalmış artık kullanılmayan teknolojilerin pahalıya geri kalmış ülkelere satılması hükümetin veya baştakilerin cebine bi kaç kuruş koydunmu onlarda sesini çıkarmaz bunlara karşı gelicek bizleriz ve bizler olmalıyız eğer bu düzenin değişmesini istiyosanız tepkinizi koyucaksınız bu bir kısır döngü internette bizi süründülenler aynı zamanda hayattada bizi süründüyolar dolayısıyla sistem bi yerden başlanıp değiştirilirse gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir...

• Ne demek istediğinizi anca anladım arkadaşlar :) Bir de şimdi şu açıdan düşündüm. Internet teknolojileri ucuzlarsa belki bugün buna parası yetmeyen arkadaşlarında evlerinde internet kullanma imkanları olacak. Tezimi geri çekiyorum. Internet savaşında ben de varım.
  • +100 Phenone
    Ama nasil tepki koyabilirizki? tek yol mail atmak . onlarida okuyan var mı belli diil.ne yapalim bombali saldiri fln mi yapalim telekoma?:)
  • Super Lingist ordumuza bir kisi daha katildi:))
    Dedigin gibi almanyada ayda 30 euro ya 768k adsl var. Bizde durumu ii olmayan arkadaslar bile bunu verebilir. veremezlerse daha ucuzu bile var ztn.
  • Telekom özelleşene kadar (sanırım 2004) bu işin gelişmesi zor olacak. O zamana kadar yapılacak en iyi şey sürekli yeni internet teknolojilerine ülkemizde talep olduğunu telekoma anlatmak. Mail bombardımanı hiç olmazsa rahatsız eder adamları.
  • Evet .Duzenli olarak telekoma mail atmaliyiz. ama nasil organize edecez bunu?
  • aslında tepki koymak çok kolay ama şu anda halk bir türlü birlik olamazken bunu yapmak çok zor!
    Yapılabilecek en iyimser tepki mail atmak, imza toplamak, protesto bannerlarını herkesin sitesine vs koyması olabilir...
    Bi de medya bu işe ilgi gösterirse çok büyük yol katetilir...

<b>Linguist</b> sonunda anlaşabildiğimize sevindim inşallah katılım dahada artarda artık bi şeyler değişir...
  • Yaw bu basın işi aslında mantıklı. Köşe yazarlarına bu konuda bilgilendirici mailler atsak ve ülkemiz ve yurt dışı farklarını iyi bir anlatsak. Adamlar zaten yazacak bişeyler arıyorlar. Onlar Türk halkı kazıklanmaktasınız diye bir yaygara yaparlarsa arkası kopar gelir.
  • Halk birlik olmuo kolay kolay ama forumdakiler birlik olabiliriz??. imza toplama ve banner isi nasil organize edilir bilmem. Bu isi iyi organize edebilecek biri lazim Phenone
  • Evet Linguist iyi fikir. Yazarlar bu kadar halkin sorunlarindan bahsediyor.Birazda bizim sorunlarimizdan bahsetsinler:) Eger birinin dikkantini cekebilirsek gercekten cok ise yarar bu.Tabi yazar sonra suikast e kurban gitmezse:)
  • valla ben adminlere bi iletiyim bakiyim ne diyecekler...
    Bide bununla ilgili site hazırlıycak gönüllüler var mı acaba forumda ordan imza topluyabilir veya mail gönderebilir insanlar...
    veya adminler kabul ederse bu forumdada bi imza ve mail kampanyası düzenlenebilir belki...
  • eheh evet çok iyi olur gazetelerin sitelerinde köşe yazarların mail adresleri felan var onlarada mail yağdıralım sonra tüketici köşesi felan var ama bu savaş ortamında ilgi gösterirler mi bilinmez :))
  • Phenone Ben Site Yapimina Yardimci olabilirim.
    Sen Adminlerle Konus Imza kampanyasi ii fikir. Site Hazirlayabilcek Baska gonullu var mi arkadaslar?
  • ben site hazırlayamam ama ...sole 50-60 protesto maili atabılırım turktelekoma ....
    yalnız benım atacagım maıllerr yetmez ....bırısının veya hepberaber bır metin hazırlamalıyız bu ıs ıcın ....bı kısım maıl ısı ıcı dıger bır kısıımda web ıcın ugrasmalı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.