Şimdi Ara

Yeter artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroada başladığımdan beri oyuna çok bağlıyım.. Çok seviyorum.. Oyuna başladığımdan bu yana o kadar çok insanla karşılaştım ki bir çoğunun küfürlerini sineme çektim hakaret ettiler cevap yazmadım.. İftira attılar üstüne küfrettiler onların seviyesine inip cevap dahi vermedim.. Bu akşam bir tane kendisini akıllı sanan gerizekalı nasıl olmuşsa asıl sahibi vietnamlı olan bir arkadaşımın charını eline geçirmiş.. Nick = No_fear_HN ... bunu yapan bir türk.. ilk önce benden yardım istedi charımı soymuşlar pk yapıp 68 e düşürmüşler diye.. Bende karşımda arkadaşımın türkçe yazdığını görünce şok oldum.. Sordum bu karakterin sahibi sen değilsin.. Hayır benim kimseye türk olduğumu belli etmedim dedi.. Ki bu imkansız o arkadaşım ve onun gerçek hayattan arkadaşlarının çoğunu tanıyorum kesinlikle vietnamlı.. Yani koca bir yalan.. Sana inanmıyorum yardım etmem dedim... Nasıl hacklediysen ele geçirdiysen iyi iş çıkarmışsın başkasının emeğini elinden almakla ne yapabileceksin dedm.. Başladı küfretmeye tehdit etmeye... Başta da dediğim gibi yüzlerce hakarete uğradım küfürler yedim hiç birini takmadım artık bu tür şeyler yüzünden benim gibi boş zamanının tamamını sro ile geçiren birine oyunu soğutmaya başladılar.. Benim karakterim+silahıma toplam 1500$ gibi bir teklif yaptılar satmadım.. Çünkü bu oyundan zevk almak için oynuyorum dedim.. Bu tür olaylar yüzünden cidden artık gına geldi.. Yeter ya nedir bu.. Neden bunları yapanlar sadece türkler.. Yok beni hackliycemiş de yok benden öcünü alcakmışta yok şöyleymişte vs vs... Oyunda da söyledim eğer bu forumdaysa buradan da söylüyorum.. Elinden geleni ardına atarsan adam değilsin.. Yanlız dikkat et pirince gidiim derken elindekinden olma! Karşında çocuk yok! Buyrun ss lerde nasıl bir şahsiyete sahip olduğunu siz görün...

Yeter artık!

www.srotr.com/forum/attachments/salak.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CoWbOy -- 27 Temmuz 2006; 21:55:47 >

• resimin ismiyle herşeyi açıklamışsın zaten
    adam salak
  • abim allah sabır versin cidden ben o konuşmayı okurken sinirlerim bozuldu yerinde olsam düşünemiyorum bile... ama sıkma canını adama batıyo işte eziğin önde gideni yarım akıllı herifin teki! salla kasmaya dewam hem türkler demişsinde sinir haliyle yada forumdan uzak durduğun için böle dedin sanırım yabancılarında çoğu böle pislik çıkarıyo karıştır biraz eski konularda var emeğe saygısız şerefsizler
  • walla abim allah sabır versin böylelerinde allah belasını versin
  • Saolun arkadaşlar..

Türkler derken tabi ki hepsini kastetmiyorum.. 3-5 şerefsiz yüzünden ne kendim ne de bi başkasına milletime laf sölettirmem.. Bi anlık sinir işte..
  • valla kafana takma, bunları yapan büyük ihtimalle internet kafe veledleridir

banada arad böyle bişeyler oluyo hiç takmam, onlarla muhabbete etme, küfür etme, hee de geç

olan arkadaşın char ına olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.