Şimdi Ara

YETER ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer konuya yazmak istedim ama sesimi duyurmak için yeni konu açma gereği duydum.
    Arkadaşlar manisada cıkan olaylar ile ilgili konu açmışlar ve FB taraftarını suclamışlar. Ben de oradaki bir mesaja burdan cvp vermek istiyorum:

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Bırak Allah ını seversen görmedikmi biz bu fenerlileri orada sen git koltukları parçala polise yumruk at sonrada polisi sen kabahatli bul. Pkklılar ülke malına zarar veriyor. Peki sizin oradaki fenerbahçeliler devletin stadına zarar vermedimi. Aranızda ne fark kaldı. Lütfen arkadaşlar oradaki insanlar suçlu savunmayın onları. Hiç kimse hiç bir fert hiç bir grup yada takım Bu T.C üstün deildir. Sana karşı bir slogan varsa sende sloganla karşılık ver. Onun bunun vergileri ile yapılan stada zarar verme yada polisime yumruk atma. Hakkınız yok buna.

Bu dedıklerını sadece FB li taraftarlar mı yapıyor?????? Sütten cıkmış ak kaşıkmısınız hepiniz? Konu FB olunca maşallah birlik beraberlikten dem vurmuyorsunuz. Ama size gelince, normaldir, tahrik var vs vs vs. Bırakın allahınızı severseniz ya. Şu at gözlüklerinizi artık cıkarın. Nereye kadar surecek bu. Varsa yoksa FB FB FB. Kendi takımınızla ugrasmak yerıne baska takımlarla ugrasırsanız daha cooook şampiyonluk yerine lig 3.lüğü için kapışırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 18 Nisan 2006; 9:37:57 >

• bende bu arkadaşı .............benzetiyorum varmı ötesii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 18 Nisan 2006; 10:13:25 >
  • Bu arkadaş Trabzonsporlu galiba hani şu 3maçta bir sahalrının koltuklarını söküp oraya buraya fırlatan ULKE MALINA ZARAR WEREN... sora hikaye anlat sen bize....hee cnm oldu
  • hocam sen öyle yapma bari. tamam adam pkk lıya benzetmiş FB li taraftarları ama bırak o benzettiği ile kalsın. sen duzelt yazını boşver
    quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

bende bu arkadaşı..............benzetiyorum varmı ötesii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 18 Nisan 2006; 11:47:01 >

• ALTTAKI RESIMLERE BIR BAKIN BAKALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANE KING -- 18 Nisan 2006; 10:19:01 >
  • hakedene hakkını vericeksin hocam bu forum böyle ben bunu anladım
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

hocam sen öyle yapma bari. tamam adam pkk lıya benzetmiş FB li taraftarları ama bırak o benzettiği ile kalsın. sen duzelt yazını boşver
    quote:

bende bu arkadaşı .................. benzetiyorum varmı ötesii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 18 Nisan 2006; 12:37:44 >

• boşverin beyler bunları....cumartesi akşamından sonra bunları hatırlayıp gülüp geçeceğiz.....

bırakın tadını çıkarsınlar her türlü beraberliklerinin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  YETER ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFSANE KING -- 18 Nisan 2006; 10:03:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

YETER ARTIK

YETER ARTIK

YETER ARTIK

YETER ARTIK

YETER ARTIK

YETER ARTIK

ONLARIN TEK SUCU FENERLI OLMAK....

• işte polis teroru diye buna denir
    eğitimsiz insanların eline copu silahı verirsen sonuc budur.
    bu kisileri boluculerin karsısında da gormek isteriz.
  • quote:

bende bu arkadaşı ......benzetiyorum varmı ötesii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hocam mesajı editlermisin. Birileri yaptı diye bizde onlara aynı şekilde karşılık vermiyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 18 Nisan 2006; 10:18:17 >
  • Neyin ne olduğunu bilmeden, olayları takip etmeden yorum yazmayın.
    Devlet o allahın belası polise ambulansın içinde ayağı sarılı adamı coplaması içinmi para veriyor?
    Fenerbahçe taraftarı gittiği her anadolu deplasmanında hep ezilen taraf oluyor.Kendi hemşerisini koruyan polise çok rastladım ama ambulansın içinde ayağı sarılı, sedyede yatan adama cop vuran bir insan (!) daha önce görmedim.Bir daha da göreceğimi sanmıyorum.Olayları başlatan Fenerbahçe taraftarı değil, ama sopayı yiyen benim abilerim, benim kardeşlerim.Cumartesi akşamını iple çekiyoruz...
  • Arkadaşlar çürükle sağlamı bir birine karıştırmamak lazım. Orda masumca maç seyretmeye gelenle olaylara karışıp polis dövmeye çalışanları da bir tutmayalım.

Her taraftar kitlesinin içinde olduğu gib FB taraftarının içinde de çürük elmalar var.

Bu tip zibidilerin hepsine

Bu tip zibidilerin yüzünden, doğru düzgün maç seyretmeye gelen suçsuz taraftarlarda zarar görüyor.

Suçlu suçsuz ayırmadan herkesi dövmeye çalışan polise de

Biz FB'liler sadece suçsuzlara yapılanlara lanet ediyoruz.
    Diğerleri de suçluların yaptıklarını göstermeye çalışıyorlar.

Bizim onlardan farkımız olsun suçsuzlara yapılanları kınadığımız gibi suçluların yaptıklarını da kınamalıyız.

• benım demek istediigm de bu. ama bazıları kalkıp genelleme yapıyor ve tum fbli taraftarları pkk lıya benzetiyor. tepkimiz buna hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Arkadaşlar çürükle sağlamı bir birine karıştırmamak lazım. Orda masumca maç seyretmeye gelenle olaylara karışıp polis dövmeye çalışanları da bir tutmayalım.

Her taraftar kitlesinin içinde olduğu gib FB taraftarının içinde de çürük elmalar var.

Bu tip zibidilerin hepsine

Bu tip zibidilerin yüzünden, doğru düzgün maç seyretmeye gelen suçsuz taraftarlarda zarar görüyor.

Suçlu suçsuz ayırmadan herkesi dövmeye çalışan polise de

Biz FB'liler sadece suçsuzlara yapılanlara lanet ediyoruz.
    Diğerleri de suçluların yaptıklarını göstermeye çalışıyorlar.

Bizim onlardan farkımız olsun suçsuzlara yapılanları kınadığımız gibi suçluların yaptıklarını da kınamalıyız.

• niye herkes fb ye saldırıyo diyosunuz? adamın teki oraya koymus chmp league roma macındaki olayları ardından da "roma polisine kalkan eller kırılsın diye" acılan pankartın resmini koymus. ben o pankartı acana turk demem tabiki. fenere herkesin saldırmasının nedeni de maglum. 17 takım da size karsı birlik olmussa bence artık dusunme vaktiniz gelmiştir. tabi size gore en zengin ve basarılı klup oldugunuz için durum boyleyse benim size soyleyebilecek lafım yok. saygılar
  • Maçlarımızda küfür etmediğimiz için! Bu maça kadar hiçbir maçta hiçbir kulübün stadına zarar vermediğimiz için! Tribünlerimize hır gür çıkarmaya değil 90 dk takımımızı desteklemeye gelen "taraftar"lar olduğumuz için!

o herifin laylayla üstünü örttüğü küfürü haketmiyoruz. Maç bitmiş manisalılar çıkmış ve tribünleri boşaltma sırası bizim taraftarımıza gelmiş. Ve seviyesiz(ben seviyesiz diyorum siz ne derseniz deyin) bir adamın biri kalkıyor laylay maylay birşeyler vızıldıyor. Orada o küfür kulübe değil orada bulunan taraftara ediliyor. Farkındaysanız zaten olayların sorumlusu bay seviyesiz. Hakkında soruşturmada başlatıldı kendisinin. Şimdi size biri kalkıp o laylayın sansürsüzünü suratınıza bağırsa ne yaparsınız? Dönüp gider misiniz ki hatırlatırım orada binlerce insan var! Bu bir etki ve tepki olayıdır. Eğer biz bunu yaptığımız için pkaka lı oluyorsak.

Kaybettiği maçlar sonrasında Taksimde dükkanların camlarını kıranlar, Beşiktaştan 7 tane yediği için tribünlerini ateşe verenler, Haydarpaşa-Söğütlüçeşme arasında trenleri taşlayanlar. Kadıköy-Cevizlibağ otobüslerinin camlarını kıranlar, Aygün' ün kafasını yaranlar! Bunlar hangi terör örgütü mensubu oluyorlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Kaybettiği maçlar sonrasında Taksimde dükkanların camlarını kıranlar, Beşiktaştan 7 tane yediği için tribünlerini ateşe verenler, Haydarpaşa-Söğütlüçeşme arasında trenleri taşlayanlar. Kadıköy-Cevizlibağ otobüslerinin camlarını kıranlar, Aygün' ün kafasını yaranlar! Bunlar hangi terör örgütü mensubu oluyorlar?

Hocam onlar futbol terör örgütü mensubu oluyor.

Ama her zaman olduğu gibi bazı arkadaşlar onları görmezden gelip. Sadece kendine FB'li taraftar diyen (ki bence FB'li taraftar olmayı haketmiyorlar) zibidilerin yaptıklarını gündeme getiriyorlar ve üstüne üstlük FB taraftarı budur diye genelleme yapmak istiyorlar.

Böyle oluncada olaylar iyice sarpa sarıyor.

• Sevgili Sarman senden beklediğim tek şey gelip açıklama yapman

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Bırak Allah ını seversen görmedikmi biz bu fenerlileri orada sen git koltukları parçala polise yumruk at sonrada polisi sen kabahatli bul. Pkklılar ülke malına zarar veriyor. Peki sizin oradaki fenerbahçeliler devletin stadına zarar vermedimi. Aranızda ne fark kaldı. Lütfen arkadaşlar oradaki insanlar suçlu savunmayın onları. Hiç kimse hiç bir fert hiç bir grup yada takım Bu T.C üstün deildir. Sana karşı bir slogan varsa sende sloganla karşılık ver. Onun bunun vergileri ile yapılan stada zarar verme yada polisime yumruk atma. Hakkınız yok buna.

Nasıl böyle bir benzetme yaparsın sevgili sarman. içindeki FB düşmanlığına birşey diyemem fakat bu düşmanlığın haddini aşarsa çirkin suçlamalara dönüşürse karşı çıkarım

TS taraftarlarını bu forumda çok severim. çoğu zaman rakip takımları değil önce kendi takımlarını düşünürler. Rakibimin bu hafta hangi açığı var gidip saldırayım kendi başarısızlığımı tatmin edeyim olayına girmezler.Hatta kendime sorarım rakip olarak niye gelip bizle tatlı atışmaya girmiyor derim. Sen bir TS taraftarı olarak bu benzetmelerini tekrar oku. FB yi her türlü eleştirebilirsin ama benzetmelerine lütfen dikkat et

• Ev sahibi olduğun maçta cinayet işlettirmek
    Gelen Misafir Takımın Anterönerlerinin kafasını yarmak
    Gelen misafir seyircilere Sidik torbaları atmak
    Misafir gittiğin stadta ufacık çoçukların kafasına koltukları fırlatmak kafa göz yarmak 10 larca kişiyi hastenelik etmek
     YETER ARTIK

evet bunları yapınca Futbol Teröristi olunuyor

Bırakın arkadaşlar burada topu topu 3 kişiyiz ve birbirimizi biliriz
    Bizim Stadlarımızda cinayet işlenmez
    bizim Ev sahibi olup 60 bin kişi misafir ettiğimiz stadlarda da cinayet işlenmez
    Önce pislikleri temizleyelim sonra başkalarına pislik atalım

• Bu yazdıklarını gördükten sonra keşke nickinin üstündeki çizik hep kalsaydı...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.