Şimdi Ara

YETER ARTIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Bu yazdıklarını gördükten sonra keşke nickinin üstündeki çizik hep kalsaydı...

Neden?
    Cevap verebilen Tez(!)lerinize Cevap veren birilerin Tahammülünüzmü yok??
  • Benim bildiğim, ilk tribünde "silah sıkma olayı" da Avni ,Akerde yaşanmıştı. Yanlış mı hatırlıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Benim bildiğim, ilk tribünde "silah sıkma olayı" da Avni ,Akerde yaşanmıştı. Yanlış mı hatırlıyorum?

Ben sizin tribünlerde işlenen cinayetleri dökebilirim ortaya
    Ama oyle Hatırlıyorum/Hatırlamıyorumla olmuyor

ben Türkiyede ki Her tribünde Tribün Terorü oluyor diyorum
    ama bazı arkadaşlar ısrarla yok bizim Takımızın tribünleri sütten çıkmış akkaşık diyor
    e öyle olunca da gerçeklerle yüzleşmek hoşlarına gitmiyor herhalde
  • bir trabzonlunun centilmenlikten bahsetmesi ne kadar da komik
    ayrıca o resmini koyduğun macta bize ne bulduysanız attınız hakkettiğiniz cevabı aldınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

bir trabzonlunun centilmenlikten bahsetmesi ne kadar da komik
    ayrıca o resmini koyduğun macta bize ne bulduysanız attınız hakkettiğiniz cevabı aldınız.

cinayet mahallindeni bildiriyorsun arkadaşım??

Geçen devre fb-TS maçına gelmedin herhalde
    yada gözlerinde sorun vardı göremedin kafamıza yağan taşları seramikleri pislik torbalarını?
    He işime gelmedi diyorsun
    Amenna
    Bu arada 2 senedir Maçları bile Tamamlama imkanını bulamadğımız diyarbakır taifesini Trabzonda NAsıl karşıladığımız yukarıda bir başlıkta anlatılda
    öle İstanbul medyasının %10 lük dürbünleriyle bakınca oradan öyle görünür
    bu hafta sonu görücez bakalım sizin centilmen Taraftarınızı
  • daha şehre girerken taşlamaya başlıyolardı ogünleri unutmadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR
    Fakat Bazı arkadaşlarınız özellikle bizim çok hassas olduğumuz konularda bizi üzebileceklerini Zannederek Trabzon ,Karadeniz insanını bazı ithamlarla karalamaya çalışıyorlar
    bu konu artık sadece futbol olmaktan çıkıp başka etnik olayların içerisine giriyor ve bundan aşırı rahatsız oluyoruz
    Biz Bu arkadaşlara Gerekli uyarı ve dikkat çekmenin buradaki sağ duyu sahibi bazı fb liler (sağ duyu sahibi insanlar Renkleri önemli değil) tarafınan yapılmasını istiyoruz
    aksi halde bu problem önü alınmaz bir şekilde başka sorunlarıda beraberinde getirir

bu açıklamayı FB topicine gelip sen yaptın.

Turkiye de her takımda bazı kendini bilmez taraftarlar oluyor bu gerçek.
    Arkadaşın benzetmesi çok kötü. sende konuyu değiştirme lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Fakat Bazı arkadaşlarınız özellikle bizim çok hassas olduğumuz konularda bizi üzebileceklerini Zannederek Trabzon ,Karadeniz insanını bazı ithamlarla karalamaya çalışıyorlar
    bu konu artık sadece futbol olmaktan çıkıp başka etnik olayların içerisine giriyor ve bundan aşırı rahatsız oluyoruz
    Biz Bu arkadaşlara Gerekli uyarı ve dikkat çekmenin buradaki sağ duyu sahibi bazı fb liler (sağ duyu sahibi insanlar Renkleri önemli değil) tarafınan yapılmasını istiyoruz
    aksi halde bu problem önü alınmaz bir şekilde başka sorunlarıda beraberinde getirir

bu açıklamayı FB topicine gelip sen yaptın.

Turkiye de her takımda bazı kendini bilmez taraftarlar oluyor bu gerçek.
    Arkadaşın benzetmesi çok kötü. sende konuyu değiştirme lütfen.

Ben arkadaşın benzetmesi doğrudur demedim
    istersen bir incele yazdıklarımı
    ama
    Arkadaşın dedikleriniTrabzonspor Camiasına maaledip
    Tribün teroristidir bunlar demek pek bir akıl karı değil
    bende Cdemir yazdıklarına istinaden
    sizin istanbul tribünlerinde olanları yazdım
    anlatmaya çalışıyorum devamlı ama başaramıyorum her halde
    Türkiyede bir tribün şiddeti ve Küfür olgusu var keşke olmasa ama oluyor
    ve butün tribünlerde gerçekleşiyor
    Fener bunu kendi tribününden silerse ne ala
    ama işler iyi giderken her tribün iyi fakat ilk puan kaybında rakibin hocasının kafasıı yarıp
    sonrada benim trübünlerim temiz diğerleri pis derseniz işte o zaman işin rengi değişir

Tribünden Küfürümü Temizlemek istiyorsunuz?
    O zaman Klüblerimiz Ceza aldığında Ceza almamalı diye uğraşmayın
    sen ceza alıp diğeri almadığında Neden o almadı o da alsın diye ateşli beyanlar vermeyin
    20 bin kişi iken buları kontrol edebiliyordum 50 bin oldu artık edemiyorum bahanesinin arkasına sığınıp Rakip takıma "it " diye pankart açmayın
    önce kendimizden başlayalım arkadaşlar
    bizde olan yanlışlar hemen manşet olur istanbula ama iyilikler görünmez
    sizde lütfen görmediklerinizle hüküm vermeyin
    Ben taraftarım Ak kaşıktır demiyorum
    sizde diyemezsini çünki değiliz hiç birimiz

• quote:

Önce pislikleri temizleyelim sonra başkalarına pislik atalım

eeee hocam sen hala pislik atıyorsun ne zaman temizliyorsun kendi kapının önünü!!
  • quote:

hocam sen bizim topiğe gelip onları yazıdıgnda biz gerekli arkadasları uyardık. hem de herkesın gozunun onunde. JeremY hocamın da dediği gibi. Bu sözü söylüyorsan bari önce yerine getir Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

eeee hocam sen hala pislik atıyorsun ne zaman temizliyorsun kendi kapının önünü!!

Okuyalım Jeremy once yazılanları
    konunun ortasında girince olmuyor
    Ben gelip bir laf yazmışmıyım baştan
    Önce yazmıi arkadaşlarınız Tribün terörü diye
    bende yaptığınız Tribün terörlerinden örnekler vermişim
  • Hocam örnek vermeye gerek yok..bir FB'li olarak bizim de ne oldugumuzu gayet iyi biliyorum..
    Hani dedik ya zamanında çok küfür ettik artık azaltalım hatta hiç etmeyelim..Hani dedik ya zamanında rakip taraftara onu bunu çok attık , artık atmayalım..

biz bunları yapmaya calışırken sizin buna tepkiniz ne oldu?
    Takdir ettiniz mi?
    Doğru işler yapmaya başladınız dediniz mi?

Bu ugurda diğerlerinin en büyük yaptıgı şey ne biliyor musun? küfürlü kelimeler yarine laylay demek...

Hakikatten kendi kapımızın önünü temizlemek konusunda ne kadar da samimiymişiz
  • ben trabzonun tribun terorunu yazsam sonu gelmez
    oyle bir sehirki camlardan apartmanlardan bile tas saksı, artık ne atabiliyorsa onu atıyorlar
    kenet andersonun kafasına mesale fırlatıyor
    her gidisimizde taslanıyoruz
    takım otobusumuz taslanmadan o sehirden cıkamıyoruz
    yani konusacak en son kisiler burada centilmenlik naraları atıyor
    2 hafta sonra trabzonu goreceğiz.
  • Hocam bu konu neden bu kadar büyütüldü anlamış değilim tamam Fb taraftarıda hatalı Poliste hatalı animasyon görevlisi de hatalı .!

Animasyoncu : Her ne kadar küfür anlamına gelmesede Fb tgaraftarını kışkırtmıştır.!

Fb taraftarı : Biraz fazla gaza gelmişler sinirlenmişler koltukları felan attılar.!

Polis : Fazla sert davrandı
  • hocam konunun uzamasının sebebı belli. adam fbli taraftarlara pkk benzetmesi yapıyor. oysa aynı arkadas kendılerıne rum benzetmesı yapılmasından rahatsız oldugunu dile getirmişti zamanında. Bunlar hoş şeyler değil. kim yaparsa yapsın hoş değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Hocam bu konu neden bu kadar büyütüldü anlamış değilim tamam Fb taraftarıda hatalı Poliste hatalı animasyon görevlisi de hatalı .!

Animasyoncu : Her ne kadar küfür anlamına gelmesede Fb tgaraftarını kışkırtmıştır.!

Fb taraftarı : Biraz fazla gaza gelmişler sinirlenmişler koltukları felan attılar.!

• Orjinalden alıntı: alpyanar

hocam konunun uzamasının sebebı belli. adam fbli taraftarlara pkk benzetmesi yapıyor. oysa aynı arkadas kendılerıne rum benzetmesı yapılmasından rahatsız oldugunu dile getirmişti zamanında. Bunlar hoş şeyler değil. kim yaparsa yapsın hoş değil.

Hocam bu konu neden bu kadar büyütüldü anlamış değilim tamam Fb taraftarıda hatalı Poliste hatalı animasyon görevlisi de hatalı .!

bak alp kardeş
    ben yapılanı savunmuyorum
    Kaldıki ilgili başlıkta Sarman arkadaşın fenerlilerpkk lıdır şeklinde bir yazısınıda okumadım zaten geneline pek bakmadım orada
    buraya taşıdığınız yazıda ise
    fener pkk dır diye bir yazımı var?

[qoute] Pkklılar ülke malına zarar veriyor. Peki sizin oradaki fenerbahçeliler devletin stadına zarar vermedimi. Aranızda ne fark kaldı. Lütfen arkadaşlar oradaki insanlar suçlu savunmayın onları. Hiç kimse hiç bir fert hiç bir grup yada takım Bu T.C üstün deildir. Sana karşı bir slogan varsa sende sloganla karşılık ver
    yburadaki cümleden çıkardığınız ilhan cavcavında dile getirdiği olay ise
    arkadaş maksadını aşan bir cümle kurmuş mala zarar kastını açıklamaş istemiş belki ama yine hoş olmamış
    fakat o arkadaşın dediklerinden yola çıkarak
    mensubu bulunduğu takımı Futbol Teröristi ilan ederseniz kusura bakmayın o zaman sizin geçmişide gözler önüne sereriz
    Biz kimsenin yaptığı yanlışı savunmuyoruz
    fakat kimsede yapılan bir yanlışın arkasına sığınıp kendi yanlışlarını savunmasın

• kardeşim kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama madem siz sütten çıkmış ak kaşıksınız yada Türkiyenin en FAİR seyircisisiniz yada en centilmen seyircisisiniz ; peki pazar F.B - Bjk Basket maçından sora Bjk seyircisi dahi olmadığı halde polisle niye kapıştınız abdi ipekçide birbirinize girdiniz yoksa ordada biri mi anons yaptıda kimsenin haberi yok niye o şapşal pankartı açtınız yapmayın alah aşkına Pazar günü olanları görünce Cumartesi akşamı polis arkadaşlar az bile yapmış demek geldi içimden
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

kardeşim kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama madem siz sütten çıkmış ak kaşıksınız yada Türkiyenin en FAİR seyircisisiniz yada en centilmen seyircisisiniz ; peki pazar F.B - Bjk Basket maçından sora Bjk seyircisi dahi olmadığı halde polisle niye kapıştınız abdi ipekçide birbirinize girdiniz yoksa ordada biri mi anons yaptıda kimsenin haberi yok niye o şapşal pankartı açtınız yapmayın alah aşkına Pazar günü olanları görünce Cumartesi akşamı polis arkadaşlar az bile yapmış demek geldi içimden

pankart müthisti ve haklıydı
    demirorene KÜFÜRSÜZ tezahurata polis yine coplarla karsılık verdi
    her zamanki murat aksunun isi, olaydan sonra pankartta ne kadar haklı olduğumuzu anladık,
    polis teroru zaten klasik.

Ayrıca biz sütten cıkmıs ak kasık olduğumuzu falan iddia etmiyoruz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 18 Nisan 2006; 16:16:54 >

• hocam dikkat edersen size terörist benzetmesi yapana da lafım demişim. kim yaparsa yapsın hoş değil.

Orjinalden alıntı: alpyanar

hocam konunun uzamasının sebebı belli. adam fbli taraftarlara pkk benzetmesi yapıyor. oysa aynı arkadas kendılerıne rum benzetmesı yapılmasından rahatsız oldugunu dile getirmişti zamanında. Bunlar hoş şeyler değil. kim yaparsa yapsın hoş değil.

bak alp kardeş
    ben yapılanı savunmuyorum
    Kaldıki ilgili başlıkta Sarman arkadaşın fenerlilerpkk lıdır şeklinde bir yazısınıda okumadım zaten geneline pek bakmadım orada
    buraya taşıdığınız yazıda ise
    fener pkk dır diye bir yazımı var?

[qoute] Pkklılar ülke malına zarar veriyor. Peki sizin oradaki fenerbahçeliler devletin stadına zarar vermedimi. Aranızda ne fark kaldı. Lütfen arkadaşlar oradaki insanlar suçlu savunmayın onları. Hiç kimse hiç bir fert hiç bir grup yada takım Bu T.C üstün deildir. Sana karşı bir slogan varsa sende sloganla karşılık ver
    yburadaki cümleden çıkardığınız ilhan cavcavında dile getirdiği olay ise
    arkadaş maksadını aşan bir cümle kurmuş mala zarar kastını açıklamaş istemiş belki ama yine hoş olmamış
    fakat o arkadaşın dediklerinden yola çıkarak
    mensubu bulunduğu takımı Futbol Teröristi ilan ederseniz kusura bakmayın o zaman sizin geçmişide gözler önüne sereriz
    Biz kimsenin yaptığı yanlışı savunmuyoruz
    fakat kimsede yapılan bir yanlışın arkasına sığınıp kendi yanlışlarını savunmasın

• Alpyanar hocam ben Bi Gs lı olarak Pkk ile Fener taraftarının kıyaslanmasına hayretle bakıyorum ne alaka.! Hoca sen fazla takma böle şeyleri.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 18 Nisan 2006; 16:54:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.