Şimdi Ara

YETER ARTIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstteki mesajı değiştire gireceğime hızlı cevap a basmışım kafa kalmadı yaw Bu Pc başında.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 18 Nisan 2006; 16:55:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

mensubu bulunduğu takımı Futbol Teröristi ilan ederseniz kusura bakmayın o zaman sizin geçmişide gözler önüne sereriz
    Biz kimsenin yaptığı yanlışı savunmuyoruz
    fakat kimsede yapılan bir yanlışın arkasına sığınıp kendi yanlışlarını savunmasın

Hocam bir örnek verilmiş ve ben bunu yapanların futbol teröristi olduğunu söylemiştim.
    Orda takım adı falan vermiş miyim bu takım taraftarı bunu yaparda şu takım yapmaz demiş miyim.

Sende ondan sonra bir kaç örnek vermişsin.

Bu tür işleri yapanlar FB-GS-BJK-TS kim olursa olsun benim gözümde taraftar değil futbol teröristidir.

Bu tip insanlar. Başkalarına, başkalarının mallarına, bazende canlarına, tuttuklarını söyledikleri takımlarına zarar vermiyorlar mı? Başka ne diyecektik bu işleri yapanlara. Elinize sağlık mı diyecektik.

• İnönüde olay çıktığında ÇARŞI teröristtir diyenlerin
    hem abdi ipekçi de hem manisa daki olaylardan sonra polisi suçlaması garip olmuyor mu

---------------------------------------------------------------------------------------------------

cdemir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ·Slayer -- 18 Nisan 2006; 18:53:34 >
  • Hop, yukarı.
  • Acıklı macıklı resimleri koymayalım lütfen gerçekleri koyunki insan sansınlar futnola bakalım hep taraftar resimleri koyuyorsunuz....
  • ABİLER KARDEŞLER BN BU FORUM DA AAZIMI HİÇ AÇMADIM BU YÜZDEN ÇOK FORUMDAN ATILDIM AMA BU SEFER SUSMAYI TERCİH EDİYORUM...CUMARTESİ STADDA AĞZIMA GELEN HERŞEYİ SÖYLİCEM.

GERİ SAYIYORUM!!!....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.