Bu oyunda koxperlardan çektiğim kadar başka bir şeyden çekmedim. Czde adamın teki 55 lvl 5 li okla koxp kurmuş geliyor 70+ adamı kesiyor. Sizce bu adilmi ? Neyseki ben koxper değilim ve hiç bir zaman spikedan vazgeçmeyecem!
kardes yeni patch gelene kadar pk yapmıcaksın o kadar bende yapmıyorum
ya o DEgilde LvL kasaRkeN Tmm,Ama ArtıK Cz ve Arena KoxperLerden gEciLmiO ! SErveR oLympia
quote:
Orjinalden alıntı: KiLLzOnE
ya o DEgilde LvL kasaRkeN Tmm,Ama ArtıK Cz ve Arena KoxperLerden gEciLmiO ! SErveR oLympia
sen gene 57 lvl desin ben 71 lvl de yatıyorum ve bu beni kahrediyor
ben koxp a karşıyım ama kopxsuz yapamıorum lvl 65e falan kastık hecklendik bende bundan koxp kullanıorum yinede cz koxp a karşıyım
abi bide cok yuzsuz ler sem kovalayınca kaciyolar sen kacinca kovaliyolar hele bide isimleri var garip garip efsane ya
beramusda bi adamvar adi : BugundeBanYemedik
dicek laf bulamiyorum adamlara
quote:
Orjinalden alıntı: ShuQui
quote:
sen gene 57 lvl desin ben 71 lvl de yatıyorum ve bu beni kahrediyor
Sen gene 71 LvL desin ben 74 LvL de yatıyorum ve bu beni kahrediyor . Yeni patch gelene kadar Cz, Arena, ,Ardream yapmayacaksın bu kadar basit ...
Seytan diO aL eLine +8 Hornu AC koxpU heM Np Hem Ex KaS
quote:
kosp la lvl kasanları yatırması çok zevkli oluyor :) eziklerse dts de takılıyorlar bir tw de yüzleri gülüyor :D yerlere uzanıp res die inliyolar :D
quote:
Orjinalden alıntı: HipNotyC
quote:
kosp la lvl kasanları yatırması çok zevkli oluyor :) eziklerse dts de takılıyorlar bir tw de yüzleri gülüyor :D yerlere uzanıp res die inliyolar :D
Ben charı koxp da TW ve Troll slotunun ortasına bırakıyorum . Eee bana ne çekecen peki ...
ÇOK KOLAY. YOK MU PROVOKE AÇIK BİR WARROIR ALSIN 3 TANE MANTICORE VEYA CENTAUR GETİRSİN ARKADAŞA . HATTA Bİ DE YANINA RESSER BİR PRİEST 4 TAŞA YATIRIP YATIRIP KALDIRIRIZ.
quote:
Orjinalden alıntı: ^muzocat^
ÇOK KOLAY. YOK MU PROVOKE AÇIK BİR WARROIR ALSIN 3 TANE MANTICORE VEYA CENTAUR GETİRSİN ARKADAŞA . HATTA Bİ DE YANINA RESSER BİR PRİEST 4 TAŞA YATIRIP YATIRIP KALDIRIRIZ.
Benim partym de 1 tane heal buff priest olur zaten. Sen o dediklerini 3 tane değil slotla çeksen keserim sen dert etme . Ayrıca Centaur deattacker dır sanırım Manticore da deattacker sırayla keserim yani sen slotla çek yeter ...
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
quote:
Benim partym de 1 tane heal buff priest olur zaten. Sen o dediklerini 3 tane değil slotla çeksen keserim sen dert etme . Ayrıca Centaur deattacker dır sanırım Manticore da deattacker sırayla keserim yani sen slotla çek yeter ...
zuhahahhaha
Dostum madem charın bu kadar iyi neden işe yardımcı program sokup kendi elinle kasmıyorsun. İnan oyunun zevki öyle çıkıyor. Amacım seni ıslah etmek değil ama hiç değilse bu işin böyle reklamını yapmayın bari yaw. Sonuçta bu işe koxpla başlıyorlar kolay diye sonra patch gelince koxpsuz hepsi bir hiç. Koca 7x charlarla bile koxpsuz hiç bir şey yapamıyorlar. Bu ezikliğin daniskası değil mi???
Keserim vs... kelimeleri kullanma arkadaş sen değil program kesiyor.... Muzokat sana katılmamak mumkun degil kesinlikle kosp olmadıkları zaman bir hiç bircok kosper ben 62 lvl im kospla np kastıkları gibi exp de kasılıyor malım 67-68 lvl leri salak ediyorum arenada. adam hırs dan bakıyorum arena da kospu acıyorlar kesinlikle kospsuz bir hicler.. hem ne zevk alıyorsunuz allah aşkına ve de deyiyormu o kadar kufur yemeye ve aşşagılanmaya.... 30 yasından sonra kufurbaz oldum.. Sanırım banzen bende hırslanıyorum... Yapmayın arkadaşlar yazıktır. ...
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
quote:
her yerin koxp olması normal neden dersen mesela ben koxpa karşıydım arkadaşlar kullanır ben kullanmazdım cypherde 63 lvl assasin charım vardı bırakmıştım diğer serverlarda kasamayınca dedim geri döneyim bir döndümki oneeee heryer koxp kasacak slot kalmamış niye bukadar koxp var derken olayı sonunda öğrendim bug çıkmış.Ona rağmen kasayım dedim elimle heryer dolu ks yapmak zorunda kalıyorum ben ks ile yarım exp alıyorum adam 2 kat exp bug yapmış ks ile ona 1 tane kesmiş gibi exp geliyor yani değişen bişey yok dedim bu oyun oynanmaz hale gelmiş.Ama charada onca para verdim ytl olarak pre aldım gb aldım vs... açtım bende koxpu sırf bug sayesinde 70 olsun satayım paralar çıksın en azından ToT3M lerde saolsun arada bug yapmaya yardım ediyolar Clandan arkadaşlarıda alıyorum bazen kasılsınlar diye.Ama olurda k2 bu bugu düzeltirse şahsen koxp falan kullanmam.Şuan benim kesip 1 kat exp almam adamın her kestiğinden 2 kat hatta 7 kat exp alması koyuyo bana.Exp bug düzelsin ban yemezsem yada 70 olup falan charı satmazsam koxp u bırakırım .Ortada bug varken koxp kullanmak şart oldu insaf 7 kat exp ne demek