Şimdi Ara

yeTer ArTık ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arenada açan acaba cz ıcın hazırlıkmı yapıyo ne kadar geri zekalı biriymiş o eyy Allahım sen akıl fikir ver bu beyinsiz adamlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orjinalden alıntı: ShuQui

quote:

Orjinalden alıntı: KiLLzOnE

ya o DEgilde LvL kasaRkeN Tmm,Ama ArtıK Cz ve Arena KoxperLerden gEciLmiO !
    SErveR oLympia

sen gene 57 lvl desin ben 71 lvl de yatıyorum ve bu beni kahrediyor

Sen gene 71 LvL desin ben 74 LvL de yatıyorum ve bu beni kahrediyor . Yeni patch gelene kadar Cz, Arena, ,Ardream yapmayacaksın bu kadar basit ...

Abysede Gitmeyin!ßu Gidişle ßende Açacam

• quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ShuQui

quote:

ya o DEgilde LvL kasaRkeN Tmm,Ama ArtıK Cz ve Arena KoxperLerden gEciLmiO !
    SErveR oLympia

sen gene 57 lvl desin ben 71 lvl de yatıyorum ve bu beni kahrediyor

Sen gene 71 LvL desin ben 74 LvL de yatıyorum ve bu beni kahrediyor . Yeni patch gelene kadar Cz, Arena, ,Ardream yapmayacaksın bu kadar basit ...

Abysede Gitmeyin!ßu Gidişle ßende Açacam

katılıyorum abyss kasmayı unutun artık ilk 5 katta koxp dolu ve eskiden adamlar duvarın içine girer öyle kasardı artık oda yok adamlar tp kapısını tutuyolar 2 kişi ellerinde +7 (yada +8 parlıyo :P ) iron bow teleport olan ölüyor bu kadarda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 9 Kasım 2006; 15:18:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ^muzocat^

Dostum madem charın bu kadar iyi neden işe yardımcı program sokup kendi elinle kasmıyorsun. İnan oyunun zevki öyle çıkıyor. Amacım seni ıslah etmek değil ama hiç değilse bu işin böyle reklamını yapmayın bari yaw. Sonuçta bu işe koxpla başlıyorlar kolay diye sonra patch gelince koxpsuz hepsi bir hiç. Koca 7x charlarla bile koxpsuz hiç bir şey yapamıyorlar. Bu ezikliğin daniskası değil mi???

Ben kofti Archerlardan değilim dikkatini çekerim nickim ToT3M beni Cypher da zaten bilen bilir Archerı hakkıyla kullanan 3-5 oyuncudan biriyim arenada 6vs1 yaptığım ve birçok insandan tebrik aldığımda oluyor. Eğer naship olur şu game cam olayını öğrenirsem birgün sizlere çok güzel bir video hazırlayıp göndereceğim. Ben zamanında 8 koxperın tuttuğu DTS slotundan elle kutu toplamış adamım hemde LvL 61 de ve şu an 74 LvL charım var. İsteyenlede Arenaya giderim yeter ki yer ve saat verilsin yeter.

quote:

Orjinalden alıntı: mrsugar

Keserim vs... kelimeleri kullanma arkadaş sen değil program kesiyor....
    Muzokat sana katılmamak mumkun degil kesinlikle kosp olmadıkları zaman bir hiç bircok kosper ben 62 lvl im kospla np kastıkları gibi exp de kasılıyor malım 67-68 lvl leri salak ediyorum arenada. adam hırs dan bakıyorum arena da kospu acıyorlar kesinlikle kospsuz bir hicler.. hem ne zevk alıyorsunuz allah aşkına ve de deyiyormu o kadar kufur yemeye ve aşşagılanmaya.... 30 yasından sonra kufurbaz oldum.. Sanırım banzen bende hırslanıyorum... Yapmayın arkadaşlar yazıktır.
    ...

quote:

quote:

ÇOK KOLAY. YOK MU PROVOKE AÇIK BİR WARROIR ALSIN 3 TANE MANTICORE VEYA CENTAUR GETİRSİN ARKADAŞA . HATTA Bİ DE YANINA RESSER BİR PRİEST 4 TAŞA YATIRIP YATIRIP KALDIRIRIZ.

Benim partym de 1 tane heal buff priest olur zaten. Sen o dediklerini 3 tane değil slotla çeksen keserim sen dert etme . Ayrıca Centaur deattacker dır sanırım Manticore da deattacker sırayla keserim yani sen slotla çek yeter ...

Forumda bir ss im var LvL 60 da çooook eskidir bulursan iyice bi incele KESERİM dedim çünkü ben Centauru 15 saniyede kesmiş adamım 60 LvL ken ve Archerken ve ELİMLE! Yukarda da yazdım biz LvL kasmak için elindeki Shardlarla, Cleaverlarla, Mirage Daggerlarla 5li atan adamlardan değiliz. Veya "ahanda koxp var kapım bi Bow atayım kendimi exp denizine" diyenlerden de değiliz. Archer geldik Archer gideriz. Arenada, Cz de koxpla belki kesemem ama elle ağlatırım. Bu forumda Archerın 1vs1 i ile ilgili birçok yazım var. 2-3 senedir Archer olarak charımı kullanıyorum. Ayrıca ayıptır söylemesi Warrioru da çok sağlam kullanırım ...

• bak bak bana laf atıyo bende md ile ok atanlardanım Çünkü para yok yay alamadım Madem adam gibi np kasılmıyor en güzeli archer zaten koxp olmasada kendin rahat rahat kasabiliyosun.Param biriksin +7 ib falan alıp archer kalmayı düşünüyorum Centaur u nasıl kestin öyle

• quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

bak bak bana laf atıyo bende md ile ok atanlardanım Çünkü para yok yay alamadım Madem adam gibi np kasılmıyor en güzeli archer zaten koxp olmasada kendin rahat rahat kasabiliyosun.Param biriksin +7 ib falan alıp archer kalmayı düşünüyorum Centaur u nasıl kestin öyle

Kanka evde ss var 15-20 saniye arasında bir zamanda 60 LvL de Centaur dönüyordum . Sanırım şimdi 5-10 sn arasında keserim. Akşam sana msn den yollarım ss i pc de kayıtlı, forumda da var ama çok eski bir başlık bulamayabilirsin ...

• elinde +10 iron bow mu var ne güzel exp veriyodur ha gayret 1 haftaya kadar sen tek atarsın bunlara
  • Orada yani kosp ile TW ye kuruyorum Centeur u soyle kesiyorum demissin kastettiğim programın kestiğidir.
    Bende senin gibi kosp kullansaydım.. Belki 74 lvl olamazdım ama 70 cok rahat olurdum...
    Boş ver sidik yarısına girmeyi konu senin elle yaptıkların degil KOSP ve kosp u kullanmam arkadaş.. Olay basit arkadaş ben ve benim gibi diğer arkadaşların haklarına tecavüz etme özgürlüğüne sahip degilsiniz... Nediyeyim arkadaş ne söylesem mutlaka ben ve benim gibilerin daha önce söylediğim sözlerin tekrarı olacak durum ortada var sen duşun artık uzatmanın pek bir anlamı yok.....

quote:

quote:

Dostum madem charın bu kadar iyi neden işe yardımcı program sokup kendi elinle kasmıyorsun. İnan oyunun zevki öyle çıkıyor. Amacım seni ıslah etmek değil ama hiç değilse bu işin böyle reklamını yapmayın bari yaw. Sonuçta bu işe koxpla başlıyorlar kolay diye sonra patch gelince koxpsuz hepsi bir hiç. Koca 7x charlarla bile koxpsuz hiç bir şey yapamıyorlar. Bu ezikliğin daniskası değil mi???

Ben kofti Archerlardan değilim dikkatini çekerim nickim ToT3M beni Cypher da zaten bilen bilir Archerı hakkıyla kullanan 3-5 oyuncudan biriyim arenada 6vs1 yaptığım ve birçok insandan tebrik aldığımda oluyor. Eğer naship olur şu game cam olayını öğrenirsem birgün sizlere çok güzel bir video hazırlayıp göndereceğim. Ben zamanında 8 koxperın tuttuğu DTS slotundan elle kutu toplamış adamım hemde LvL 61 de ve şu an 74 LvL charım var. İsteyenlede Arenaya giderim yeter ki yer ve saat verilsin yeter.

quote:

Keserim vs... kelimeleri kullanma arkadaş sen değil program kesiyor....
    Muzokat sana katılmamak mumkun degil kesinlikle kosp olmadıkları zaman bir hiç bircok kosper ben 62 lvl im kospla np kastıkları gibi exp de kasılıyor malım 67-68 lvl leri salak ediyorum arenada. adam hırs dan bakıyorum arena da kospu acıyorlar kesinlikle kospsuz bir hicler.. hem ne zevk alıyorsunuz allah aşkına ve de deyiyormu o kadar kufur yemeye ve aşşagılanmaya.... 30 yasından sonra kufurbaz oldum.. Sanırım banzen bende hırslanıyorum... Yapmayın arkadaşlar yazıktır.
    ...

quote:

quote:

ÇOK KOLAY. YOK MU PROVOKE AÇIK BİR WARROIR ALSIN 3 TANE MANTICORE VEYA CENTAUR GETİRSİN ARKADAŞA . HATTA Bİ DE YANINA RESSER BİR PRİEST 4 TAŞA YATIRIP YATIRIP KALDIRIRIZ.

Benim partym de 1 tane heal buff priest olur zaten. Sen o dediklerini 3 tane değil slotla çeksen keserim sen dert etme . Ayrıca Centaur deattacker dır sanırım Manticore da deattacker sırayla keserim yani sen slotla çek yeter ...

Forumda bir ss im var LvL 60 da çooook eskidir bulursan iyice bi incele KESERİM dedim çünkü ben Centauru 15 saniyede kesmiş adamım 60 LvL ken ve Archerken ve ELİMLE! Yukarda da yazdım biz LvL kasmak için elindeki Shardlarla, Cleaverlarla, Mirage Daggerlarla 5li atan adamlardan değiliz. Veya "ahanda koxp var kapım bi Bow atayım kendimi exp denizine" diyenlerden de değiliz. Archer geldik Archer gideriz. Arenada, Cz de koxpla belki kesemem ama elle ağlatırım. Bu forumda Archerın 1vs1 i ile ilgili birçok yazım var. 2-3 senedir Archer olarak charımı kullanıyorum. Ayrıca ayıptır söylemesi Warrioru da çok sağlam kullanırım ...

• Bu arada Dert bende Sefa sen de totem kardeş..... Ama onca kufur/hakaret' degermi işte kunu kıstasını yapacak kafada sen de..

Hadi herkeze kolay gele

Akşamınız iyi, oynunuzun zevkli geçmesi temennisiyle
    bye
  • dostum bunda küfür yiyecek bişey yok adam gidiyo tw ye koxp kuruyo tw dönen 1 allahın kulu yok.Sen bunu gidip köpeklere koxp kuran cz ye koxp kuran yada ne bileyim milletin exp kasmasını engelleyen adamlara söyle daha önce bir topicde söylemiştim koxp kullananların hepsine karşı bi sinirim yok benim sonuçta ben bu oyuna başladığımdada koxp olacak bıraktığımdada koxp olacak.Ama ezik ezik gelip millete hava yapıp ks yapıp slot almaya çalışan kendini bişey sanan ezik koxper lara gıcığım.Kendi halinde kasan insanın sana ne zararı olacak.
  • quote:

Orada yani kosp ile TW ye kuruyorum Centeur u soyle kesiyorum demissin kastettiğim programın kestiğidir.
    Bende senin gibi kosp kullansaydım.. Belki 74 lvl olamazdım ama 70 cok rahat olurdum...
    Boş ver sidik yarısına girmeyi konu senin elle yaptıkların degil KOSP ve kosp u kullanmam arkadaş.. Olay basit arkadaş ben ve benim gibi diğer arkadaşların haklarına tecavüz etme özgürlüğüne sahip degilsiniz... Nediyeyim arkadaş ne söylesem mutlaka ben ve benim gibilerin daha önce söylediğim sözlerin tekrarı olacak durum ortada var sen duşun artık uzatmanın pek bir anlamı yok.....

Ben sidik yarışına girmem onu genelde amme hizmeti veren kadınlar yapar lafını bilde konuş veya bilmediğin şeyi konuşma! Ben sen ve senin gibi birçok adamı 60+ LvL lere taşımış bir koxperım! Kimsenin hakkına tecavüz etmem! Ben milletin Uruk Blade görevini yapacam diye 5 tane koxperın arasında 1 saat exp kasamdan zaman harcamış adamım! Tanımadığım bilmediğin adamlar hakkında yorum yaparken biraz daha yavaş gel. Ben garezim olmayan koxpera bile ks yapmazken eliyle kasan adamlara ks yapacak biride değilim. Troll ve TW slotları boş olduğu için yatmayı göze alarak orda kasıyorum! 74 LvL yatınca senin LvL up yaptığın Exp gidiyor biliyor musun? Ben bu güne kadar hep kalabalık partylerde bazen tek koxper olarak (7 kişi oturur tek koxper kasar) bazende 2 koxper olarak çok adam kastım onun için bana hak dan hukuk dan bahsetme! Tek kassam şu an 80 e ayak dayamıştım emin ol! En basit örneği 3 gün tek kastım 550m exp aldım sen düşün 3 sene tek kassam kaç m exp toplamıştım. Sanırım bu yeterli bir açıklamadır ...

• quote:

TanımLanamaz bişey

http://www.resimekle.com/yukle/view/78429
    http://www.resimekle.com/yukle/view/78427
    http://www.resimekle.com/yukle/view/78434
    http://www.resimekle.com/yukle/view/78433
    http://www.resimekle.com/yukle/view/78432 ArTık Arenada biLe koxp ACıoLar
    yer yer Koxp oLmus Koxpa

allah t6anda ben ytokum koxp başladımda:Dgel arenaya kapışak

• Bak su anda iyiden iyiye sidik yarısına döndü. Ne yani sen kosp yaptın haklısında ben yapmadım haksızmıyım. Hoca kabul et kosp kullanan herkez mutlaka ne kadar duyarlı olursa olsun ki duyarlılıgından şupeliyimdir. Mutlaka başkalarının hakkını yemş olur. Neden sen 25-30 m ye 5 li ok atacaksında ben atamayacagım.. (Sakın sen de kuulan deme) Ayrıca ne yani tüm server e sen mi kasıyorsun partyye alarak ? Hayır dolayısıyla digerinin hakı yenmiş olur. olay bu kadar acık... Sonra sen yaptın demiyorum ama genel öyledir.... kosperler partye alıp kastım dedikleri adamlar ya lvl düşük kimseler, ya clanından arkadaşlar yada oyunda vss bebep ile tanıdıgın kişilerdir.. Kosp kullanarak aşagıda yazdığın gibi adaletli olman cok çelişiyor. istesende yapamazsın sonuçta illegal bir yöntem

quote:

quote:

Orada yani kosp ile TW ye kuruyorum Centeur u soyle kesiyorum demissin kastettiğim programın kestiğidir.

Ben sidik yarışına girmem onu genelde amme hizmeti veren kadınlar yapar lafını bilde konuş veya bilmediğin şeyi konuşma! Ben sen ve senin gibi birçok adamı 60+ LvL lere taşımış bir koxperım! Kimsenin hakkına tecavüz etmem! Ben milletin Uruk Blade görevini yapacam diye 5 tane koxperın arasında 1 saat exp kasamdan zaman harcamış adamım! Tanımadığım bilmediğin adamlar hakkında yorum yaparken biraz daha yavaş gel. Ben garezim olmayan koxpera bile ks yapmazken eliyle kasan adamlara ks yapacak biride değilim. Troll ve TW slotları boş olduğu için yatmayı göze alarak orda kasıyorum! 74 LvL yatınca senin LvL up yaptığın Exp gidiyor biliyor musun? Ben bu güne kadar hep kalabalık partylerde bazen tek koxper olarak (7 kişi oturur tek koxper kasar) bazende 2 koxper olarak çok adam kastım onun için bana hak dan hukuk dan bahsetme! Tek kassam şu an 80 e ayak dayamıştım emin ol! En basit örneği 3 gün tek kastım 550m exp aldım sen düşün 3 sene tek kassam kaç m exp toplamıştım. Sanırım bu yeterli bir açıklamadır ...

• @mrsugar

Arkadaşım sen kendi açından haklısın bende kendi açımdan haklıyım. Sonuç olarak ortada da buluşamıyoruz ve sen beni bende seni tanımıyorum ee o zaman dediğin gibi tartışmanın bir anlamı yok ...
  • Amme hizmeti veren kadınlar diye aşağıladığın kişiler bile emekçidirler. Yani bir emek vererek karşılığını alırlar. Koxp kullanan kişi ise emek vermeden kendine avantaj sağlar. Bu durumda bahsettiğin kadınlar koxp kullananlardan daha şereflidirler. Buna rağmen o kadınlar ben amme hizmeti veriyorum çok güzel oluyor kime ne diye basbas bağırıp bunun reklamını yapmazlar.

quote:

quote:

• En azından bu cok daha mülayim bir bakış acısı...
    Sen benden hızlı cıktın Muzoket Amme hizmeti konusun da..

Bu arada arkadaşlara bir soru kosper yatırmak önceden ban sebebi idi ya şimdi ?

Dun baya adam yatırdım da...

Bak Totem kardeş.... Lvl 62 inan 30-35 dakika gene lvl 62 bir arkadaşla inan 30-35 dakika Elmorad da kasacak yer aradık bulamadık ....... Bu antipatiliği normal karşılarsın sanırım .. Ezik olsak neyse....

quote:

@mrsugar

Arkadaşım sen kendi açından haklısın bende kendi açımdan haklıyım. Sonuç olarak ortada da buluşamıyoruz ve sen beni bende seni tanımıyorum ee o zaman dediğin gibi tartışmanın bir anlamı yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcs

kardes yeni patch gelene kadar pk yapmıcaksın o kadar bende yapmıyorum

pack gelse ne olacka 2 gun sonra gene kosp cıkacak bu kosp biymezzzzzzzzzzzzzzz arkadaşlar
  • koxp a hayır!!!!
  • quote:

Amme hizmeti veren kadınlar diye aşağıladığın kişiler bile emekçidirler. Yani bir emek vererek karşılığını alırlar. Koxp kullanan kişi ise emek vermeden kendine avantaj sağlar. Bu durumda bahsettiğin kadınlar koxp kullananlardan daha şereflidirler. Buna rağmen o kadınlar ben amme hizmeti veriyorum çok güzel oluyor kime ne diye basbas bağırıp bunun reklamını yapmazlar.

birşey derdim ama neyse yeri değil. Benim kimseyi aşağladığım falanda yok neden bu kadar alıngansın anlamadım . Sen masa başında oturup exp kasmakla (elle veya koxpla) emek harcadığını mı sanıyorsun? İnan ben kendini bir oyun oynayarak emek harcadığını idda eden senden daha şerefli bir insanımdır koxp kullanmama rağmen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 9 Kasım 2006; 20:17:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.