Şimdi Ara

yeTer ArTık ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aybars3691

ben koxp a karşıyım ama kopxsuz yapamıorum lvl 65e falan kastık hecklendik bende bundan koxp kullanıorum yinede cz koxp a karşıyım

zuahah lafa bak senin kadar mantıksız bir insan görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞEHİTLER ÖLMEZZ -- 10 Kasım 2006; 17:44:45 >
  • Aslında burdaki konu birazda koxp un neden kullanıldığı ile alakalı.Çoğumuz Quake Half Life tarzı oyunlardan biliriz oyunun konsol kısmına "God" yazılır ve oyun kolayca bitirilirdi.
    Bazen İstanbul'da level dergisi editörlerinin yada Türkiyedeki bazı bilgisayar sektörü ile uğraşan firmaların oyun turnuvaları olur ve dünyanın dört bir ucundan oyun platformundan büyük paralar kazanan oyuncular gelir onlarla röpörtajları yapılır showları izlenir.Ben bunlardan birine şahit olmuştum.Kalabalığın ilgisini çeken profesyonel bir oyuncu ki en büyük ilgiyi gören kişiydi.Bu şahısla yapılan röpörtajda 2 tür oyuncu olduğunu söyledi birincisi zevk ve eğlenmek için oynayan oyuncu,birde oynadığı oyunda hedefleri olan legal yollarla istediklerine ulaşan diğer oyuncular.Aralarındaki fark ise 2. oyuncu tipi diğerinden daha yetenekleri gelişmiş oyuncu tipidir demişti.Bu söz hep aklımda kalmıstır.Zaten genelde bu sektörden ekmek yiyen ve olaya farklı bakan kişilerin söyledikleri hep aynıdır.Özellikle Quake gibi bir şaheseri meydana getiren Jhonn Charmack ki kendisi efsanedir yine söylediği bir söz varki zaten durumu çok daha net açıklıyor."Oyunlarda hile yapanların anlamı o oyunu yapanlara hazırlayanlara dizayn edenlere yenilmesi yenilgiyi kabul etmesidir" demişti.Bu da zaten ne kadar doğru bir söz şöyle kafanızda canlandırırsanız anlayabilirsiniz.Konu zaten zevk almak olsaydı sadece herkes kendi ko serverini kurar istediği item ve charları dizayn ederlerdi.Bende o yüzden bu koxp kullanan kişilere yenik düşmüş ve dış dünyada beceremediklerini bu sanal dünyada kazanmaya çalışanlar olarak bakıyorum.Tabi buna duperler yada herhangi bir hileyi kullanan herkes dahil.

Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 10 Kasım 2006; 17:51:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orjinalden alıntı: ShuQui

quote:

Orjinalden alıntı: KiLLzOnE

ya o DEgilde LvL kasaRkeN Tmm,Ama ArtıK Cz ve Arena KoxperLerden gEciLmiO !
    SErveR oLympia

sen gene 57 lvl desin ben 71 lvl de yatıyorum ve bu beni kahrediyor

Sen gene 71 LvL desin ben 74 LvL de yatıyorum ve bu beni kahrediyor . Yeni patch gelene kadar Cz, Arena, ,Ardream yapmayacaksın bu kadar basit ...

hayret sen nasıl yatıon sende koxper sin bildiim kadarıyla ztn ben seni hiç sevmiom bi topic açmıştın koxperin teki seni öldürmüş ss koymuşun buraya sende koxper sin senin kadar yüzsüz bir insan görmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: ToTeM

quote:

Orjinalden alıntı: ^muzocat^

ÇOK KOLAY. YOK MU PROVOKE AÇIK BİR WARROIR ALSIN 3 TANE MANTICORE VEYA CENTAUR GETİRSİN ARKADAŞA . HATTA Bİ DE YANINA RESSER BİR PRİEST 4 TAŞA YATIRIP YATIRIP KALDIRIRIZ.

Benim partym de 1 tane heal buff priest olur zaten. Sen o dediklerini 3 tane değil slotla çeksen keserim sen dert etme . Ayrıca Centaur deattacker dır sanırım Manticore da deattacker sırayla keserim yani sen slotla çek yeter ...

ne kadar yüzsüz bir insan sın yaa sanki yaptığın çok güzel bir şeymiş gibi bide saf saf gülüon

• artık yeni patch gelene kadr hayatta yapmam ardream fln adamin light fith hi cıkmıs gelıo beni yatırıo ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcs

kardes yeni patch gelene kadar pk yapmıcaksın o kadar bende yapmıyorum

exp desen expde yapılmıyo görüyorumki k2 patch getirmeyi de düşünmüyo patch yerine 1461 A, 1461 B ,1461 C gibi 1461in yeni sürümlerini ortaya koyuyor peki biz ne yapacaz patchin yakın zamanda(yılbaşına kadar) geleceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.