Şimdi Ara

Yeteneksizsinizdeki Adama Kuru Fasülye Vermiştim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu akşamki finalde yarışacak olan değişik akrobatik hareketler falan yapan bir genç var.Basketbol potasına falan çıkıyor hatta.Bu genç 3-4 sene önce kayserideki alışveriş merkezine gelmişti.Orda ekibiyle şov yapmıştı.Bende o sırada yaz tatili nedeniye dedemin o alışveriş merkezindeki restaurantında çalışıyordum.Bu adam şovunu bitirdikten sonra akşam bizim restauranta geldi.Restaurantta açık büfe şeklinde.Adam tabağıyla karşıma geçtiğinde ben kuru fasülye-pilav ikilisine bakıyordum.İşte geldi uzattı tabağını.Bir suratına baktım bunun ve sonra üstüne kuruda atayımmı abi dedim.Adam biraz koy ondanda deyip teşekkkür etti sonrada gitti.Konuyu açmamın sebebi şu.Bu adam ve ekibi ben o fasülyeyi vermeden önce pek tanınmış bir ekip değildi.Ancak o adam fasülyeyi yiyince buna bir haller oldu,beyaz şova falan çıktı.Eğer bugün 500 milyarı kazanırsa adamdan gidip hakkımı istemi planlıyorum.
    Ne dersiniz sizce verirmi?

• heralde seninde hakkın var. verdiğin fasulyenin gazının gücü bu. hala bitmemiş..
  • Adam sana zort diye tepki verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih S.A -- 21 Mart 2010; 16:33:54 >
  • he verir verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYılmazcan

heralde seninde hakkın var. verdiğin fasulyenin gazının gücü bu. hala bitmemiş..

Hocam bide verdiğim kuru fasülye çok lezzetliydi.Verdiğim fasülyeyi yapan usta yaptıktan sonra kör oldu..
  • tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

heralde seninde hakkın var. verdiğin fasulyenin gazının gücü bu. hala bitmemiş..

Hocam bide verdiğim kuru fasülye çok lezzetliydi.Verdiğim fasülyeyi yapan usta yaptıktan sonra kör oldu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

gazdanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

quote:

quote:

gazdanmı

Bilmiyorum tam olarak ama adam o fasülyeye tüm sevgisini katmıştı ama.Gidip ustamın gözlerinin hesabını sorucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 21 Mart 2010; 16:41:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.