Şimdi Ara

YetenekSizsiniz Turkiye Kalite Yerlerde Surunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun vazgecilmez olan yeteneksizsinizi izliyorduk ailecek neyse bende pc basinda izlerken baktim kucuk boyle serseri bi cocuk cikmis rap soyluyor su arabesk garip olanlardan herkes ayakta alkisladi 3 evet aldi dedim yuh.hadi onu gectim 14-15 yaslarinda bir kiz mini etekli nasil desem dans ediyor iste ama karni felanda gozukuyor ama yetenekle alakasi yok onada 3 evet . daha sonra bitane 10 yasinda felan kiz geldi justin bibere baby sarkisiyla garip garip dans ediyor. anlicaniz iyice coluk cocuk isi maskara gibi bir program oldu boyle programlarda artti iyice dusuyoruz insallah su turkiyenin hali duzelir adam akilli yasariz

• quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

dun vazgecilmez olan yeteneksizsinizi izliyorduk ailecek neyse bende pc basinda izlerken baktim kucuk boyle serseri bi cocuk cikmis rap soyluyor su arabesk garip olanlardan herkes ayakta alkisladi 3 evet aldi dedim yuh.hadi onu gectim 14-15 yaslarinda bir kiz mini etekli nasil desem dans ediyor iste ama karni felanda gozukuyor ama yetenekle alakasi yok onada 3 evet . daha sonra bitane 10 yasinda felan kiz geldi justin bibere baby sarkisiyla garip garip dans ediyor. anlicaniz iyice coluk cocuk isi maskara gibi bir program oldu boyle programlarda artti iyice dusuyoruz insallah su turkiyenin hali duzelir adam akilli yasariz

Tamam
  • Sen çık kalite yükselsin
  • adam haklı.yabancı ülkelerdeki yetenek programlarına bakın bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22CDD422-5 -- 13 Kasım 2011; 19:19:05 >
  • Yapıcak bişey yok ırkımızın coğunlugu bunun gibiler
  • Bütün şeklinde izleyeceğimiz adamları peşpeşe koyamazlar ama saçma adamların da 3 evetle geçmesi doğru değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS

adam haklı.yabancı ülkelerdeki yetenek programlarına bakın bir de.

konuma beklerim

http://forum.donanimhaber.com/m_54342067/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54342067
  • şaka maka bi yana biber şarkısıla dans eden kız iyi dans ediyodu hakkını yememek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

şaka maka bi yana biber şarkısıla dans eden kız iyi dans ediyodu hakkını yememek lazım

Çık dışarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

dun vazgecilmez olan yeteneksizsinizi izliyorduk ailecek neyse bende pc basinda izlerken baktim kucuk boyle serseri bi cocuk cikmis rap soyluyor su arabesk garip olanlardan herkes ayakta alkisladi 3 evet aldi dedim yuh.hadi onu gectim 14-15 yaslarinda bir kiz mini etekli nasil desem dans ediyor iste ama karni felanda gozukuyor ama yetenekle alakasi yok onada 3 evet . daha sonra bitane 10 yasinda felan kiz geldi justin bibere baby sarkisiyla garip garip dans ediyor. anlicaniz iyice coluk cocuk isi maskara gibi bir program oldu boyle programlarda artti iyice dusuyoruz insallah su turkiyenin hali duzelir adam akilli yasariz

Haklı bir konuya değiniyorsun ama niyeyse saçma sapan tepkiler veriliyor. Yaş ortalamasından kaynaklanıyor sanırım bu durum.

• hoşuma hoşuma hoşuma gidiyor
  • Ergen bir kız çıkıp İngilizce şarkı söyler, hülya ağlar, acun yok artık der, sergen mal mal bakar, 3 evet alır klasik.
  • bence dibe vurduğu an şu andır;

bunu yetenek diye programa çıkarmak, seyirciye hakaret etmektir. bu show yeni açılan her alışveriş merkezinde vb yerlerde yapılıyor. bunun yetenekle ne alakası vardır, anlamış değilim.
  • Arkadaş doğruyu söylüyor.Acunun en saçma programı bu heralde.

Yabancı ülkelerdekiler daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

bence dibe vurduğu an şu andır;

bunu yetenek diye programa çıkarmak, seyirciye hakaret etmektir. bu show yeni açılan her alışveriş merkezinde vb yerlerde yapılıyor. bunun yetenekle ne alakası vardır, anlamış değilim.

dalga geçmek için çıktı o adam
  • O kızı ben de gördüm sanırım 13 yaşındaydı.
    Ergen ama vücut hatları iyice gelişmişti, üzerindeki kıyafet ve yaptığı sexy dans yaşına hiç yakışmadı.

Ayıp yani annesine babasına...
  • quote:

Bu neydi hatırlamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Sosis

quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

şaka maka bi yana biber şarkısıla dans eden kız iyi dans ediyodu hakkını yememek lazım

Çık dışarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

dalga geçmek için çıktı o adam

tamam kardeşim. ister dalga geçmek için çıksın, isterse ciddi ciddi show yapmak için çıksın fakat sorun bu değil. sorun bunu sahneye çıkarmak. şunu izlemek tv seyircisine ne duygular yaşatır ki; şaşırırm mı, güler mi, ayıplar mı? bence benim gibi değiştirir kanalı (gerçi programın akışını bilmiyorum zap yaparken denk gelmiştim sonra geçmiştim. durduk yere fail olmayalım )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.