Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Sefa'yı tebrik ediyorum. Haketmiş gerçekten finaldeki performansıyla.
    Ama şunu da es geçmek istemiyorum. Hem Kaan hem de Aref ileride büyük başarılar kazanırlar. Tabi bu kendilerini geliştirmelerine bakıyor.

ve bir dip not: Yarışmayı Sefa kazandı gibi görünüyor ama yarışmayı Kaan kazanmıştır.
  • Sırf millet Aref e başarısından dolayı gıcık olup Sefaya vermediyse hiç bişey bilmiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*
    Ne haksızlığı ya ? Adam milleti saf yerine koyuyor resmen. Yok kaderi değiştirebilirmiyim falan filan.. Boş bi adam

Adam liseli dışarı alın,olm adam şov yapıyor şovun parçası milleti saf yerine koyduğu yok ha böyle bir yorum yaptırarak seni saf yerine koymuş o ayrı bir başlık konusu .
  • AREF : KADERİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ ÖLÜM

HER AN YAKININIZDAN YAKIN !!!!

HELAL OLSUN SEFA PARALAR TÜRKE GİTTİ

EN BÜYÜK SEFA BAŞKA BÜYÜK YOK

I LOVE YOU SEFA

I LOVE YOU SEFA

ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE AAAAAAAAAAAAA

AAAAAA

ÇİLE BÜLBÜLÜM ALLAH ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLEE!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 21 Mart 2011; 0:36:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

aref farsca ve azerice ne dedi
  • ismail baki tuncer ve yavuz seçkin çok sevinmiştir türkiyenin yeteneğine
  • Arefçiler yeni gelmeye başladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

İRAN'IN DEĞİL, TÜRKİYE'NİN YETENEĞİ KAZANDI

Anasını satim bir yarışma olsa ve içlerinden sadece Ajdar türk olsa siz Ajdarada oy atarsınız türk diye..Ne farkerder İranlı yada Türk olması.Kim yetenekliyse o kazansın..Yarışmayı Aref kazanmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie
    Öncelikle Sefa'yı tebrik ediyorum. Haketmiş gerçekten finaldeki performansıyla.
    Ama şunu da es geçmek istemiyorum. Hem Kaan hem de Aref ileride büyük başarılar kazanırlar. Tabi bu kendilerini geliştirmelerine bakıyor.

ve bir dip not: Yarışmayı Sefa kazandı gibi görünüyor ama yarışmayı Kaan kazanmıştır.

+1907
    Bence Sefa bu yarismayi finaldeki şovu ile aldı Aref ise insanlari bu kadar basit bir sekilde aptal yerine koyabilecegni sandi tutmadi Bu saaten sonra sefa parayi yer ama asil isi kaan yapimciyi oraya getirterek yapti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Ne haksızlığı ya ? Adam milleti saf yerine koyuyor resmen. Yok kaderi değiştirebilirmiyim falan filan.. Boş bi adam

Adam liseli dışarı alın,olm adam şov yapıyor şovun parçası milleti saf yerine koyduğu yok ha böyle bir yorum yaptırarak seni saf yerine koymuş o ayrı bir başlık konusu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25
    -----

Sefanın dh'deki üyeliği bu galiba noluyo lan ne bu heyecan
  • sefanın kazandığı belli olduğu zaman aynı saniyede kaç mesaj düşmüş foruma
  • daha final sonuçlanmadan halkımız duygusal davranıp sefayı birinci yapıcağını anlamıştım. yarışma kesinlikle aref in hakkıydı. sırf ırkçılık yapıp milletin hakkını yediler yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 21 Mart 2011; 2:03:39 >
  • Kaybeden olmasına rağmen internette şu anda herkes Aref´i konuşuyor. Yarın da şu anda benim unuttuğum gibi kazananın ismini herkes unutur ama Aref daha aylarca konuşulur. Yabancı, yalancı vb. söylemlerde bulunup adamı çekemeyenlere yalnızca g¨¹lmek gerek.

Hey gidi Aziz Nesin hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie
    Öncelikle Sefa'yı tebrik ediyorum. Haketmiş gerçekten finaldeki performansıyla.

+1907
    Bence Sefa bu yarismayi finaldeki şovu ile aldı Aref ise insanlari bu kadar basit bir sekilde aptal yerine koyabilecegni sandi tutmadi Bu saaten sonra sefa parayi yer ama asil isi kaan yapimciyi oraya getirterek yapti

Evet ilerde çok büyük bir rapçi olabilir kaan o almanyadan gelen yapımcının sayesinde;) tıpkı usher ve 50 cent gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

arkadaşım şov dediğin oğuz engin'inki gibi olur. izlediğin zaman şaşırman lazım etkilenmem lazım. ama sen "birazdan öl¨¹yorum ruhum aranızda dolaşacak", "oyuncak bebeğe iğne saplayınca canlanacağım" gibi şeylerden etkileniyorsan bi şey diyemem
  • İlizyon yaparken tabiki adam milleti kandıracak siz kafayı mı yediniz ya?
  • Yahu o değilde burda paralar Türk'e gitti diye sevinenler yani bir nevi ayrımcılık yapanlar başka konuda hep insanları ayrımcılıkla suçlayan tipler.

Ben yarın bir konuda Türk'çülüğü ön plana çıkarsam burda para Türk'e gitti diyenler beni ırkçılık yapmakla suçlarlar.
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    Ha şunuda unutmayın yarışmanın asıl kazananı kum sanatı yapan kardeşler ve Aref'tir.Popülarite olarak 1. sırada Aref 2. sırada Sefa gelir.
    Tıpkı popstarda Abidin'in birinci olup 3. Bayhan'ın yarşmadan 2 yıl sonra popüllerliğini koruması ve Abidin'i programdan sonra hiçbir yerde göremememiz gibi.
  • Bazılarının faşist duyguları kabarmış.Ben izlemem öyle programları ama her zaman hakedenin kazanmasını isterim eğer türk olmayan iyiyse o kazanasın derim sonuçta ben her ikisinede oy atmam.Türk iyiyse o kazansın iyiki o kazanmıştır da bu kadar sevinç neden ki sonuçta parayı kazanan kazandı buraya gelip yorumlara göre parayı dağıtmayacak.Bu mesajı sadece bu konu diğer konumu bilmiyorum birisi git iranada ahmedi n. Assın seni dediği için yazıyorum yani bu kadarına gerek yok bence.Herneyse kendisini tebrik ederim.Güle güle harcasın.
  • lan bu acunun keyfi yerinde oh herkes izlesin onu paralar gelsin cebe halen adama prim veriyorsunuz oda gidiyor Brca real maçını en kral yerden izliyor adamın kime ne yarari oldu simdiye kdr sefada yetenekse ben neyse çok doluyum ...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.