Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SEFA OLSUNNNNNNN

ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE

AAAAAAAAAAAAA

AAAAAA

ÇİLE BÜLBÜLÜM ALLAH ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLEE!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 21 Mart 2011; 0:41:40 >

• sefa'nın kazanmasına sevindim . adam harbiden yetenek. arefde iyi ama sefa daha iyi bana göre.
  • Bu arada sahne arkasındaki sürekli dans eden kiz evlenmiş. :D Adi da mirka imiş. Ben daha kucuk biliyordum o kızı.
  • arif benim rüyama bile girmeyen kızları reelde götürüyo diye çekemedim ömrü hayatımda ilk kez bi yarışma için sms attım sefayı birinci yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*
    Ne haksızlığı ya ? Adam milleti saf yerine koyuyor resmen. Yok kaderi değiştirebilirmiyim falan filan.. Boş bi adam

Adam liseli dışarı alın,olm adam şov yapıyor şovun parçası milleti saf yerine koyduğu yok ha böyle bir yorum yaptırarak seni saf yerine koymuş o ayrı bir başlık konusu .

arkadaşım şov dediğin oğuz engin'inki gibi olur. izlediğin zaman şaşırman lazım etkilenmem lazım. ama sen "birazdan öl¨¹yorum ruhum aranızda dolaşacak", "oyuncak bebeğe iğne saplayınca canlanacağım" gibi şeylerden etkileniyorsan bi şey diyemem

Nedeseydi orda bu arkadas benim asistan olayda böyle böyle diye anlatsamıydı adam gösterisinde işlediği temaya göre konuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VenomouS35

İlizyon yaparken tabiki adam milleti kandıracak siz kafayı mı yediniz ya?

Boşver dostum anlatamazsın.O sahneye iddaa ediyorum Chris Angel ada çıkartsak bizimkilerin diyeceği şey;milleti aptal yerini koyuyor,sanki onları gerçekten yapıyor...
  • ben de sefa taraftarıydım. ilüzyon ne de olsa göz yanıltmacası ve birçok aparat kullanılması gerekiyor. yani üzerinde çalışsan eğitimini alsam ben de yaparım aref in yaptıklarını gibi geliyor. ama sefa nınki tam bir yetenek. 40 yıl çalışsam yapamam. aref yerine diğer ilüzyonist daha iyi idi. en azından hızla yaptıkları yetenek istiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

quote:

Orijinalden alıntı: fatihy15

taklit yapan biri kazınıyor yarışmaya bak pehhhh

http://ozderem.com/sefa-doganay-hurrem-sultan-taklidi-izle-20-mart-final-sefa-doganay-cile-bulbulum-cile-taklidi-izle.html
    izle ondan sonra konuş

hahhaha çok b¨¹y¨¹k bişey demi

• quote:

Orijinalden alıntı: aras_gs

lan bu acunun keyfi yerinde oh herkes izlesin onu paralar gelsin cebe halen adama prim veriyorsunuz oda gidiyor Brca real maçını en kral yerden izliyor adamın kime ne yarari oldu simdiye kdr sefada yetenekse ben neyse çok doluyum ...

Umarım ailenden biri sakat,engelli yada ciddi bir hsatalığa yakalanmazda sonrada Acunun topladığı yardım paralarına muhtaç kalmazsınız..Kıskançlıktan çatlıyacaksınız dimi..Akıllı adamlar parayı götürür..Aptal olanlar ise sadece trene bakar gibi bakmaya devam eder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon
    sefa'nın kazanmasına sevindim . adam harbiden yetenek. arefde iyi ama sefa daha iyi bana göre.

bırak ya ne yeteneği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

lan bu acunun keyfi yerinde oh herkes izlesin onu paralar gelsin cebe halen adama prim veriyorsunuz oda gidiyor Brca real maçını en kral yerden izliyor adamın kime ne yarari oldu simdiye kdr sefada yetenekse ben neyse çok doluyum ...

Umarım ailenden biri sakat,engelli yada ciddi bir hsatalığa yakalanmazda sonrada Acunun topladığı yardım paralarına muhtaç kalmazsınız..Kıskançlıktan çatlıyacaksınız dimi..Akıllı adamlar parayı götürür..Aptal olanlar ise sadece trene bakar gibi bakmaya devam eder..

asıl has aptallar ise akıllı geçinen paragözleri avukatıymış gibi her platformda savunur ama kendisinin açlıktan nefesi kokuyordur.

• Ulan ne saçma adamlarsınız kim kazanırsa kazansın ne fark etçek sanki paranın yarısını size vercekti

Sefanınkinede yetenek değil diyorsanız seneye 3. versiyonu var gidin taklit yapın madem alın gelin 500 milyarı tutan mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 21 Mart 2011; 0:53:30 >
  • arkadaşlar şuraya dikkat çekmek istiyorum, milletimiz gerçekten uyanıyor sanki

normalde bu adam kral ilan ederlerdi ama insanlar artık yeteneğin ne olduğunu çok iyi biliyor.

bide bu gösteriyi hiç beğenmedim var mı beğenen ?

http://www.facebookvideoizleme.net/aref-ghafouri-buyuk-final-gosterisi-tek-parca

aref'in son gösterisi
  • quote:

quote:

iyi o zaman sen trene bakmaya devam et kime versen o fırsatı toplar o parayı sanki tas taşıdı yoruldu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

quote:

asıl has aptallar ise akıllı geçinen paragözleri avukatıymış gibi her platformda savunur ama kendisinin açlıktan nefesi kokuyordur.

aynen hocam medyada acunu kral yaptılar medya birde görünmeyen taraf var adam gidiyor real Brca maçını izliyor bilmem ne yapıyor kazandığı paranın haddi hesabı yok yok engeli diyor allah senin ailene dersinde görelim sahada yardım edecekmi?

• arefin şovunda bütün işi yapan 1 numaralı kadın dikkat edin kolyeyi veren o kadın nabzı dinleyen o kadın desteden kağıdı seçen o kadın masanın sandelyenin düşmesi ilk 1 numaralı kadın oturuyo 2ye diyoki 1 numaranın soluna otur 3e de diyor ki git masanın en sonunda biyere otur yani 2nin yanına otur herkesin nerelere oturacağı belli yani 1.nin oturacağı yerden. düşen sandalyeler özel ve oturulması mümkün olmayan sandalyeler ve sallanan masalar da öyle kimsenin oturmadığı masalar bunların mekanizması zor bişey olmasa gerek uzaktan kumandalı herhangi bir yaylı veya ufak elektrik motorulu bir sistem o masa sandalye işini yapar.tabi bunların koordinasyonu sahne arkasında yapılıyo. işte bu kadar basit. olay 1 numaralı kadındaydı.

benim teorim bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VenomouS35

İlizyon yaparken tabiki adam milleti kandıracak siz kafayı mı yediniz ya?

Boşver dostum anlatamazsın.O sahneye iddaa ediyorum Chris Angel ada çıkartsak bizimkilerin diyeceği şey;milleti aptal yerini koyuyor,sanki onları gerçekten yapıyor...

İlk yaptığı yetenektir düşüncedir. İkinci yaptığı yine yetenek ve düşüncedir. Finalde sahneye seyirci diye kendi adamını çıkartması yalancılıktır, sahtekarlıktır.
  • Ben o sahneye alınan 3 kişinin -yada en azından 1 numara diye tabir edilen kadının- önceden seçildiğini düşünüyorum. Neden derseniz videoda Aref masanın en sağındaki sandalyeye oturuyor. Ya kadın gidip o sandalyeye otursaydı? Aref o zaman şeyi tutardı. Böyle bir riskide finalde alamazlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 21 Mart 2011; 1:09:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen hocam medyada acunu kral yaptılar medya birde görünmeyen taraf var adam gidiyor real Brca maçını izliyor bilmem ne yapıyor kazandığı paranın haddi hesabı yok yok engeli diyor allah senin ailene dersinde görelim sahada yardım edecekmi?

Adam kazanıyor harcıyor yanlış olan ne açmı kalsın.

• quote:

quote:

quote:

Benden aldığını bana satma..Kıskançlıktan ölüyorsunuz..Bide belkide o kıskandığınız kesimden geldiğim için savunuyorumdur he.Ne dersin fakir..

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.