1. veya 2. sınıftır niye olmasın ben 90 lıyım ilk senemde kazansaydım şuan 4. sınıfta olacaktım şimdi 3 ¨¹m
aref zaten tipten buralara geldi dün bitane daha ilüzyon gösterisi yapan adam vardı radyoyu falan yoketmişti işte o arefin yaptıklarını yapsaydı ilk turda giderdi adam karizma duruyor burdan kazanıyor neyse arefe geçmiş olsun parayı kaybetti ama kızları kazandı her gece manita değiştirir kızların maşallah dilinden düşmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: karagoz90
quote:
Orijinalden alıntı: samsungstar10
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
Ya oguz nasıl seçilmez Favori adamımdı o ... Kızlara oy atmayı kapatsak aref ilk 5 giremezdi. + yayında sandalyeler 20 30 saniye sonra düşüyor. Ruh aleminde lag var sanırsam ?
Hem iyi oldu hem kötü.İyi olan para Türk'e gitti.Kötü olan sefa'nın konsepti nedeniyle 2 ay program program gezerken 3. ay kimse hatırlamayacak.Sabun köpüğü şöhretlerinden nasibini alacak maalesef Bayhan,Caner,Bilal gibi.
Allahtan Sefa kazandı. Yoksa Aref'in milleti saf yerine koyup bugün yaptığı o şovcuk gösterisiyle 1.olması çok ama çok tuhaf olurdu. Gece uyku tutmazdı yani beni o derece
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Yüzük en başından beri ağzındaydı bence. Nabzınıda durdurmamıştır o kadını tuttuğu için o durduğunu söyledi. Nabız ölçer yoktu. Birde o aldığınız kişisel eşyayı kahveye batırın dedi. Ya bu bir telefon olsaydı? O planlanmıştı. Kahveye batırabilecek var batırılamayacak var.
ilk baygınlık anında ağzından duman çıkıyordu o neyin nesiydi?
quote:
Orijinalden alıntı: snsnc
bu yarışmanın her t¨¹rl¨¹ kazanı Areftir bence. Adam b¨¹t¨¹n t¨¹rkiyeyi şok etti
evet ya nasıl yaptı o gösteriyi öyle. önce kalbini durdurdu, sonra da oyuncak bebeğe iğne batırdıkları zaman canlandı. şok oldum resmen