Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omertalord

arefin şovunda bütün işi yapan 1 numaralı kadın dikkat edin kolyeyi veren o kadın nabzı dinleyen o kadın desteden kağıdı seçen o kadın masanın sandelyenin düşmesi ilk 1 numaralı kadın oturuyo 2ye diyoki 1 numaranın soluna otur 3e de diyor ki git masanın en sonunda biyere otur yani 2nin yanına otur herkesin nerelere oturacağı belli yani 1.nin oturacağı yerden. düşen sandalyeler özel ve oturulması mümkün olmayan sandalyeler ve sallanan masalar da öyle kimsenin oturmadığı masalar bunların mekanizması zor bişey olmasa gerek uzaktan kumandalı herhangi bir yaylı veya ufak elektrik motorulu bir sistem o masa sandalye işini yapar.tabi bunların koordinasyonu sahne arkasında yapılıyo. işte bu kadar basit. olay 1 numaralı kadındaydı.

benim teorim bu.

bende böyle düşünüyorum.ama anlamadığım yer şurası aref 3 tane topun içine mavi kart koyuyo ve karıştırıyo topları.ve attıktan sonra nasıl önceden ayarlanan kadına top ulaşıyo yada top ayarlanan kadının yanında birilerine denk geliyo ve kadın topu bulana para verip topu falanmı alıyobu arada aref 2 tane topa koyuyo mavi kartı diyenler olcak videoyu youtubedan tekrar tekrar izledim 3 tane topa koyuyo.nasıl oluyoda önceden seçilen kadına geliyo mavi kartlı top?

• Videoyu dikkatli izledimde çok korkuyorsa sahneye gelmesin dedikten hemen sonra 1.topa kagıt koyup atıyor 2. ve 2. toplarıda kağıt koyup atıyor 2 top dolduruyo diyenler yanlışmı izledi acaba bir daha çok dikkatli izleyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

arefin şovunda bütün işi yapan 1 numaralı kadın dikkat edin kolyeyi veren o kadın nabzı dinleyen o kadın desteden kağıdı seçen o kadın masanın sandelyenin düşmesi ilk 1 numaralı kadın oturuyo 2ye diyoki 1 numaranın soluna otur 3e de diyor ki git masanın en sonunda biyere otur yani 2nin yanına otur herkesin nerelere oturacağı belli yani 1.nin oturacağı yerden. düşen sandalyeler özel ve oturulması mümkün olmayan sandalyeler ve sallanan masalar da öyle kimsenin oturmadığı masalar bunların mekanizması zor bişey olmasa gerek uzaktan kumandalı herhangi bir yaylı veya ufak elektrik motorulu bir sistem o masa sandalye işini yapar.tabi bunların koordinasyonu sahne arkasında yapılıyo. işte bu kadar basit. olay 1 numaralı kadındaydı.

benim teorim bu.

bende böyle düşünüyorum.ama anlamadığım yer şurası aref 3 tane topun içine mavi kart koyuyo ve karıştırıyo topları.ve attıktan sonra nasıl önceden ayarlanan kadına top ulaşıyo yada top ayarlanan kadının yanında birilerine denk geliyo ve kadın topu bulana para verip topu falanmı alıyobu arada aref 2 tane topa koyuyo mavi kartı diyenler olcak videoyu youtubedan tekrar tekrar izledim 3 tane topa koyuyo.nasıl oluyoda önceden seçilen kadına geliyo mavi kartlı top?

2 tane topun icine kart koyuyor diger 1. olana kadina top baslamadan önce verilmis olmasi lazim. Bence bundan önce ki gösterisini finalde yapmaliydi bu pek etkileyici degildi cok acik ve belli birsekilde 1. olan kadin önceden secilmis biri. Yinede guzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamere

quote:

quote:

benim teorim bu.

2 tane topun icine kart koyuyor diger 1. olana kadina top baslamadan önce verilmis olmasi lazim. Bence bundan önce ki gösterisini finalde yapmaliydi bu pek etkileyici degildi cok acik ve belli birsekilde 1. olan kadin önceden secilmis biri. Yinede guzeldi

demek istediğim bu değil.aref 3 tane topa kart koyuyo.kameralar gösteriyo kart koyarken yani kadına önceden vermiş olamaz.şöyle olabilir 1. topa koyuyomuş gibi yapıp koymamış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: aras_gs

lan bu acunun keyfi yerinde oh herkes izlesin onu paralar gelsin cebe halen adama prim veriyorsunuz oda gidiyor Brca real maçını en kral yerden izliyor adamın kime ne yarari oldu simdiye kdr sefada yetenekse ben neyse çok doluyum ...

Umarım ailenden biri sakat,engelli yada ciddi bir hsatalığa yakalanmazda sonrada Acunun topladığı yardım paralarına muhtaç kalmazsınız..Kıskançlıktan çatlıyacaksınız dimi..Akıllı adamlar parayı götürür..Aptal olanlar ise sadece trene bakar gibi bakmaya devam eder..

asıl has aptallar ise akıllı geçinen paragözleri avukatıymış gibi her platformda savunur ama kendisinin açlıktan nefesi kokuyordur.

Benden aldığını bana satma..Kıskançlıktan ölüyorsunuz..Bide belkide o kıskandığınız kesimden geldiğim için savunuyorumdur he.Ne dersin fakir..

hocam arkadasa cevap yazmıssın galiba ama istersen gel sana ne kadar fakir olduğumu göstereyim

• Odul gecen sene 500.000 degil miydi ya simdi 250.000 olmus.
  • Yazmayım dedim kendimi tutamıyorum ve yazıcam.

Sefa arkadaş güzel yaptı ama Sefa arkadaş gibi taklit yapan ve hatta sefadan daha güzel yapan 20 insanı 1 ay içinde bulurum size
    Sefa arkadaşın yaptığı gösteriye insanlar final havasının vermiş olduğu etkiyle, alkışla ve müzikle bugünlük güldüler. Sefaya yarında gülerseniz peki ertesi gün zorlasanızda gülemezsiniz. Çünkü yeteneği anlık ve kopyasından çok fazla var.

Aref arkadaş birinci gösterisinden sonuncu gösterisine kadar çok çok iyiydi ve uzun yıllar hatırlanacak.

Sefa arkadaşın bugünkü gösterisini seneye olacak yetenek sizsinizde hatılatmak için kısacık gösterseler artık gülebilirmisiniz hiç sanmıyorum. Ama Arefin gösterilerini gösterseler vay be ney şaşırmıştık dersiniz.

BANA GÖRE 2 SİDE BİR ARKADAŞDAN VE ONUN DOSTUNDAN DAHA YETENEKLİ DEĞİLDİ.
    BEN SERCAN VE PASCALI GİBİ BİR YETENEK GÖRMEDİM. ÇOK EMEK HARCANMIŞ ÇOK

Benim favorim Sercan ve Pascal Dünyanın en büyük yetenek isteyen ve daha dünyada eşini benzerini görmediğim derecede bir azimle köpeğini eğitmiş eminim bir çok hareketide YETENEĞİ SAYESİNDE yarışma süresince öğretti.
    Yarışma bittiğinden bu yana youtubedan araştırıyorum Sercan ve Pascalın daha iyisini arıyorum bulamıyorum. İnsan ve köpek arasında böyle bir etkileşimin dünyada eşi benzeri yoktur. Tam bir emir komuta ve sevgi zinciri
    Yeteneğin en büyüklerinden biri bana göre

Yarışmanın sonucu
    1. SERCAN VE PASCALI OLMALIYDI.
    2. SİHİRBAZLARDAN BİRİ OLABİLİRDİ.

SERCANDAN ÇOK FAZLA VAR VE 2 GÜN SONRA İZLEYİN GÜLMEZSİNİZ. Sercan ilk 5 i hakketi daha fazlasını değil

• DİKKAT: Arkadaşlar Hepinizden özür dilemek istiyorum gecenin bu saatine kadar dedemin hastalığı nedeniyle hastanede bekledik. Ancak şimdi gelebildim.
    Malesef Finali izleyemedim ama herkes için bu sayfayı düzenleyeceğim.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamere

quote:

quote:

benim teorim bu.

demek istediğim bu değil.aref 3 tane topa kart koyuyo.kameralar gösteriyo kart koyarken yani kadına önceden vermiş olamaz.şöyle olabilir 1. topa koyuyomuş gibi yapıp koymamış olabilir.

aynen bende öyle diyorum 3 topada kağıt koyduğunu izleyin dikkatlice anlarsınız.O yüzük nasıl kahveye düştü acaba bide masa üstündeki çatal bıçak yerinden oynadı aref bardak kırınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Ben o sahneye alınan 3 kişinin -yada en azından 1 numara diye tabir edilen kadının- önceden seçildiğini düşünüyorum. Neden derseniz videoda Aref masanın en sağındaki sandalyeye oturuyor. Ya kadın gidip o sandalyeye otursaydı? Aref o zaman şeyi tutardı. Böyle bir riskide finalde alamazlardı.

Katılıyorum. Kesinlikle seçilmiş kişilerdi. Mutlaka bir dümen var yine..

Amaaa, şaşıtrmayı başarıyor mu başarıyor, o anda çok etkiliyor insanı gerçekten. Yarı final gösterisinin bütün sırları ortada sonuçta. Sonradan bir anlamı kalmıyor.
  • Arkadaşlar bunun bir ilizyon hile aldatmaca oldugunu unutmayın ona göre yorum yazın. Gördügüm kadarı ile sanki gerçekten imkansız gerçekleşsin diyorsunuz gibi ama sizde haklısınız şöyle ;
    Aref masadan bardagı alıp kırıyor yere atıyor ve sonra sahnede olan masadaki bardakdan kücük bi çat diye ses geliyor ve yere attıgı bardakdan ses yok :D Tamam ilizyon ama sonuçta bu göz zevki bukadarda rezillik olmaz. Bardagı eliyle kırıyor normal sahnedeki bardakdan kücük bi çat sesi. Sonra madem nabzın durdu gözlerin neden oynuyor kırpıyorsun? :D + o baca gibi tütmesini ben anlamadım ne alaka... Bide aklıma gelmişken hangi zevksiz insan kolyenin ucuna yüzük takıp boynuna asar nedir bu? Arefin azından çıkanın yüzük olması için bu şart tabi. Buda kadının önceden seçilmiş oldugunu gösteriyor. Neden agızından telefon çıkmıyorda yüzük ?

• Arkadaşlar sadece şuna cevap verin lütfen!!!

Aref topları atarken, -en başta yani- içlerinden mavi olanları görebiliyor muyduk?

Benim düşündüğüm, o üç kişinin arefin arkadaşı olduğu, ellerinde mavili topların zaten bulunduğudur.

Zaten 1. kişi oturduğunda, videodaki aref diyor ki, "2. kişi! Masanın sonuna, 1. kişinin yanına oturun!"
  • Kumcu abiler haketmişti.Ne bu ilizyön yaptığını sanan çakma Criss Angel ne de çakma Ata Demirer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

DİKKAT: Arkadaşlar Hepinizden özür dilemek istiyorum gecenin bu saatine kadar dedemin hastalığı nedeniyle hastanede bekledik. Ancak şimdi gelebildim.

Dedene çok büyük geçmiş olsun yarın bilgisayarın başına geçip Aref'in sırrı diye bi video çekmede bi numara olduğunu herkes biliyor kanıtlamaya gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Arkadaşlar bunun bir ilizyon hile aldatmaca oldugunu unutmayın ona göre yorum yazın. Gördügüm kadarı ile sanki gerçekten imkansız gerçekleşsin diyorsunuz gibi ama sizde haklısınız şöyle ;
    Aref masadan bardagı alıp kırıyor yere atıyor ve sonra sahnede olan masadaki bardakdan kücük bi çat diye ses geliyor ve yere attıgı bardakdan ses yok :D Tamam ilizyon ama sonuçta bu göz zevki bukadarda rezillik olmaz. Bardagı eliyle kırıyor normal sahnedeki bardakdan kücük bi çat sesi. Sonra madem nabzın durdu gözlerin neden oynuyor kırpıyorsun? :D + o baca gibi tütmesini ben anlamadım ne alaka... Bide aklıma gelmişken hangi zevksiz insan kolyenin ucuna yüzük takıp boynuna asar nedir bu? Arefin azından çıkanın yüzük olması için bu şart tabi. Buda kadının önceden seçilmiş oldugunu gösteriyor. Neden agızından telefon çıkmıyorda yüzük ?

• 0-6 yaş grubundaki Aref severler protesto için hazırlanıyor. Lütfen onlara sevgiyle yaklaşın, onları kırmayın, ellerine bir kaşık verin sevinsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

DİKKAT: Arkadaşlar Hepinizden özür dilemek istiyorum gecenin bu saatine kadar dedemin hastalığı nedeniyle hastanede bekledik. Ancak şimdi gelebildim.

Geçmiş olsun, ALLAH şifa versin.
  • Son zamanlarda Discovery Channel da yayınlanan bir program var.
    Gerçek süper insanlar diye.

Doğuştan tamamen kör olup CADDE DE bisiklet sürebilen, agzından çıkarttığı sesler ile tıpkı bir yarasa gibi yönünü bulup hatta ve hatta karşısındaki objeleri dokunmadan bu bir telefon kulubesi! yada bisiklet diye bilebilen bir insan gördüm..

Bu ve buna benzer insanları gördükçe bize izletilenler yetenek mi acaba?
    Diye düşünmeden edemiyorum..

Ek olarak;
    2. bir Justin vakası yaşamadığımız için çok memlunum...
  • Amin, Çok teşekkür ederim

Konuyu düzenlemiş bulunmaktayım tekrardan ilginiz için teşekkür ederim.
  • Videoyu tekrar izledim.

1 numaralı kadına masanın başına oturmasının söylüyor ve kadın masanın sol tarafına oturuyor. 2 numaralı kadına ise masanın sonuna oturmasını söylüyor. Oda gidip 1 numaralı kadının yanına oturuyor. Oysa 1 numaralı kadına göre masanın solu başıysa 2 numaralı kadın sağ tarafa oturmalıydı. 3 numaralı adama ise masanın başına oturmasını söyledi.

Aref numaralarını yaparken kamera sürekli 2 numaralı kadını gösteriyor. Demekki kadın önceden seçilmiş birisi değil ki verdiği tepkiler daha gerçekci. Oysa 1 numaralı kadının yüzünü hiç göremedik. Tabi bunda kameraların konuşlandırıldığı konumda etkili olabilir.

2 numaralı kadına, 1 numaralı kadının kişisel eşyasını bardağın içine sokup beklemesini söylerken Aref'in el hareketine dikkat edin. Yaptığı hareket bir zinciri yada kolyeyi tutacak hareket. Demekki önceden kolye olacağını biliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 21 Mart 2011; 4:12:10 >

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.