bende sevindim sefanın 1. olmasına da aref küfür falan mı etti türkiyeye ne oldu adamı linç etmek istiyor herkes birşey mi kaçırdım
quote:Orijinalden alıntı: [DMC] Sefa final performansiyla kazandi Aref final performansiyla kaybetti Sefa hak etti ama nooldu fikir değiştirdin birden
Aref'in sefaya sahnede tip tip bakışını gördünüzmü ? Yetenek milleti aptal yerine koymak değil, var olanı göstermektir bana göre ...
quote:Orijinalden alıntı: chatixx Sefa 92'limi demiştiniz? Yok artik o kadar genc olamaz ???? Uni okuyormus
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] -Aref bey Sefa 1. oldu ne d¨¹ş¨¹n¨¹yorsunuz? Aref: Kaderi değiştiremezsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: [DMC] quote:Orijinalden alıntı: chatixx Sefa 92'limi demiştiniz? Yok artik o kadar genc olamaz ???? Uni okuyormus 1. veya 2. sınıftır niye olmasın ben 90 lıyım ilk senemde kazansaydım şuan 4. sınıfta olacaktım şimdi 3 ¨¹m
quote:Orijinalden alıntı: [DMC] quote:Orijinalden alıntı: chatixx Sefa 92'limi demiştiniz? Yok artik o kadar genc olamaz ???? Uni okuyormus 92 doğumlu arkadaşlar , adam kardeşimle yaşıt bizimki evde toto büyütüyor anca adam orda 500.000 kazanıyor. Kardeş var kardeş var.
Hak eden kazandı adam tam yetenek. Aref sende hileli oyunlarına devam et koçum tipten kaybediyorsun zaten.
quote:Orijinalden alıntı: [ AsiL ] -Aref bey Sefa 1. oldu ne düşünüyorsunuz? Aref: Kaderi değiştiremezsiniz.