Şimdi Ara

Yeşil Lazer MW Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz heves biraz meraklı şu yeşil lazerlerden bende bir tane aldım.

http://www.hepsiburada.com/liste/cfl-200mw-yesil-lazer-pointer-sarj-aparatli/productDetails.aspx?productId=outpa70118&categoryId=60000300

yukarıda lınkte bulunan lazerı aldım.Üstünde 200 mw oldugu yazıyor fakat ben bunun gercekte kac mw oldugunu nasıl anlarım.Eğer 200 mw değilse bunu iade nedenı olarak belırtıp urunu gerı gonderebılırmıyım.

Youtube uzerınden bırkac yesıl lazer ızledım.MW degerı 100 150 arasında olmasına rağmen bendekı lazerden daha gorunur duruyolar.Yanı gece havaya tuttugumda yesıl bı cızgı cıkıyor fakat youtubeda ızledıklerımın cızgılerı hem daha kalın hemde daha belırgın.

200mw bır lazerın ısıgının daha parlak olması gerekırmı.Ayrıca netten ıng lazer sıtelerıne baktım 200 mw lazerler 200 300 dolardan fılan satılıo ben bunu 70 lıraya aldım acaba gercekten 200 mw degılmı ??

• Pek bilgim yok ama kalite farkı vardır öyle diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kaziklandik kibrit bile yakamio guya 200mw

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    Laser Power meter ya da multimetre ile olcebilirsin gerçek gücünü ama büyük ihtimal 200mw değil yani kazıklanmıșsınız

• Hocam siz düşünmeden araştırmadan almışsınız, size bu siteyi öneririm lazerer.com.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.