Şimdi Ara

Yeşil DVD kutusu nerden bulunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox 360 ın orjinal dvd kutuları gibi yeşil renk de dvd kutularını nerden bulabiliriz? 15 adet lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 4 Mart 2009; 9:38:17 >

• şeffaf yeşil değilde koyu yeşil dvd kutuları bulmustu bir ara arkadasim benim bursa da. Gonderiimmi demisti ama sadece 100 lu kutular halinde satiliyorumus o yuzden almamistim.
  • İstanbuldaysan Kadıköyden bulabilirsin, Yazıcıoğlunun yanında pasajda bi kaç yerde var. Yanlız çok kaliteli kutu olduğu için pahalı oluyor tanesi 75kr falan
  • bi turlu gecemedim kadikoye. internetten bulma sansimiz yok mu acaba? bana da lazim bu kutulardan olmadi kadikoyden alicaz artik.
  • ben bayaa önce avcılarda pasaj altı bi dvd satan dükkanda şans eseri bulmuştum adam bi koli almış 10 tane falan elinde kalmıştı bende hepsini almştım bugün yarın gene bi uğrıcam bulursam haber ederim tanesi 50krş mi neydi bana 35 taneden fazla lazım eğer komple beraber alırsak adama rica eder getirtirim

Ya bide yeri gelmişken bu kapakların oldugğ cdcover.cc.... sitesi pert olmuş varmı başka tavsiyeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 4 Mart 2009; 11:16:21 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/Kalin-YESIL-Renkli-Dvd-Kutusu-14mm-KARGOBEDAVA_W0QQidZZ14975845

soyle bisii buldum. 55 kurus civarina geliyor tanesi, kargoda bedava.
  • şeffaf değil ama fiyat olarak çok uygun ben bugün avcılara bakıcam bulamazsam netten alıcaz artık kapak imajları için bi gelişme yokmu yaw cdcovers.cc uçmuş yawww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: weysex
    Ya bide yeri gelmişken bu kapakların oldugğ cdcover.cc.... sitesi pert olmuş varmı başka tavsiyeniz

Nedem bçyle birşey olmuşki başka site var mı gerçekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bérk

quote:

coversclub.com çıkmayan oyunlarında coverlarını bulabilirsiniz. Velvet Assassin gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoyalFlush

http://urun.gittigidiyor.com/Kalin-YESIL-Renkli-Dvd-Kutusu-14mm-KARGOBEDAVA_W0QQidZZ14975845

soyle bisii buldum. 55 kurus civarina geliyor tanesi, kargoda bedava.

Bunlar koyu renk ve kötü görünüyor.

Ben de bulursam 20-30 tane alacam ama internette satan yok sanırım.

• ScRyedd saol dostum gerçekten züper oldu
  • banada lazım 2 3 tane kırık geldi hep oyunların kutuları.
  • banada 2 tane lazım ya 2 tane kutusuz oyunum var :)
  • yaw alın bi 80 li dvd çantası koyun içine kutuyu napçanız para mı dayanır ona
  • Benim bi sorum olucak. HP C4400 yazıcım var. Ben hangi kağıda basabilirim bu cover'ları ?
  • Bu konunun aynısı daha öncede açılmıştı galiba Bende vardı Xbox'ı satmadan önce almıştım 30 tane falan ama satınca hepsini birlikte verdim sattığım arkadaşa.. Kadıköy Yazıcıoğlunun yanındaki pasajtan almıştım ben.. içeri girince baya bi ilerde bi tane dvd dükkanından almıştım şimdi adını hatırlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Arkadaşlar Xbox 360 ın orjinal dvd kutuları gibi yeşil renk de dvd kutularını nerden bulabiliriz? 15 adet lazım?

Daha kutumu arıyorsun hocam elini çabuk tut acil lazım canım kardeşim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orjinalden alıntı: Bérk

quote:

coversclub.com çıkmayan oyunlarında coverlarını bulabilirsiniz. Velvet Assassin gibi

console-covers tavsiye ederim ... üyelik ile kullanılabilir .
    bu arada cdcover.cc niye neden kapandı arkadaşlar..
    allcdcovers ta gitmiş.. bluray ve dvd için güzel kaynaktı bunlar..
    nereye dadansak

• quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

Benim bi sorum olucak. HP C4400 yazıcım var. Ben hangi kağıda basabilirim bu cover'ları ?

Hatırlatma..
  • A4 kağıdına basabilirsin ama makas ile beyaz kısımları kesmen gerekecek. İşin en kötü tarafı da bu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.