ben psp kaplarını fotoğraf kaadına basıyodum a4 çok güzel oluyodu kestikden sonra gerçi kapak bulamadığım için gittigidiyordan 5 6 ytl ye film alıp filmini çıkarıp oyun yapıyodum ama olsun :D bence deyiyodu :) bide şu xbox kabını bulabilsem..
hort
arkadaşlar , banada lazım , gg deki link kaldırılmış nerden bulabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: madozan
ben psp kaplarını fotoğraf kaadına basıyodum a4 çok güzel oluyodu kestikden sonra gerçi kapak bulamadığım için gittigidiyordan 5 6 ytl ye film alıp filmini çıkarıp oyun yapıyodum ama olsun :D bence deyiyodu :) bide şu xbox kabını bulabilsem..
yuh sırf kağıoı icin filmmi alıyordun.. buyum fotf studyolrı ve kırtasiyelerde var bu kağıttan
GG'de sadece Mavili ve Sarı renkli var arkadaşlar.
Yanlız Yazıcıoğlu işhanında rahatlıkla bulabilirsiniz Yeşilleri ama Mat Yeşil'dir ona göre.
Bana kalırsa Şeffaf beyazlar daha güzel duruyor ve daha hoş oluyor, bulunmasıda kolay öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: ScRyedd
GG'de sadece Mavili ve Sarı renkli var arkadaşlar.
Yanlız Yazıcıoğlu işhanında rahatlıkla bulabilirsiniz Yeşilleri ama Mat Yeşil'dir ona göre.
Bana kalırsa Şeffaf beyazlar daha güzel duruyor ve daha hoş oluyor, bulunmasıda kolay öneririm.
hocam elinde warsa ikisindende bi kaç resim ekleyebilir misin ? malum yakın değilizde :)
En iyisi ve kalitelisi coverları FOTOĞRAF kağıdına basmak. Parlak olanı tercih edin.
Dvd kutusuna gelince ben yeşil bulamaıdm doğru dürüst internette. Bursa'da yaşadığım için Kadıköy'e gitme şansımda yok. Yarın Vatan Bilgisayardan şeffaf alıcam...
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
En iyisi ve kalitelisi coverları FOTOĞRAF kağıdına basmak. Parlak olanı tercih edin.
Dvd kutusuna gelince ben yeşil bulamaıdm doğru dürüst internette. Bursa'da yaşadığım için Kadıköy'e gitme şansımda yok. Yarın Vatan Bilgisayardan şeffaf alıcam...
ben 20 tane bastırdım kuşe kağıda yarın alıcam bakalım nasıl olsun , kadıköyede uğruycam , dvd kutuları için . resimleri eklerim
böyle cover satan yer var mıdır?yazıcıyla ilgili sorunlarım var.
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
böyle cover satan yer var mıdır?yazıcıyla ilgili sorunlarım var.
hocam herhangi bir ozalitçiye uğrayıp cover resimlerini ve ölçü bırakman yeterli
sefaf vardı bende besıktasstan aldım sınanpasa dan
Beşiktaş'da en son cover basımı 500 kuruştu şimdi herhalde rahat 1 TL vardır. Uzun süredir cover bastırmadım evde basılı kutulu cover dolu...
bende online kutu satan yer arıyorum.Renk önemli degilde üstünde seffaf nylon varmı DVD cover için?
maxipaket satıyor online olarak, cover koymak için yeri var
Ya banada lazım cover buldum ama bastırcak yer ve Ankarada nerde bulabilirim çok acil
Ben dün maxipaketten 2 tane 25 li cakebox ve 50 tane dvd kutusu aldım şeffaflardan. Bugün kargoya verildi. Yarın elimde olur ama eğer dvd kutusunda o cover koyma bölümü yoksa çok kötü olur
quote:
Ben dün maxipaketten 2 tane 25 li cakebox ve 50 tane dvd kutusu aldım şeffaflardan. Bugün kargoya verildi. Yarın elimde olur ama eğer dvd kutusunda o cover koyma bölümü yoksa çok kötü olur
İnşallah olmaz kardeşim ya bide maxipaketten blu-ray kutusu gördüm onu alsam coverları ona koysam iyi olurmu yoksa normal box daha mı iyi olur
Pardon yanlıs yazmışım tamam imzamı düzenlerim ama napsam kısalmıyor tabiki iyiliğini istiyorum kardeşim
quote: