< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (47. sayfa)

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
(En Son Oy Tarihi: 29.7.2025)
-
-
Çıplak fiyatı Tesla Model Y'den pahalı olan bu aracı, ÖTV kandirmalariyla millete kakalayacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Tesla 1.548.000 TL fiyat ama olmazsa olmaz bir kaç donanım ekleyince fiyat 1.900.000-2.000.000 TL oluyor hemen.
Ayrıca tahmini teslim ekim kasım diyor.O zaman aracın fiyatı 2,5-3 olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çekilişte araç çıkanların bir sayfası var mı? Bana her şeyi eklenmiş şampanya rengini çıktı 16.000 sıradayım.
-
Bana hala çekiliş parası iade edilmedi. 3 kere şikayet oluşturdum trumore üzerinden 1 saat sonra şikayetiniz çözümlendi diyip otomatik kapatıyorlar. Ne yapmam gerekli
-
Aynı mağduriyeti bende yaşıyorum
haram olsun resmen parama çöktüler
kuraya katıldığıma bin pişman oldum
bilsem ben tesla olacaktı asla girmezdim
-
Arkadaşlar 14 günde gelecek dediler. Bekleyeceksiniz bu kadar basit. Zaten kuraya girerken bu bilgi verildi hepimize. Kimsenin malına çöken olmadı.
14 gün içerisinde demek 14.gün demek değildir. 14 gün bir ticari kuraldır zaten. Hangi ürünü iade ederseniz edin 14 gün içerisinde banka hesabınıza iade olacaktır der genelde de 1 gün içinde iade edilir. Ben deneme amaçlı trumore cüzdana para yatırıp iade etmiştim 15 dk içinde iade gelmişti. Demekki 150k kişinin 60 bin tl'si olunca en son gün iade etmek daha çok işlerine geliyor birilerinin
-
Siz başvuru yaparken sözleşme onayı verdiniz.sözlesmeyi okudunuz mu ?para iadesi net belirtmişti.cekilişten sonra 14 gün içinde bankaya iade edilecektir denilmişti.bugun bende kontrol ettim e cuzdana param gelmişti.ordanda Otomatik bankaya geçecek.çokmek demek birinin parasına el koymak vermemek demektir.sakin olun bence,en kısa sürede iade edilecektir.ha 14 gün sonra iade edilmez ise ne derseniz haklısınız.ama süre daha dolmamışken ne bu şiddet ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesla 10 bin veriyorsunuz sipariş geçiyorlar.zaten en erken teslimat ekimden sonra ? Togg nasıl engel oluyor?
İnsanlara yanlış bilgiler vermeyiniz
Hocam siz internetten alışveriş yapmadınız mı hiç. 14 gün olayı her alışveriş sitesinin uyguladığı klasik bir iade tarih aralığıdır. 14 gün sonra değil bakın 14 gün içinde. Şuana kadar 1-2 günden geç hiçbir iadem olmadı benim. Daha 1 saat önce sigortamı iptal ettirdim yarım saate kredi kartıma düştü iade. Bunlar bana 14 günü sonuna kadar zorlamak istiyor gibime geldi.
Bunun dışında da Togg ilk görüşe açıldığında çok heyecanlanmıştım ben de. Fakat internet siteleri ve mobil uygulama o kadar amatörce yapılmış ki kura çıkmayınca iyi ki çıkmamış dedim gerçekten. Şu kendi ekosistemimizi oluşturacağız söylemleri bana çok gerçek dışı geliyor. Berlin fabrikasında model 3 üretimi başlayınca Türkiyeye de %10 ötv ile gelecek. O zaman Türkiye elektrikli araç piyasası lideri model 3 olacak. Clio parasına model 3 alınacak günler yakın
-
Uygulama kötü sık sık hata veriyor.bir kaç defa da güncellendi.ama başta denildi en geç 14 gün içinde iade edilecektir.buna rağmen yaygara koparanlar oluyor buna ablam veremedim.muhtemelen kullanmak istiyorlar.veya bir ihtimal başvuru çok oldu diye zaman alıyor olabilir.sabretmek gerekiyor er geç yatacak .14 günü geçerse herkes hakkını arasın tabiki.zaten sözlerini tutmazlar ise ciddi güven kaybı yaşayacaklar.boyle bir duruma düşeceklerini sanmıyorum.
Benim iadem sabah cüzdana geçti, şimdi de bankaya iletmişler provizyonda görülüyor.
-
Cüzdana geçtikten sonra iade alma işlemi yaptınız mı? Yoksa otomatik mi geldi kredi kartına?
Uygulama çok yeni gittikçe gelişecektir. Umarım üstünde dururlar da en azından düzgün bir navigasyonumuz olur. Araçlardan aldığı verilerle de geliştirebilirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvuru sırasına göre iade ediyorlar. Ben ikinci gün başvurmuştum bugün kartıma iade yapıldı
Ben kredi kartıyla cüzdana yükleme yapmıştım. İade bugün doğrudan kredi kartıma yapılmış. Herhangi bir iade başvurusu yapmama gerek kalmadı
Bana yedekten çıktı. İptal etmek istiyorum. Uygulama uzerinden iptal hata veriyordu. Şimdi onu da kaldırmışlar. Çağrı merkezi mail atın diyor. Ortada kaldık. İsteğe bağlı nasıl İptal yapılacak?
Benim bakiye cüzdana aktarılmış görünüyor. Ancak iade al dediğimde "http connection completed with 404 instead of 200" şeklinde hata veriyor. Epey zaman geçti değişmedi. Sorun yaşayanlar nasıl çözdü?
-
Tesla aracı almazsanız 10bin₺’yi iade etmiyor. Çökme diyeceksek buna diyebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X