Şimdi Ara

Yerli otomobil sonunda tanıtıldı! İşte yerli otomobil tasarımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
4
Favori
84.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reis gaz açsaydın biraz be :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benden bir tavsiye kendinizi bu kadar yormayın bu ülke için faydalı bir olay.Oy moy bunlar gelip geçici şeyler.Kimse kazık çakamadı bu dünyada.Ama yıl olmuş 2020 daha yeni kendi markalı aracımızı tanıtıyoruz.Bu utanç normalde hepimize yetmeli.
  • Heykellere laf eden youtube'da falanda görürsünüz pkk ve fetö

    Bu örgütlerin ağzıyla konuşmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah İngilizcedeki ülkemizin adını Turkiye olarak değiştirteceğini kastetmiştir. Yaparsa benden 1 puan alır. Kurtarmaz ama hiç yoktan iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldiklerinden bu yana yerli ve milli ne varsa satıp sonra da yerli ve milli propagandasıyla araba tanıtmak.. ne kadarı yerli vs.. bundan öte bunu alkışladığımızdan çok daha fazla eleştirilecek tarafı var bu zihniyetin..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Tasarım değil bu araklama varolan araç tasarımlarından toplayıp yapmışlar ha bunu bende yaparım ilerde bu sıkıntıda yaratır zaten ha yukarda şu araç neden şuna benziyor bu araç buna benziyor denmiş kardeşim onda o firmalar para ödüyor zaten bu tasarımlar filan hep özgün yoksa öttürürler zaten.Para alınıyor öyle herkes ondan bundan çalamaz birşey bu süreç beleşe olmuyor öyle.Millet ne paralar döküyor bunun için.Şuan zaten bu araç görselde var satışa olaki diyelim ki çıktı o zaman gör yaygarayı.Ha çıkacağınıda sanmamda neyse.

    Bu araç tiplerinin bedeli löyle deyim 40-45 bin € tutar bunu ben Türkiyenin yapacağınıda sanmam elin italianosuna yaptırmaışlar zaten en net olaki onların yapımı ile girişilse desem ekonomiyide göze alırsak en tamam hali ile söylenilen 2022de bu araç 45-50 binden € dan iç pazarda satışa sunulur.

    bakın kur şuan 6.5 2022de 8 olursa hiç öyle matah birşey olmaz.

    Alıntıları Göster
    Bu araba 2022'de, Gebzede kurulacak olan fabrikada uretilsin ve satisa ciksin, profil fotografimi essek yapacagim 1 sene boyunca. 15 yildir bu forumdayim, bu kadar buyuk konusuyorum. Screenshot alan alsin bu yorumumu da silmeyecegim. Yerli araba;

    1- Yerli falan degil, motorunu bile biz uretmeyecegiz. VESTEL'in televizyonlari nasil "Yerli ve Milli" degil ise, nasil tum panelleri LG'den vs. geliyor ise bu araba da yerli ve milli falan olmayacak. Burada parcalari birlestirilen bir sey olacak o kadar. Pil sadece bizden, kasa bizden, ic kaplamalari bizden. Motor ve yuruyus aksami ithal.

    2- Uretimi falan hikaye. RTE kaldigi surece bu yerli araba kendisinin reklamini yapmaktan ote bir arac olmaktan ileriye gitmeyecek. Hasbel kader iktidar degisirse zaten TOGG babayigitleri bu gune kadar aldiklari tesvikler, kapattiklari araziler, madenler ceplerine kar kalarak arac falan uretmeyecekler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 27 Aralık 2019; 17:15:39 >




  • İtalyanlar Vietnam’a da aynı aracı tasRlamış bir tek ön kısım farklı gibihttps://oto.vinfast.vn/en

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç çok iyi ve çok teknolojik, ama fikrim şu an 300 binden aşağı satılamaz Türkiyede. Yani zenginler için çalışmaya devam. Katar Azerbaycan ve bazı arap ülkerlerine de satarız bir kaç bin tane. Hayırlı olsun zenginlere. Biz fakirler 2. el aramaya devam
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Bedava verseler 35 e alamazsın , ucuz şeyler değil bunlar ,

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş ne ara siyasi tartışmaya çevirdiniz. Güzel olursa fiyatı vs almak isteyen alır kullanır. Almak istemeyen almaz bu kadar basit.
  • Boşver kardeş profiline eşşek fotoğrafı koymana gerek yok.Kendini rezil edersin sadece.Az sevinmeyi bilin herşey politika siyaset değil.Şu saate kadar neden yapamadık bunu sorgulayın.Bir yerden başlandı tabiki üstüne koya koya gitmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

    Concept tarzı bu araç. Firmalar neden concept araç piyasaya sürmüyor bilin bakalım. Çünkü çok pahalıdır. Herşey en iyisidir. Tasarım, motor, işlevsellik. Dikkat edin 500k üzerinde ki araçlar pahalandıkça concepte benzer.
    Bu iş osmangazi köprüsüne döndü. Şöyle iyi böyle güzel felan.. Köprüyü kullanmak euro ile. Fiyatı şahane.
    Görün bu araçta üretilince aynısı olacak. 500k dan vali, kaymakam, devlet erkanı alacak. Dış piyasayada numune olarak yollarlar. Halktan çok az kimse binebilecek.

    Verilen mesaj şu. Bakınız biz o kadar zenginiz ki şafşatamız o kadar yüksek ki böyle araba üretiriz. Halkın yararına olmayacak atıl bir proje.

    Birde tam destek hep destek diyenler var. Ben iktidara değil devlete destek veririm. Deblet denilen kurum ise halkın yararına iş yapar. İşsizlikten ağzı kokana bu gösteriş niye.
    4350 kişilik istihdam olacak sadece başlangıç seviyesinde bu rakam.




  • Şunu en kısa zamanda sokaklarda görmek nasib olur inşaAllah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya böyle gireceğimizi düşünmüyordum. Efsane bir araç olmuş.
    Bu arada markanın ismi ne olacak, bilgi paylaşıldı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peacifullord kullanıcısına yanıt
    Bu olayı tamamen farklı yere götürür.aynısı bu be!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    Ben üretime geçeceğini hatta katarlıların ortak olacağını düşünüyorum, ama bu aracın pazarlaması ve servis ağı falan, 3-5 yıl içerisinde batar gider güçlü bir ortak bulamazsa. Klasik Türkiye hikayesi yani. Seçim kazandırsın yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veterangamer

    cb aracı kullanıyor tv yı açın
    aracı canlı kanlı sürmeseydi buradaki chptrollerii:

    araba neden yürümedi
    motoru çalışmıyor
    içi boş
    araba çalışmıyor
    içi boş teneke izledik v.s
  • cooloceaner kullanıcısına yanıt
    aynısı mı?Allah Allah?
    İkisinin de motoru,direksiyonu ,tekerleri ,farları var diye sanırım..
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    Değerler sistemi... usa asgari ücret 2000$ burada da 2000TL birim... maaş... şimdi madem öyle bizim demir bize dolarla mı satılıyor? kendin plastiği döküyorsan dolarla mı? her şey dolar ise işçi neden TL ile? TL adam dolandırma aracı mı? Elektrik dolara mı indeksli? insan yemek yerken bioelektrikle çalışmıyor mu? neden TL ? buna göre 2000$ maaş alan adama 35bin dolara tesla satılıyor ise... 2000TL alan adama 35bin TL ye bu aracın satılması gerekiyor. Eğer burada bir dengesizlik var ise 80milyona verilen maaş çooooook büyük dengesizliktir. Ülkenin demirini çalıp ihraç etmek. Madenini satan onunla borç ödeyen ama milletine pay vermeyen SÖMÜRGE DEVLETTEN ÖTEYE gidemiyoruz. Ve hiç bir zamanda olmayacak. Çünkü ne hayali kuruluyor. Ne devlet politiği hiç bir zaman düzgün bir maaş verilmeyecek. Yaşayan ölü zombi maaşı dağıtılıyor. Kalkıp 200bin TL olur ise o araç elinde patlasın. Madenlerimiz üzerindeki hakkımız haram olsun. İhraç edip bu ülkenin demirini çalıp araba yapıp dışarıya maden kaçıranlar içinde geçerlidir !




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.