Bildirim
YERİN 500 METRE ALTI ve 32 İNSAN !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Yemin Ediyorum Ağlıyacam Ya Nedir Bu İnsanlığın Çektiği Yazık Değil Mi Ailelerine Lütfen Daha Düzgün İş İmkanları Çıksın Şu Ülkede Ya Ülkemin İnsanlarını Böyle Görünce Çok Üzülüyorum -
malesef hala haber yok... hadi be dayanın zonguldak ın vefakar emekçileri -
İki dedemde madenden emekli inş. sağ salim çıkarlar. -
Şu ülkede kim çok çalışıyorum çok yoruluyorum derse bu insanların hakkını yer.Ciğerlerini ortaya koyarak çalışıyorlar ve hiçbir garantisi yok ülkemizde bu işin.
Bence canlı çıkma olasılığı kalmadı gibi keske yanılsam keske hepsi sağ çıksalar ama kaç saat kaç gün geçti. -
Allah yardımcıları olsun.. -
Allah tan umit kesilmez ama hayatta kalma ihtimalleri cok zayif.Ilk patlama aninda iceride ne oldugunu kimse bilmiyor.Belki patlamanin siddetiyle olusan basinctan bile ölmüş olabilirler. keza içeriye yüksek miktarda metan gazı ve karbonmonoksit gazının sızmış olabileceği soyleniyor. Tek umut tecrübeli madencilerin hava borularını kırarak oradan gelen oksijenle hayatta kalmış olabilecekleri. Eğer içeride hala canlı olanlar varsa Allah yardımcıları olsun. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X