Şimdi Ara

Yerel Disk C yerine D ye indirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar planetside2 yi otomatik indirirken c ye indiriyor ama ben d ye indirmesini istiyorum. Ne yapmalayım?

• kurulum esnasında choose location seceneginden D partını secin ve klasore ad verin
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    hocam o kurulum anında. onu yaptım zaten. onu kurunca otomatik kendisi başıyo indirmeye o da masaüstüne inip c de yer kaplıyo
  • tarayıcıdan indirincemi masaüstüne iniyor ? tarayıcın ney öyleyse ?
  • ReaCMaND kullanıcısına yanıt
    hayır. planetside 2 yi indiriyosun ama bu kurulum için 20 mb lik bişey. daha sonra bunu d ye kuruyosun kurduktan sonra simge masaüstüne geliyo ve c ye kaydetmeye başlıyo dosyaları.
  • Pheus kullanıcısına yanıt
    derdini tam anlatamamışın..lütfen konuları böyle açmayın geometri sorusu gibi tek veri ile 2 cevap bulmaya benzer lütfen yeterli bilgileri sunun...ayrcıa konu saçma biraz eğer bu 20 mb'lık işlem bi kereye mahsus ise unu dert etmeyin lütfen...yanlış anlamyın sizi kınamıyorum ama lütfen yani
  • fm3541 kullanıcısına yanıt
    planetside 2 yi indirmediyseniz anlayamazsınız zaten. kimse bunu d ye kurmaya çalışmamıştır. arkadaşın bilgisayarda c nin boyutu küçük bu yüzden d ye atması gerekiyor. böyle bir sorun yaşayan varsa zaten beni anlamıştır.

ki zannetmiyorum bunun başka birinin başına geleceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pheus -- 26 Temmuz 2013; 23:02:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pheus kullanıcısına yanıt
    işte bu açıklamaların sadece bi kısmını konu başında açıklama olarak yazaydınız durum bu hali almayacakti ve siz laf koyma çabasına girmeyecektiniz ve de kimse alınabilcek bi kelime kullanmayacaktı oysa ben size yanlış anlamayın gibisinden ve size kötü bişi demediğim anlardınız neyse konu karışmasın yinede kalbiniz kırıldıysa üzgünüm ve affetmenizi dilerim çok kibar bi konuşma oldu nefret ediom böle konuşmaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pheus

planetside 2 yi indirmediyseniz anlayamazsınız zaten. kimse bunu d ye kurmaya çalışmamıştır. arkadaşın bilgisayarda c nin boyutu küçük bu yüzden d ye atması gerekiyor. böyle bir sorun yaşayan varsa zaten beni anlamıştır.

ki zannetmiyorum bunun başka birinin başına geleceğini

http://k1307.hizliresim.com/1c/v/qu3tz.jpg
    dostum gördüğün üzere partı seçip klasöre ad verip yükledim
    olmazsa klasörü kopyalayıp D ye yapıştır...
    oyun yine çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: fm3541

işte bu açıklamaların sadece bi kısmını konu başında açıklama olarak yazaydınız durum bu hali almayacakti ve siz laf koyma çabasına girmeyecektiniz ve de kimse alınabilcek bi kelime kullanmayacaktı oysa ben size yanlış anlamayın gibisinden ve size kötü bişi demediğim anlardınız neyse konu karışmasın yinede kalbiniz kırıldıysa üzgünüm ve affetmenizi dilerim çok kibar bi konuşma oldu nefret ediom böle konuşmaktan

• fm3541 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yanlış anlamadım zaten laf koyma çabasına girmedim. arkadaş yapamayınca bende anlamamıştım sizinde anlamayacağınızı düşünerek öyle dedim
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    hocam bravo valla. arkadaşın c de yer hiç yok 4 gb yer var oraya kuramıyo o yüzden dosyayı da taşıyamıyoruz. şimdi d ye nasıl yüklediğini anlatabilir misin

eğer ilk kurulum aşamasında D yi seçtiyseniz onu bizde yaptık. dosya isimlendirip kurduk ama patchleri yüklerken başka yere kuruyor c'de bi yere kuruyo daha doğrusu 4 gb sonra kuramıyo çünkü yer kalmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pheus -- 27 Temmuz 2013; 17:43:51 >
  • doğru anladıysam direk d ye indirme yapmak istiyorsun yani şöle yapman gerek
    chorme de ayarlara girip en alttaki 'gelişmiş' seçeneğine tıklıyoruz az aşşağı inerek indirilenler yazıyor
    onun konumu c olarak belirtlmiş sen onu istediğin yere aktaraksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.