Şimdi Ara

Yerel Disk Boyutları Ne Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 tb hard diskim var. Bilgisayar geldiğinde C 580, D 335'ti. Sistem dosyaları C'de 50 gb yer kaplıyor ve ben de en fazla 50 gb kullanırım D'de çalışmayan oyunlar için. Yani durum şöyle: C'de sadece 100 gb dolu olacak, bilgisayarın hızının etkilenmemesi için C'ye ne kadar boş kapasite vermeliyim? Bir de D neredeyse sonuna kadar dolarsa bi yavaşlama olur mu?

Konuyla alakasız bir sorum daha var: bilgisayar için firmware güncellemesi kuracağım ama C'deki her şey silinecek mi bilmiyorum, bilen biri cevap verirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bendeyuzukalicam

Arkadaşlar 1 tb hard diskim var. Bilgisayar geldiğinde C 580, D 335'ti. Sistem dosyaları C'de 50 gb yer kaplıyor ve ben de en fazla 50 gb kullanırım D'de çalışmayan oyunlar için. Yani durum şöyle: C'de sadece 100 gb dolu olacak, bilgisayarın hızının etkilenmemesi için C'ye ne kadar boş kapasite vermeliyim? Bir de D neredeyse sonuna kadar dolarsa bi yavaşlama olur mu?

Konuyla alakasız bir sorum daha var: bilgisayar için firmware güncellemesi kuracağım ama C'deki her şey silinecek mi bilmiyorum, bilen biri cevap verirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

300e 650 yaparsanız güzel olur. yada 300/300/300 yapın daha güzel olur :D
    alakasız soru için. hangi parçanın firmware güncellemesi?
  • C'ye 100 gb yeter de artar bile. Bende sayısız program yüklü. 60 gb yer verdim.
  • Sondan başlayayım firmware ne güncelleyeceksin bios mu nedir ? güncellemeler c yi silmez ama pc nin kararlılığında değişmelere neden olabilir. Elektirik kesintisi olamamalı yükleme esnasında ve kitlendi sanıp pc ye reset falan atma . Doğru güncelleştirmeleri yaptığına emin ol. sonra teknik servisin yolunu tutarsın

Diske gelince hdd yi fazla parçaya bölme hatta tek disk yani c olarak kullanman senin için daha uzun ömür ve fayda sağlar. illede bölücem diyorsan 250 750 şeklinde yaparsan uygun olur. yada 200 800 . ama ilk dedğim daha uygun.

d nin dolması ağırlık yada yavaşlama yapmaz. c nin dolması ağırlık yada yavaşlama yapar.

hadi kolay gelsin

• Bilgisayarda wifi sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü oyun oynarken 10 dakikada bir falan lag oluyor ama internetim çok iyi durumda ve aynı internet ağını kullandığım diğer bilgisayarımda olmuyordu. Biraz araştırdım ve bunun çözümünün firmware güncellemesi olduğunu buldum (tüm msi modellerinde oluyormuş bu sorun). Zaten 1 tane firmware güncellemesi var ve tam olarak ne yaptığını bilmiyorum. Firmware güncellemesi burada:http://www.msi.com/support/nb/GE70-2PC-Apache.html#down-bios
    Belki de wifi güncellemesi yüklemem gerekiyordur ama emin değilim, wifi'ın güncel olup olmadığını nereden öğrenebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.