Şimdi Ara

YER:KONYA İNTERNET CAFELER:REZALET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz böyle yaptıkça gelişmeyiz abi zaten.gelelim konuya şuan buradaki internet kafelerde usb disk kullanımı yasak.neymiş efendim arşivlerine virüs bulaşıyormuş arşivlerini çalıyorlarmış.be hey gidiler sanki mp3 veya filmileri lisanlı aldınız sizde korsanını alıp hardiske attınız.şimdide kalkmış diyorlar ki usb disk taktırmayız.bunlara küfürde atsem az ama neyse.buz ihniyete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 9 Eylül 2006; 15:06:54 >

• aslında yanlış bi davranış ama insan psikolojisi naapıcan dostum

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • İnternet Cafe'nin isim, adres ve telefonunu BSA'ya bildir.

www.bsa.org.tr

Muhtemelen PC'lerdeki bir çok yazılım lisanssızdır.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Bence usb taktırmamaları çok normal ya virüs bulaşsa ordakiler zarar eder bu durumdan.Böyle virüs bulaşmış bir bilgisayara ödev göndermiştik ve ordan tekrar usb ile alırken bizim usblerimize de virüs bulaştı onlari silmekle uğraştık.Güçlü bir virüs olsaydı belki bilgisayarımız gidicekti.Bence normal ve haklılar.

Orjinalden alıntı: jrem

Bence usb taktırmamaları çok normal ya virüs bulaşsa ordakiler zarar eder bu durumdan.Böyle virüs bulaşmış bir bilgisayara ödev göndermiştik ve ordan tekrar usb ile alırken bizim usblerimize de virüs bulaştı onlari silmekle uğraştık.Güçlü bir virüs olsaydı belki bilgisayarımız gidicekti.Bence normal ve haklılar.

girilen sitelerden de virüs bulaşabilir,onca site virüslü,bence adamlar haksız
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

İnternet Cafe'nin isim, adres ve telefonunu BSA'ya bildir.

www.bsa.org.tr

Muhtemelen PC'lerdeki bir çok yazılım lisanssızdır.

bencede şikayaet et mutlaka lisanssız yazılım kullanıolardır.

sebep sadece arşivden bir şey alamamanız olabilir mi=?
  • bencede haksızlar. Kendi güvenliklerinden kendileri sorumlular. Onu yapma bunu yapma şuraya girme demek anlamsız. Sen o bilgisayarı saatliğine kiralıyorsun bırakta adam kullansın. Tabi T.C. yasaları ile belirlenmiş kurallara uymayan (çocuklar için) adult yasak vs. sitelere girmeyi yada bilgisayara fiziksel müdahaleye yada yazılıma zarar vermeye (format gibi) kalkışanlara müdahale etmesi doğaldır. Ama usb bellek cd dvd disket gibi aygıtlara karşı bu kadarı da fazla.

Orjinalden alıntı: jrem

usGüçlü bir virüs olsaydı belki bilgisayarımız gidicekti.Bence normal ve haklılar.

Allahtan Cılız Bir Virüs Bulaşmış...

> > < <
  • adamlar filmleri mp3 leri cd ya yazıp para kazanıyolar tabi flash diskle alınmasını istemezler zarar ederler.ben maraştayım burada cd yi 1.5 liraya yazıyorlar
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • Her önüne gelen internet cafe açınca öyle oluyor haliyle

Orjinalden alıntı: blue_wind

merkezte büyük bir internet cafe vardı adı neydi ya. İdeal öğrenci yurdunun yanında orası iyiyidi

discovery vardı ben öyle cafe görmedim başka yerde ya bi film arşivi vardı 2000 tane felan...çarşı izinlerinde giderdik hey gidi günler hey..

Orjinalden alıntı: paçalı

biz böyle yaptıkça gelişmeyiz abi zaten.gelelim konuya şuan buradaki internet kafelerde usb disk kullanımı yasak.neymiş efendim arşivlerine virüs bulaşıyormuş arşivlerini çalıyorlarmış.be hey gidiler sanki mp3 veya filmileri lisanlı aldınız sizde korsanını alıp hardiske attınız.şimdide kalkmış diyorlar ki usb disk taktırmayız.bunlara küfürde atsem az ama neyse.buz ihniyete

gelişimle ne alaksı var anlamadım.Öyle bir milletizki bir yamuk görsek de TR yi kötülesek diyoruz.
    Bence adamlar haklı usb nin içinde virüs bulaşmış dosyalar olabilir ve adamlar güvensiz diye istemiyordur zamanında ben de disket takamamıştım bir int cafede...
    bunun gelişimle ne alaksı var...

• vay gonyalı kardeşime yamuk haaa
    Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
  • discovery ve truva
    konyanın en büyük internet cafelerinden ikisi
    birinde 200küsür birinde 300 küsür makina var
    ve ikisinde de usb kullanımı yasak
    sebep:virüs
    her makinada deep freeze var ama bu usb işini ben de anlamıyorum
    birini işleten kişi arkadaşım.
    sebebini sormadım hiç
    ama gerçekten saçma
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.