Teğmen
16 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 1)
Gönderileri
ben 1500 ytl civarında tosiba notebook almak istiyorum. sizce hangisi daha çok oyuna yönelik ? ayrıca vista yerine xp kurma imkanımda olmıyacak. bu oyunlaı desteklemek konusunda nasıl sorunlara neler olur sizce? örnek verirseniz çok memnun olucam.
Ankarada kızılay civarlarında polar , ince spor için bi eldeven almam lazım . nerde bulabilirim ???
Ben Anodolu lisesi mezunuyum. şunun şurasında 1.5 ay kaldı hazırlığı atlamak için nasıl bir çalışma öneriirsiniz. daha da önemlisi önerebileceğiniz kitap var mı ?
bu sene bir aksilik olmazsa hacettepe tıp' a gireceğim. puanım ikisine de giriyor ama ingilizce ve türkçe arasında kaldım. daha önce bu konuda yazılan konuları da okudum. bir iki doktar ve öğrenci ye pm attım ama hala artı ve eksileri sıralıyorum. Bu konuda bilgisi veya nitelikli düşüncesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. şimdiden teşekküreler.
Lise en sonunda bitti yarın mezuniyet gecemiz var. Öss ye ramak kalmışken beni strese sokan bir şey çıktı. Birinci olduğum için benden konuşm ayapmam istendi. Kalabalığa seslenmek sorun değildi söyleyeceklerimin anlamlı olmasını istiyorum sonuçta birkaç kişiye teşekkür erdip bitiricim ama araya birkaç güzel sözle arkadaşlarımı son kez olsun etkilemek istiyorum sizce nasıl bir şeyler yapabilirim?
Ne yapmak lazım? Nereye ne ile başvurucam? ne kadar beklerim ? Yani bu işin bürokrasi si ne öğrenmek istiyorum . şimdiden teşekkürler.
bir resimden br parçayı kesip atabiliyorum ama bu parçanın boyutunu ayarlamayı bir türlü beceremedim bu kadar basit bişeyi neden yapamadım, bende anlaıyorum ama lütfen yardım edin.
5 cm boyunda bir su kağlumbağsı edindik. şimdi nbuna nasıl bakılır deneyimli arkadaşlara soruyorum.ayrıca sürekli kabından çıkmaya çalışıyor insanın yüreği parçalanıyor. ilerde yerine alışır mı acaba?
aklıma bişet takıldı ;
şimdi kepler 'in yasasına göre R küp / T kare bir gezegene göre sabit. o halde iletişim uydularu sürekli dünyanın periyotuna göre döndüklerine göre hepsinin dünyaya olan uzaklıkları aynı mı ?

edit keplermiş
diet kola + mentos bileşimi artık çok ünlü oldu bu acaba burda o kadar kola şişesi varmı yoksa hortumları bağlıyıp bizimi kandırıyolar bide siz bakın

http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 757
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.744 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.