Şimdi Ara

Yepyeni Bir Ses, Kulaklarınızın pasını silecek;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yepyeni Bir Ses, Kulaklarınızın pasını silecek;)

ilker uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Albümde yer alan 10 şarkının yanısıra sözü ve müziği kendisine ait 100’ün üzerinde bestesi bulunuyor.
    İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarı T.H.O bölümünden mezun olan İlker’in müziğe olan ilgisi lise yıllarında başladı. Gitar ve bağlama çalan İlker kendi tarzını bulmak icin yaptığı besteleri hamur gibi yoğurdu. Eğitim hayatı boyunca dans ve müzik dalında pek çok projede yer alan İlker bu süre içinde ilk albümü için çalışmaya devam etti.

Albümde yer alan 10 şarkının yanısıra sözü ve müziği kendisine ait 100’ün üzerinde bestesi bulunuyor. Akustik soundu ve şarkı sözleri ile yalnızlık, ayrılık, hüzün ve romantizm kavramlarını işleyen İlker dinleyenlere doğal, samimi ve sıcak bir ses sunuyor.

Hüsnü Şenlendirici, İsmail Soyberk, Gültekin Kaçar gibi deneyimli müzisyenlerin katkıda bulunduğu albümdeki tüm şarkıların düzenlemeleri Serkan Baysal’a ait.

Yonjada takılırken anasayfada gözüme çarpmıştı sizinle paylaşmak istedim çünkü şarkıları herkes dinlemeli Haber yok şarkısı beni bitirdi süperr
    Dinlemek isterseniz işte link http://yonja.com/nerdesinilker

Ben albümünü aldım Çünkü hakediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 12 Mayıs 2007; 18:30:43 >

• elemanın sesi güzel
  • Videolar çalışmıyor mu, yoksa bende mi sorun var...?
  • albümü indirdim bakalım nasılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Videolar çalışmıyor mu, yoksa bende mi sorun var...?

Çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

albümü indirdim bakalım nasılmış

• Nasıl arkadaşlar beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz albümü satın alın derim, çünkü ilk albümü ve devamının gelmesi için albümlerinin satılması gerekir öle değil mi? Hadi bi serdar ortaç, hande yener olsa internetten indirip dinleyelim onların pek ihtiyacı yok bence ama ilker daha bu işte yeni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön konsoldan gelen boncuk sesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim hoşuma gitmedi, tabi zevk meselesi.. tartışılmaz
  • bu çocuk birine bnzio ama kime:S:S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: esdum

bu çocuk birine bnzio ama kime:S:S:S

Valla bende ilk görüşte yalancı yarim dizisinde oynayan çocuğa benzettim
  • EVT BENDE FARKETTİM, NAZIN KARDEŞİNE BENZİYO
  • adam bi suru kiz tavlamis alttaki yorumlari okuyun
  • aman ben bunu makinada izlemiştim. antipatikti baya. şarkılarıda öle bence
  • ses biraz ince eleman da yalnız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.