Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar.ben de yarın 1axilik olmaz ise yaris d4d terrama kavuşuyorum.uzun suren arastırmalarım sonucu bu modelde karar kıldım.eledigim diger modeller reno clio3 dci,micra dizel,fiesta dizel di.bu forumun yarisi secmemde cok katkısı oldu.umarım pişman olmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

ewt malesef...

benim yaris hayalleri yarım kaldı 1 hafta önce almam gereken arabayı önümüzdeki pzt gününe salladırlar tabi doğal olarak zamadan etkilendi...

vazgeçiyorum başka marka düşünücem malesef... 28 bin küsür oldu yeni fiyatııı...ilk defa bi araba içime sinmişti ama...onda da oyun yaptılar işte...neyse kısmet değilmiş diyelim...

Zam bütün markalara geliyor.. Bence kararınızdan vazgeçmeyin..
  • bugun bütün arabalara zam geliyor malesef. göz göre göre kazık yiyoruz adamların umrunda değil hiç ilgilenmiyorlar bile, tırlarda arabaları bekletip duruyorlar galeriye gelse satılcak yok diyip bekletiyorlar zamdan etkilenmesi için bunlarda etik yok malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssami

quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

ewt malesef...

benim yaris hayalleri yarım kaldı 1 hafta önce almam gereken arabayı önümüzdeki pzt gününe salladırlar tabi doğal olarak zamadan etkilendi...

vazgeçiyorum başka marka düşünücem malesef... 28 bin küsür oldu yeni fiyatııı...ilk defa bi araba içime sinmişti ama...onda da oyun yaptılar işte...neyse kısmet değilmiş diyelim...

Zam bütün markalara geliyor.. Bence kararınızdan vazgeçmeyin..

ewt hepsine geldi ama benim 1 hafta önce almam gerekiyordu zaten arabayı herşeyi tamamdı bana verdikleri gün pzt doldu...ve orta da araba falan yok gelmedi falan dediler...tabii bana gün verdiklerinde dolar Euro vs ekonomi de herhangi bi hareketlilik yoktu...

bütün araçlara zam geldi ama bu muameleyi toyota mı yaptı yoksa benim anlaştığım bayimi anlamadım...
    sonuç olarak gidip bugun yüzyüze konuştum firma yetkilisiyle (tanıdık biri) bana da güzel bi indirim yapmıştı...bugun gittiğimde bizden kaynaklanan bi hata biz bu arabayı size vericez dediler ama görüşmemiz lazım falan dediler herşey pzt belli olacak bakalım bende çok istiyorum olmasını...
    1 aydır falan araştırıyorum Yaris'ten daha iyisini bulamadım açıkçası...olursa çok sevinicemm ama olmazsada kısmet değilmiş dicem artık...bakalım hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsalsiz34 -- 1 Haziran 2006; 23:46:44 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_7320918/tm.htm Toyota kulübüne uğramayı ihmal etmeyin...
  • arkadaşlar inanın yaris için değer tabi bütçede önemli fakat asla pişman olmıcaksınız buna emin olun....arabama aşığım resmen...rakiplerinden ciddi ölçüde karizmatik ve farklııııı
  • kırmızı olcak benimki.acaba nasıldır,ilk defe karşılaşcam yarın.camlarada hahif karar ziebart sanırım,film.sis farıda taktırdık.cantlarıda en kısa zamanda degiştircez.herhalde cok guzel olcak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: delee1

kırmızı olcak benimki.acaba nasıldır,ilk defe karşılaşcam yarın.camlarada hahif karar ziebart sanırım,film.sis farıda taktırdık.cantlarıda en kısa zamanda degiştircez.herhalde cok guzel olcak ya

yaptırınca bi foto ekle bakalımm görelim bizde...
  • ben de yarisimi bekliyorum arkadaslar.bugun bayi aradi 800 ytl zam geldi dedi.16 haziran da bi zam daha gelicekmis.siparisi verdiginiz anda bazen o araba uretilmemis oluyo bekliyosunuz ve kur farki hemen yansiyo.

esas anlamadigim nokta corolla lara hemen zam geldi ki bu arabalar yerli uretim(sedanlari).bunlarin daha az etkilenmesi gerekirken aksi oldu.
  • Bütün yeni Yaris'çilerin arabaları hayırlı olsun.Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.

Zam adıyla dolandırıcılıkta yeni bişey değil.Öncelerden de vardı..

Bu arada arabada alarm konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...Yaris'imi güvence altına almak istiyorum da

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berxx1

ben de yarisimi bekliyorum arkadaslar.bugun bayi aradi 800 ytl zam geldi dedi.16 haziran da bi zam daha gelicekmis.siparisi verdiginiz anda bazen o araba uretilmemis oluyo bekliyosunuz ve kur farki hemen yansiyo.

esas anlamadigim nokta corolla lara hemen zam geldi ki bu arabalar yerli uretim(sedanlari).bunlarin daha az etkilenmesi gerekirken aksi oldu.

berxx1 öncelikle yarisin hayırlı olsun. 16 haziranda bi zam daha gelceğinden eminmisin daha yeni zammı yedik zaten 16 hazirandaki zam neyin nesi oluyo anlamadım Bende sipariş verip bekleyenlerdenim malesef.16 haziranda dediğin gibi bi zam daha olursa sanırım bu araçtan üzülerek vazgeçicem

• dostum aslında zam %25 olarak geldi firmalar bu zammı zamana yayarak yansıtacaklar 16 haziranda 1 zam daha gelirse şaşırmamak lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: esess

quote:

Orjinalden alıntı: berxx1

ben de yarisimi bekliyorum arkadaslar.bugun bayi aradi 800 ytl zam geldi dedi.16 haziran da bi zam daha gelicekmis.siparisi verdiginiz anda bazen o araba uretilmemis oluyo bekliyosunuz ve kur farki hemen yansiyo.

berxx1 öncelikle yarisin hayırlı olsun. 16 haziranda bi zam daha gelceğinden eminmisin daha yeni zammı yedik zaten 16 hazirandaki zam neyin nesi oluyo anlamadım Bende sipariş verip bekleyenlerdenim malesef.16 haziranda dediğin gibi bi zam daha olursa sanırım bu araçtan üzülerek vazgeçicem

• tesekkurler esess.dun konusmustum bayi ile,soyledikleri aynen boyle.
  • Araç 190NM değil 205Nm üretiyor, isterseniz dynoya çıkarın..
  • Bir bilgi istemiştim ama...
  • Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle yeni yaris alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. kazasız belasız kullanmaları dileğiyle.

ilk olarak size bir bilgi Opet, total kullanmış olan biri olarak artık BP ultimate diyorum başka birşey demiyorum. Son depo bilgileri 90 YTL 37,6Litre ile 820 km. Başka söze ne hacet diyorum.

İkinci konu da, 10.000 bakımını yaptırdım arkadaşlar.
    1- ufak bir lastyik onarımı (bu normalde yok benim lastikteki bir sorun.)
    2- karter contası değişimi
    3- yağ filtresi değişimi
    4- yağ değişimi.

Toplam;124,84 YTL
    Burada yağ değişimi önemli rakam, 42 YTL
    Bakım adı altında da 45 milyon alıyorlar.

Kontrol ettikleri şeylerle ilgili uzun bir listeleri var. onu da veriyorlar. ama şunu söyliyeyim lastikte sorun olduğunu ben söylemedim. Onlar lastikleri de kontrol ettiklerinde görmüşler.
    4-5 gün sonra da arayıp bir isteğiniz var mı diye sordular. genel olarak memnunum, işlerim nedeniyle bakım sırasında pek kurcalayamadım.

neyse herkese çok selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anevrizma -- 3 Haziran 2006; 22:43:45 >

• selam bluewall07

daha önce hiç alarm taktırdın mı bilmiyorum ama ben bir arkadaşımın arabasına alarm takılırken gördüm. nerdeyse arabanın tüm kapıları, içerden herşey sökülüyor, elektrik aksamı kurcalanıyor. dedim eğer araba alırsam alarm taktırmam. Bence direksiyorn kilitleri var onlardan alsan daha zahmetsz olur. ama genede sen bilirsin.

Kolay gelsin.
  • Bir sorum var arkadaşlar size;

D4D yarisi genelde kaç devirde kullanıyorsunuz. aracı sürekli düşük devride kullanmak araca zarar verir mi? Mesela sürekli 2000 devirde kullanmak motorda sorun yaratır mı?

genelde dizel motorları yüksek devirde kullanılması söylenir. mazotu daha iyi yakması için. ama o eski sert mazotlar için geçerliydi. euro normlarına göre dizel kullandığımıza göre bu alışkanlığı değiştirmemizde bir mani var mı?

ben genelde bu şekilde kullanıyorum. 2000-2200 devirde sabit tutmaya çalışyorum. Hem motor zorlanmıyor hemde çok ses olmuyor.

sizler neler diyorsunuz bu konuda?
  • Arkadaslar sanirim Toyota en sonunda yaris 1.0 motorla ilgili test surusu olmamasina yonelik elstirileri dikkate almak durumunda kaldi. Dun Ankara Lider bayisinden bir satis elemaninin ifadesinden ogrendigime gore Ankara Akota bayisi yaris 1.0 için test surusu baslatmis. Bu aracin eskisehir yolundaki köy hizmetleri binasinin karsisina tasinan galeriye giderek test edilebilecegini soylediler. Bugun gunlerden pazar oldugundan gidip henuz bakamadim ama haftaiçi bakacagim. Umarim soylenenler gerçektir.. Test edebilirsem tekrar yazarim. Bu bilgileri teyid edebilecek varsa sevinirim...

Diger yandan aracinda uygulanabilecek tuning aksesuarlarini merak edenler için:

www.tte.de
  • Arkadaşlar Yaris'in EuroNcap'tan aldığı 5 yıldızın değerlendirmesi...ilgilenen olabilir diye ekliyorum...

burada
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.