Bildirim
Yep Yeni Yaris D4D (24. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
207 çocuk ve yaya korumasında Yaris'i sollamış..quote:
Orijinalden alıntı: emsalsiz34
işte bunlarda sınıf arkadaşlarının değerlendirmesi...
bence Yaris birçoğundan birkaç adım önde...
tıklayın
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar ben yol sesinden şikayetçiyim. Yüksek bi uğultu var. Bir arkadaşım jant kapaklarından olabilir dedi. 93 model arabamda bukadar uğultu yoktu. Aynı şikayeti olan var mı aramızda?quote:
Orijinalden alıntı: ssami
207 çocuk ve yaya korumasında Yaris'i sollamış..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ssami
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ssami
ewt ama sınıfındaki diğer birçok araçtan daha iyi durumda -
quote:
Orijinalden alıntı: xbagci
Arkadaşlar ben yol sesinden şikayetçiyim. Yüksek bi uğultu var. Bir arkadaşım jant kapaklarından olabilir dedi. 93 model arabamda bukadar uğultu yoktu. Aynı şikayeti olan var mı aramızda?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xbagci
Arkadaşlar ben yol sesinden şikayetçiyim. Yüksek bi uğultu var. Bir arkadaşım jant kapaklarından olabilir dedi. 93 model arabamda bukadar uğultu yoktu. Aynı şikayeti olan var mı aramızda?
yaris kullanicisi degilim ancak ses sikayeti ilgimi cekti. Sesten hangi yol sartlarinda sikayetçisiniz? Kaymak asfaltta da ugultu oluyor mu? Hangi hizlardan itibaren sizi rahatsiz ediyor? Ugultu derken motor sesinden degil yol sesinden bahsettigimizden tekrar emin olmak istiyorum bir de...
-
Evet motor sesi değil, yol sesi. Çok rahatsız edici. Yaklaşık 90km de başlıyor. Her türlü yolda oluyor. Hele gece sessizlikte acayip kafa şişiriyo. Hafta eniştemi havaalanına bıraktım gece 3 buçukta. O bile farketti. Nasıl tarif edeyim kafamın içinde bir uğultu sesi-rüzgar sesi. O da lastiklerden dedi. Acaba lastiklerin kar lastiği mi dedi.quote:
Orijinalden alıntı: Muhendis06quote:
yaris kullanicisi degilim ancak ses sikayeti ilgimi cekti. Sesten hangi yol sartlarinda sikayetçisiniz? Kaymak asfaltta da ugultu oluyor mu? Hangi hizlardan itibaren sizi rahatsiz ediyor? Ugultu derken motor sesinden degil yol sesinden bahsettigimizden tekrar emin olmak istiyorum bir de...
Alıntıları Göster
-
quote:
Evet motor sesi değil, yol sesi. Çok rahatsız edici. Yaklaşık 90km de başlıyor. Her türlü yolda oluyor. Hele gece sessizlikte acayip kafa şişiriyo. Hafta eniştemi havaalanına bıraktım gece 3 buçukta. O bile farketti. Nasıl tarif edeyim kafamın içinde bir uğultu sesi-rüzgar sesi. O da lastiklerden dedi. Acaba lastiklerin kar lastiği mi dedi.
Alıntıları Gösterquote:
Evet motor sesi değil, yol sesi. Çok rahatsız edici. Yaklaşık 90km de başlıyor. Her türlü yolda oluyor. Hele gece sessizlikte acayip kafa şişiriyo. Hafta eniştemi havaalanına bıraktım gece 3 buçukta. O bile farketti. Nasıl tarif edeyim kafamın içinde bir uğultu sesi-rüzgar sesi. O da lastiklerden dedi. Acaba lastiklerin kar lastiği mi dedi.
lastikleri falan değiştirmedin değilmi. havalarını kontrol ettinizmi?
-
Lastik basinçlariniz 30+/- 2 bar civarinda olmalidir muhtemelen. Bunu katalogdan kontrol edin, sonra bir benzinlikte basinclari olçun ve duzeltin eger normal degerlerinde degilse.quote:
Orijinalden alıntı: selo078quote:
lastikleri falan değiştirmedin değilmi. havalarını kontrol ettinizmi?
Alıntıları Göster
Kullandiginiz lastik marka modeli nedir? Bir de bu sesten araci aldiginiz ilk gunden beri mi sikayetcisiniz yoksa yeni mi cikti bu hadise??
-
Lastik basıncı konusu geçince bende lastiklerin havasını kontrol edeyim dedim ama kaç olması gerektiğni bulamadım. Kullanma klavuzunda da yazmıyor sanki. Yada ben göremedim.quote:
Orijinalden alıntı: Muhendis06
Lastik basinçlariniz 30+/- 2 bar civarinda olmalidir muhtemelen. Bunu katalogdan kontrol edin, sonra bir benzinlikte basinclari olçun ve duzeltin eger normal degerlerinde degilse.
Kullandiginiz lastik marka modeli nedir? Bir de bu sesten araci aldiginiz ilk gunden beri mi sikayetcisiniz yoksa yeni mi cikti bu hadise??
Alıntıları Göster
Lastik basınçlarının kaç olması gerektiğni bilen varmı ??
-
Lastikleri değiştirmedim. Bridgestone . İlk aldığımda da varmıydı onu hatırlamıyorum. Bu gün en iyisi bi lastik basıncına bakayım.Bu arada 185-60-15 içinquote:
Orijinalden alıntı: mainidea
Lastik basıncı konusu geçince bende lastiklerin havasını kontrol edeyim dedim ama kaç olması gerektiğni bulamadım. Kullanma klavuzunda da yazmıyor sanki. Yada ben göremedim.
Lastik basınçlarının kaç olması gerektiğni bilen varmı ??
Alıntıları Göster
benzincilerdeki tablolarda 32 falan diyo. Kitapçıkta bi basım hatası var herhalde, 150 yada 170km altı için önler 22 arkalar 24 filan diyo. Eğer bu da olmazsa bi bridgestone bayisine götürüp sorim. Bu model lastilkerden böyle şikayeti olan varmı falan diye.
-
Anevrizma teşekkürler paylaşımın için.Hayır alarm daha önce taktırmadım o yüzden arkadaşlardan bilgilerini paylaşmasını istedim.quote:
Orijinalden alıntı: Anevrizma
selam bluewall07
daha önce hiç alarm taktırdın mı bilmiyorum ama ben bir arkadaşımın arabasına alarm takılırken gördüm. nerdeyse arabanın tüm kapıları, içerden herşey sökülüyor, elektrik aksamı kurcalanıyor. dedim eğer araba alırsam alarm taktırmam. Bence direksiyorn kilitleri var onlardan alsan daha zahmetsz olur. ama genede sen bilirsin.
Kolay gelsin.
Alıntıları GösterAncak öyle bi sölemişsinki yarın götürdüklerinde arabayı o gördüklerini keşke yaptırmışsaydım dememk için onları göze almak lasım
Yine de teşekkürler.
Diğer arkadaşlardan ses çıkmadı
Sağlık olsun başka forum bulcaz artık
-
Ben bu arabayı alırken 1.0 terra yı (2006) test etmiştim. O zamanlar bende 1.2 corsa vardı. Arada bi fark görmemiştim. Normal kullanım için iyi. Toyota sonuçta hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: bluewall07
Anevrizma teşekkürler paylaşımın için.Hayır alarm daha önce taktırmadım o yüzden arkadaşlardan bilgilerini paylaşmasını istedim.Ancak öyle bi sölemişsinki yarın götürdüklerinde arabayı o gördüklerini keşke yaptırmışsaydım dememk için onları göze almak lasım
Yine de teşekkürler.
Diğer arkadaşlardan ses çıkmadı
Sağlık olsun başka forum bulcaz artık
Alıntıları Göster
Hay allahn yanlış soruya cevap vermişim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbagci -- 7 Haziran 2006; 9:58:42 >
-
30 bar mı?quote:
Lastik basinçlariniz 30+/- 2 bar civarinda olmalidir muhtemelen. Bunu katalogdan kontrol edin, sonra bir benzinlikte basinclari olçun ve duzeltin eger normal degerlerinde degilse.
Alıntıları Göster
psi olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: Muhendis06
-
Evet evet, 30 PSI.... yani 2 bar civari, duzeltme için tesekkurler!quote:
Orijinalden alıntı: C4_1400
30 bar mı?
psi olmasın.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
30 bar mı?
psi olmasın.
quote:
-
bar ile psi arasındaki ilişki nasıl. O zaman kitapçıkta kastedilen 2.2-2.4 bar kaç psi ye tekabül eder?quote:
Evet evet, 30 PSI.... yani 2 bar civari, duzeltme için tesekkurler!
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
30 bar mı?
psi olmasın.
quote:
Alıntıları Göster
-
Kendim sordum kendim buldum.quote:
bar ile psi arasındaki ilişki nasıl. O zaman kitapçıkta kastedilen 2.2-2.4 bar kaç psi ye tekabül eder?
Alıntıları Göster
http://www.birimcevir.com/basinc-birimleri/basinc-birimleri.aspx
faydalı bir link.
-
En sonunda...quote:
Kendim sordum kendim buldum.
http://www.birimcevir.com/basinc-birimleri/basinc-birimleri.aspx
faydalı bir link.
Alıntıları Göster
YARİS'imi almaya gidiyorum arkadaşlar...
-
bu arabaya bu fiyat pahali....quote:
Orijinalden alıntı: selo078
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mkirmak
bu arabaya bu fiyat pahali....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mkirmak
-
Arkadaşlar merhaba...quote:
Orijinalden alıntı: xbagciquote:
Orjinalden alıntı: mkirmak
Alıntıları Göster
Sonunda Kavuştum Yaris'ime
16:30 'da teslim aldım arabamı ve aldığımda araç 6 km'deydi hemen orda sıfırlayıp en yakın benciye gittim...112.5 milyona fulledim depoyupompacıda payını aldı tabii neyse...arabanın gelmesi 25 gün sürdü ve verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakkettiğini düşünüyorum...pahalı diyen arkadaşlar Yaris'in koltuğuna oturdukları an anlayacaklardır o parayı hakkettiğini...az önce eve geldim 44 km yol yapmışım bugun...ilk defa otomatik şanzımanlı araba sahibi oldum ve ne kadar rahat olduğunu ve verdiği sürüş keyfini burda anlatmama imkan yok yoğun trafikte 45 dakika civarı kullandım ortaköyden altunizade arası ve çok rahat bi yolculuk geçirdiğimi söyleyebilirim... göstergelere hayran olmamak elde değil direksiyonu istediğiniz şekli alabilyor koldtuklar yan aynalar vs... tamamen sürücü konforu düşünülmüş...çok fazla teknik detaylara giremeyeceğim bilgim olmadığı için ama 1.3 olmasına ramen araba gidiyor arkadaşlar 3000 deviri geçmek istememe ramen biçok kez kendimi frenlemek zorunda kaldım...bana hissettirmedi yaptığı hızı ön konsolda o kadar çok göz varki eski arabamda bunun çok fazla eksikliğini hissediyordum bu eksikliği fazlasıya kapatacağına eminim...bagaj hacmi gerçekten küçük çok fazla bişeyler alacağını sanmıyorum seyehate çıkacağım zaman max. 3 kişiyle çıkmam gerekiyor diye düşünüyorum...işçilik ve malzeme kalitesi iyi paspaslar hoşuma gitmedi birde kauçuk paspas olmasını tercih ederdim birde klima tuşları bence çok büyük tasarlanmış birazdaha ufak ve daha işlevsel olabilirdi diye düşünüyorum...sonuç olarak artıları eksilerinden çok daha fazla bu aracın sahibi olduğu için mutluyum
ve bu sınıfta bi araç almayı düşünen arkadaşlara da gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...
Yeni Yaris'i eskisiyle karıştırmamak gerekir bence...
fotoğraflarını ekleyeceğim demiştim ama bugun fırsatım olmadı yarında olav-cağını sanmamakla birlikte en kısa zamanda ekleyeceğim...
Tüm Yaris'cilere de selam olsun...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X