Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazasız belasız kullanman dileğimle...beklediğine değdiğine eminim...kesinlikle sınıfının üztünde bir araç...iyiki gecikme nedeniyle başka araclara kaymadın...tekrar güle güle kullan..
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlede sağlıklı bin.
    Umarım bu kadar beklediğine değmiştir.
    Ancak dün yine Erzurum Toyota Bayiine gittim ve Yarisin içini biraz daha kurcaladım Fakat senin söylediğin gibi malzeme pek de hoşuma gitmedi doğrusu.Torpido gözleri neredeyse açarken elimde kalıyordu. Okadar ince yapılmışki sanki verilen para hak edilmiyormuş gibi
    Ancak bunların eksi yönler olduğunu belirterek yine de artı yönlerinin bu durumları kapatacağı konusunda hemfikir olcağımızı bildiririm
    Sağlıcakla...

Bu arada bizim soru güme gitti...

• merhabalar.yaris d4d(terra) mi aldıgımın bugun 1inci haftası.şu ana kadar arabamın herseyinden memnunum,sadece küllük bana 1az sacma geldi o kadar,ışıklandırması yok.onun dışında yol tutuşu,ilerleyişi,endamı bence çok güzel ve keyifli 1oyuncak gibi.benzindeyse ilk depomu bitirdim,degerler ve veriler şöyle:93,220 ytl total eurodizel=38.05 lt-- yapılan km=678.8--1lt=17.83km----5.6lt=100km---1km=0,137ytl..yapılan 678.8 km nin 330 kmsi otobanda 120 ile 130 km arası hızla,gerisi istanbul şehir içi(348km),yaklaşık 500km sindede klima açıktı.yani bence tam anlamıyla karma bir yakıt tuketimi oldu.ama bilmiyorum fazlamı azmı.sanki dün gece cok fena gıdım gıdım ilerleyen 1trafigin içine girince bu degerler arttı gıbıme geldı.kullanım olarakta sportif 1kullanım yapıyorum,ama vıteslerı de genelde 2bin ile 3bin devir arasında degiştiriyorum.sizce bu degerler nasıl ey diger dizel yaris kullanıcıları ve sürüş konusunda tavsiyeleriniz olurmu?zamanla daha da azalırmı bu tüketim degerleri sizce??iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: bluewall07

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlede sağlıklı bin.
    Umarım bu kadar beklediğine değmiştir.
    Ancak dün yine Erzurum Toyota Bayiine gittim ve Yarisin içini biraz daha kurcaladım Fakat senin söylediğin gibi malzeme pek de hoşuma gitmedi doğrusu.Torpido gözleri neredeyse açarken elimde kalıyordu. Okadar ince yapılmışki sanki verilen para hak edilmiyormuş gibi
    Ancak bunların eksi yönler olduğunu belirterek yine de artı yönlerinin bu durumları kapatacağı konusunda hemfikir olcağımızı bildiririm
    Sağlıcakla...

Bu arada bizim soru güme gitti...

Hocam ilk önce sen bir anlat bakalım arabanın gidişi, çekişi, ara hızlanmaları falan nasıl. Pazartesi ben de 1,0 Yaris alacağım inşallah. Test sürüşünü eski kasayla yaptım, fena da gitmiyordu doğrusu. Ama yeni kasa Yarislerde 3 silindirli yeni bir aliminyum bloklu motor kullanmışlar.

Nasıl?

Şimdiye kadar memnun musun gidişinden?

Öteki tarafları arabanın çok güzel ama şu 1,0 olayı kurcalıyor kafamı, aydınlatırsan sevinirim.

• 678 km çok iyi yaw. Benim Ortalama 5,9-6,2 iki arasında değişiyo. Hem de güzergahımda sıkışık trafik yok. 600km den yukarısını hiç görmedim daha. Bende mi bi tuhaflık var acep.
  • Arkadaşlar benim Yaris D 4D ile 2350 km oldu genelde tespitim şu, şehir dışında 350 km otobanda sürdüm ve 150-170 arası hiç durmadan sürdüğümde ortalama 5,7 lt mazot yaktı. Fakat şehir içinde dur kalklı bir trafikte ve bir sürü kamyonun arkasında durup hızlanarak sürdüğümde ise bu değer 5,9'lara yükseldi..henüz 90-100 km sabit hızda arabamı kullanmadım fakat izine ayrılıyorum 2 haftalığına ve bu sürede en azından 1 depoyu otobanda 90-100 km hızla giderek deneyeceğim. Şu anda en son BP'den mazot aldım ve yol bilgisayarında 5,1 ortalama gösteriyor. (Bu değer şehir içi ve dur kalklı) fazla zorlamadan sürüyorum arabamı bakalım nasıl olacak. En iyi yakıt ise hepsini kullanmış biri olarak BP diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mkirmak

bu arabaya bu fiyat pahali....

29.000 YTL.'YE dizel abs klima gibi donanıma sahip otomobil varmı?
  • Arkadaşlar bir de şu yol bilgisayarı muhabbeti var! 2350 km oldu ve depoyu 4-5 defa doldurdum çok enteresandır her seferinde depo dolu iken Range'in gösterdiği mesafe +/- 2 km ile tutuyor ister devirli, ister devirsiz süreyim yol bilgisayarı dediği rakamı tutturuyor. Sizde de böyle oluyor mu arkadaşlar
  • Haklısın be selo bu fiyata nerdeee? Yarise sahip olamayanların çamurları bunlar
  • Bu otomobil, bu fiyata güzel. Eleştirenler sanıyorum hiç Yarisin içine girmemiş kişiler.

1,0 kullanıcısı yok mu peki forumda??
  • palio bile 28'i buluyor. arkadaşlar dizel 2. el terraya rastlarsanız buraya yazarmısınız bizahmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkirmak

bu arabaya bu fiyat pahali....

Ford bu fiyata dogru düzgün donanımı olmayan motoruda 1.4 68 hp olan arabayı satıyoo..Yaris ise 90 hp!!!toyota kalitesinide unutmayalım lütfenn
  • ya ben tutturdugum bu düşük degerlere güvenip bu depoda 1az daha agresif kullandım arabayı.ama bu sefer gercekten cok fena sıkısık trafiklerin icine girdim ve bu sefer sadece şehir içi.cok merak ediyorum 1daha depoyu fulledıgımde nasıl degerlerle karsılascam
  • nihayet ben de aldim yaris'imi.okyanus mavi dizel.satici normalde 1 yil olan extra servis i 3 yil yapmak icin 244$ gibi bi rakam istedi karar veremedim bi an,sonra almadim.bunu alsa miydim sizce?bi de yokus asagi bosta giderken(cok severim) 100 km de 1 lt. gosteriyo b.s., viteste gidince bu rakam 0 lt. oluyo.gercekten viteste daha az yakma ihtimali var mi?

bu topicde yaris'i ilk kullananlari okuyunca arabayi her kullanislarinda daha cok sevdiklerini biliyorum,ayni seyi ben de yasadim.gercekten yol tutusu hizlanmasi iyi ki varsin yaris dedirtiyo.
  • Yani getzi hiç düşünme, yaris al diyebilirmiyiz?
  • hyr lı olsun dostum..bende dun test sürüşünü yaptım.emsalsiz34 arkadaşımın arabaı ile gerçekten çok hoş.yanlız bi kusur war onuda ben gördum koray ne kadar yok desede

plakası egri.hemde saga yatık şekılde hemen en kısa zamanda düzltmenı istiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

Arkadaşlar merhaba...

Sonunda Kavuştum Yaris'ime

16:30 'da teslim aldım arabamı ve aldığımda araç 6 km'deydi hemen orda sıfırlayıp en yakın benciye gittim...112.5 milyona fulledim depoyu pompacıda payını aldı tabii neyse...arabanın gelmesi 25 gün sürdü ve verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakkettiğini düşünüyorum...pahalı diyen arkadaşlar Yaris'in koltuğuna oturdukları an anlayacaklardır o parayı hakkettiğini...az önce eve geldim 44 km yol yapmışım bugun...ilk defa otomatik şanzımanlı araba sahibi oldum ve ne kadar rahat olduğunu ve verdiği sürüş keyfini burda anlatmama imkan yok yoğun trafikte 45 dakika civarı kullandım ortaköyden altunizade arası ve çok rahat bi yolculuk geçirdiğimi söyleyebilirim... göstergelere hayran olmamak elde değil direksiyonu istediğiniz şekli alabilyor koldtuklar yan aynalar vs... tamamen sürücü konforu düşünülmüş...çok fazla teknik detaylara giremeyeceğim bilgim olmadığı için ama 1.3 olmasına ramen araba gidiyor arkadaşlar 3000 deviri geçmek istememe ramen biçok kez kendimi frenlemek zorunda kaldım...bana hissettirmedi yaptığı hızı ön konsolda o kadar çok göz varki eski arabamda bunun çok fazla eksikliğini hissediyordum bu eksikliği fazlasıya kapatacağına eminim...bagaj hacmi gerçekten küçük çok fazla bişeyler alacağını sanmıyorum seyehate çıkacağım zaman max. 3 kişiyle çıkmam gerekiyor diye düşünüyorum...işçilik ve malzeme kalitesi iyi paspaslar hoşuma gitmedi birde kauçuk paspas olmasını tercih ederdim birde klima tuşları bence çok büyük tasarlanmış birazdaha ufak ve daha işlevsel olabilirdi diye düşünüyorum...sonuç olarak artıları eksilerinden çok daha fazla bu aracın sahibi olduğu için mutluyum ve bu sınıfta bi araç almayı düşünen arkadaşlara da gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...

Yeni Yaris'i eskisiyle karıştırmamak gerekir bence...

fotoğraflarını ekleyeceğim demiştim ama bugun fırsatım olmadı yarında olav-cağını sanmamakla birlikte en kısa zamanda ekleyeceğim...

Tüm Yaris'cilere de selam olsun...

• abi yamuk falan değil en sonunda inip ölçücem artık...

quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

hyr lı olsun dostum..bende dun test sürüşünü yaptım.emsalsiz34 arkadaşımın arabaı ile gerçekten çok hoş.yanlız bi kusur war onuda ben gördum koray ne kadar yok desede

plakası egri.hemde saga yatık şekılde hemen en kısa zamanda düzltmenı istiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

Arkadaşlar merhaba...

Sonunda Kavuştum Yaris'ime

16:30 'da teslim aldım arabamı ve aldığımda araç 6 km'deydi hemen orda sıfırlayıp en yakın benciye gittim...112.5 milyona fulledim depoyu pompacıda payını aldı tabii neyse...arabanın gelmesi 25 gün sürdü ve verdiğim parayı son kuruşuna kadar hakkettiğini düşünüyorum...pahalı diyen arkadaşlar Yaris'in koltuğuna oturdukları an anlayacaklardır o parayı hakkettiğini...az önce eve geldim 44 km yol yapmışım bugun...ilk defa otomatik şanzımanlı araba sahibi oldum ve ne kadar rahat olduğunu ve verdiği sürüş keyfini burda anlatmama imkan yok yoğun trafikte 45 dakika civarı kullandım ortaköyden altunizade arası ve çok rahat bi yolculuk geçirdiğimi söyleyebilirim... göstergelere hayran olmamak elde değil direksiyonu istediğiniz şekli alabilyor koldtuklar yan aynalar vs... tamamen sürücü konforu düşünülmüş...çok fazla teknik detaylara giremeyeceğim bilgim olmadığı için ama 1.3 olmasına ramen araba gidiyor arkadaşlar 3000 deviri geçmek istememe ramen biçok kez kendimi frenlemek zorunda kaldım...bana hissettirmedi yaptığı hızı ön konsolda o kadar çok göz varki eski arabamda bunun çok fazla eksikliğini hissediyordum bu eksikliği fazlasıya kapatacağına eminim...bagaj hacmi gerçekten küçük çok fazla bişeyler alacağını sanmıyorum seyehate çıkacağım zaman max. 3 kişiyle çıkmam gerekiyor diye düşünüyorum...işçilik ve malzeme kalitesi iyi paspaslar hoşuma gitmedi birde kauçuk paspas olmasını tercih ederdim birde klima tuşları bence çok büyük tasarlanmış birazdaha ufak ve daha işlevsel olabilirdi diye düşünüyorum...sonuç olarak artıları eksilerinden çok daha fazla bu aracın sahibi olduğu için mutluyum ve bu sınıfta bi araç almayı düşünen arkadaşlara da gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...

Yeni Yaris'i eskisiyle karıştırmamak gerekir bence...

fotoğraflarını ekleyeceğim demiştim ama bugun fırsatım olmadı yarında olav-cağını sanmamakla birlikte en kısa zamanda ekleyeceğim...

Tüm Yaris'cilere de selam olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Yani getzi hiç düşünme, yaris al diyebilirmiyiz?

getz'in kullanimi da iyi bence.direksiyon yaris kadar yumusak degil gibi kaldi aklimda.en cok dizayn olayi beni etkiledi yaris'de.fiyatlari arasinda fazla fark yoksa ve yaris'in gorunusunu begeniyosan kesinlikle yaris.dizayni begenen kadar begenmeyen de var bu arada.
  • benzinli ve özellikle 1.0 yarisciler.. sizler ne kadar yakiyorsunuz?
    terracı yarisciler, arka kapı içlerine hoparlör taktıranınız var mı...
    Trafikte zaman zaman görüyorum, bazı yarislerciler yan kapı çıtaları taktırmış... taktıranınız varsa, nereden ve kaça?
  • bugün 1,0 için kaporayı verdim, çarşamba veya perşembe alacam inşallah. size benzin tüketimi, genel kullanım ile ilgili ayrıntıları yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.