Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.582
Cevap
10
Favori
294.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bursum

beyler sırf bu ortama yazalım die üye falan olduk.neyse..
    DİYECEĞİM ŞUDUR YARİS 1.4 D4D SOL SPECİAL M/M ALDIM ÇELİK JANT VE XENONO TAKILDI..BİR ÖNCEKİ ARABAM 2001 BMW OLMASINA RAĞMEN HAYRAN KALDIM BU ARABAYA.BÜTÜN TEST SONUÇLARINA BAKTIM,TOYOTANIN AVRUPADA ÜRETİLEN İLK ARABASI.15 GÜNDÜR KULLANIYORUM SIFIR HATA....
    DÜŞÜNEN VARSA HEMEN GİTSİN YAZILSIN 2 AY SÜRESİ OLUR DAHA DÜŞÜNMEK İÇİN ZATEN.

ÇELİK JANT VE XENONO STANDARTMI? STANDART DEĞİLSE NEKADAR VERDİN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bursum

beyler sırf bu ortama yazalım die üye falan olduk.neyse..
    DİYECEĞİM ŞUDUR YARİS 1.4 D4D SOL SPECİAL M/M ALDIM ÇELİK JANT VE XENONO TAKILDI..BİR ÖNCEKİ ARABAM 2001 BMW OLMASINA RAĞMEN HAYRAN KALDIM BU ARABAYA.BÜTÜN TEST SONUÇLARINA BAKTIM,TOYOTANIN AVRUPADA ÜRETİLEN İLK ARABASI.15 GÜNDÜR KULLANIYORUM SIFIR HATA....
    DÜŞÜNEN VARSA HEMEN GİTSİN YAZILSIN 2 AY SÜRESİ OLUR DAHA DÜŞÜNMEK İÇİN ZATEN.

Hayırlı uğurlu olsun, XENONO ları kaça taktırdın acaba
  • xenon 600 çelik jant 700 ayrıca yan darbe çıtaları da taktırdım renk te arabada siyah,bu sabah ilk hızları yaptım 150 km/hız da sıfır sorunsuz çıktı ve triptronicte gençlik günlerinden kalma sollama ve makaslar da gayet başarlıydı beyler.sıra içinse şöyle diyim ben yakamoz gümüşünü istedim haziran başı teslim dendi tabi bu modele opsiyona göre değişir.bi kaç şikayet olarakta kornayı dudum korna bana göre gayet başarılı iç kokpitte duyulmayan bi sesi var camı açarsanız etkili olduğunu anlarsınız.konu sesse e200 sesi beklemek bu arabada olmaz. ama çamurluk sesine katılıyorum .ben a3 1,6 trp.sportpack e sıradayken bu arabayı aldım ,bana göre bir arabanın içine binildiğinde insan ya aaaaaaaaaaaaaaaa demeli ooooooooooo demeli binin kararı siz verin..beyler d4d motor dünyanın en iyi motoru seçildi land cruiser bile d4d motor. aynı mantıkta çalışıyo ve ayrıca 1.000.000 km başarısı var bu motorun hemde triger kayışınnız yok 250.000 de zinicr değişiyo. yaris tattışmasız bi araba bence hem fiyatıyla hem teknolojisiyle aldığım için diğil ama. ha daha iyi tabiki başka arabalar var ama bunun sonu yok. tüm alnlara hayırlı olsun allah kazasız belasız bindirsin.

• tekrar hayırlı uğurlu olsun,çok isabetli bir karar verdiğini sürdükçe daha iyi anlayacaksın...
  • Arkadaşlar slm!!Bende yeni yaris almayı düşünüyorum.Fakat malumunuz bir kız olarak motordan anladığımı söyleyemem...Sorum,acaba 1.0 terra alsam acaba nasıldır?Daha yeni 2005 renault megane 1.5 dizel arabamı sattım.Çok memnundum.Günde yaklaşık 50 km yapıyorum.Sizce performansı nasıldır 1.0 ın?
  • Arkadaşlar slm!Bende yaris terra 1.0 almayı düşünüyorum...Daha yeni renault megane 1.5 dizel arabamı sattım,memnundumda aslında.Neyse şimdi sorum,1.0 motor sizce günde 40-50-km yapan biri için nasıl?Malumunuz bir kız olarak motordan hiç anlamıyorum...
  • Tam emin olmamkla birlikte, 1.5 dizel megan'ın performansının çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Eğer bu 50 km'yi şehir trafiğinde yapıyorsanız farkı çok hissetmezsiniz ancak şehir dışı bir yol söz konusu olduğunda 1.0 motor istenilen performansı sunamayabilir.
  • bu 1.0 motor olayı bir soru işareti. daha öncede sorulmuştu ama bir cevap alınamadı sanırım. 1.0 olanı kullanan varsa, izlenimlerini bir paylaşsa çok iyi olacak.
  • Öykü kardeş öncelikle kız olarak yerine bayan olarak demeniz daha şık olacak.Aksi halde sizin bayan olmadığınızı düşünmemize sebep olacaktır bu.Hiç bir bayan kendini kız diye tanımlamaz .....
    Sorunun cevabına gelecek olursak 1.0 motoru denemişdim tyler78 arkadaşımızın dediği gibi şehiriçinde hiç bir problemi yok arabanın ama şehirdışında acil ihtiyaç olduğunda ani hızlanma taleplerinize karşılık vermekte gecikecektir.Bunu bilerek kullanırsanız şehirdışında da üzmez kimseyi.
    quote:

Orjinalden alıntı: oyku

Arkadaşlar slm!Bende yaris terra 1.0 almayı düşünüyorum...Daha yeni renault megane 1.5 dizel arabamı sattım,memnundumda aslında.Neyse şimdi sorum,1.0 motor sizce günde 40-50-km yapan biri için nasıl?Malumunuz bir kız olarak motordan hiç anlamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 13 Nisan 2006; 12:34:39 >

• dostlar biz de yaris sol spesial mmt dizel saten gümüş için kapora verdik.
    Allah nasip ederse 27 nisan da teslim edecekler.
    bu arada bu konuda yazan herkese çok teşekkür ederim,artık kararımın doğru olduğuna daha fazla inanıyorum.
    herkese hayırlı uğurlu ,keyifli yaris dolu günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Mehmetgnc -- 13 Nisan 2006; 14:25:33 >
  • Forumdan bir arkadaş B sınıfı kıyaslamasını yapan bir site ismi vermiş gerçi slovakça ama kıyaslamalar anlaşılıyor.Bi bakın kıyaslayın ve özelikle arka koltuğun ferahlığını kıyaslayın.

http://auto.sme.sk/clanok.asp?cl=2651177
  • Evet bende 15 gün önce aldığım yaris 1000cc ile ilgili görüşlerimi yazayım dedim.

Yakıt Tüketimi :
    -------------------
    şu ana kadar 2 depo benzin tükettim ve aracım 900km de. kabaca hesaplarsak şu ana kadar ki yakıt tüketimi 1km de 220 ykr civarı. 100 km de 7.5 litreyi buluyor. (şehir içi)
    öyle aracı çok zorlayacak bi kullanım da yapmadığım halde açıkçası şu anki tüketimden memnun değilim.
    1000cc ye göre çok abartılı bi tüketimi var. ancak herkesin hemfikir olduğu motor yeni olduğu için yakıt tüketiminin yüksek olması.
    ama yine de şu anda hiç ekonomik gelmedi bana. 23000ytl verip bunu alacağıma 28000 verip 1.4 dizeli alsaydım diye kafamı vuruyorum şimdi taşlara.
    hem performans olarak daha yüksek olurdu hemde tüketimi yarı yarıya daha düşük olurdu.

Performans :
    ----------------
    performansa gelince, araçta 1 yada iki kişiyse insanı üzmüyor. motor 3000 devirin altında verimsiz ama 3000 inin üstünde kullanınca çekiş tatmin ediyor.
    buna bağlı olarak tüketim de artıyor tabi.
    düz pistte 13 saniyede 100 e çıktım. 1.viteste 50km/s de gaz kesiyor 2.viteste 95km/s de 3.viteste 112 km/s de.
    150km/S i gördüm birazdaha giderdi ama basacak yol yoktu.

ortalama kilodan 4 kişi araçta iken düz yolda fena değil, az eğilmi rampalarda çekiş oldukça düşüyor, biraz dik rampalarda 2.viteste neredeyse hızlanmıyor.

Donanım - Teknoloji - Güvenlik:
    ------------
    Donanım bakımından mükemmel. tasarım, dizany, aksesuarlar kesinlikle mükemmel.
    Yol tutuş, sürüş, manevra kabiliyeti, İnanılmaz derecede başarılı.
    sapasağlam bir araba.

dediğim gibi kşke dizelini alsaydım, şu anda bunu satıp 5000 ytl koyup dizelini almayı düşünüyorum.

görüşleriniz bekliyorum
    Saygılar

• Yaris 1.4 D-4D, şu an bu sınıfta alınabilecek en mükemmel arabadır.

Fiyat/Performans/Donanım olarak değerlendirdiniz mi zaten daha iyisi yok.

+ Bu araba TOYOTA
    + Yeni bir kasa
    + NCAP 5 yıldız güvenlik
    + 38 mt fren (Sınıfının en iyisi)

Bu arabayı almamak için tek neden dış görünümü diye düşünüyordum. Dün arkadaşım teslim aldı arabasını 1 saat kadar dolaştık. İstisnasız neredeyse herkes kafasını çevirip baktı. Işıklarda yanımızdaki 307'deki 2 genç delikanlı bu araba ne zaman çıktı diye hayran hayran sordular. Öyle sanıyorum ki 3-4 ay içinde ortalık bu arabalarla dolacak. Bende şöyle iyice inceledim. Aracın içi bırakın B sınıfını çoğu C sınıfı araçtan büyük. Özellikle ön bölüm anormal bir genişlik hissi veriyor. Arabayı kullanırken Passat kullanıyor gibi hissediyorsunuz. Böyle bir ferahlık ne Punto'da ne Clio3'de yok.

Dış görünüm olarak bence Punto'dan da Clio3'den de daha şık bir araba. Tabi zevk meselesi ama dünkü kısa turumda araba beni çok etkiledi. Arkadaşın araç saten gümüşü, çok şıktı.

Satarken para eder diye 2007 model beklemek niye ki? Unutmayın ki 2007 model alırsanız 1 sene daha fazla yüksek primden vergi ödeyeceksiniz
    Yani beklemek anlamsız... Kaldı ki bence Toyota heran bu araca zam yapabilir. Yani düşünsenize bir Toyota araba aynı sınıftaki FIAT ve RENAULT araçlardan daha ucuz(aynı motora sahip).
    Şu an almak için tam sırası ama arkadaşımın söylediğine göre 2 aya yakın sıra varmış zaten arabada...

Ben bile benim kocaman'ı satıp alsam mı diye düşünüyorum ...

• ARKADAŞLAR ŞU ANDA D4D MMT ŞANZUMAN KULLANANLAR YAKIT TÜKETİMLERİNİ VE NE MESAFEDE KULLAQNDIKLARINI YAZABİLİRLERMİ
  • Şehir içi Köprü trafiğinde 5,8 e kadar düştü.Fabrika değerinin 5,5 olduğunu düşünürsek bu rakam gerçekten memnun edici.Toyota nın başka bir farkıda bu tüketim değerleri çok gerçekçi.....
  • clio 3 ün içini görür görmez elemiştim zaten ama punto biraz kafamı karıştırdı onunda motoru kendini ispatlamış bir motor fakat arabada sırf motordan ibaret değil toyotayla kıyaslamak bile istemiyorum ama segment aynı olunca seçenekleri değerlendirmek zorundasın tek sıkıntım otomatikleştirilmiş düz şanzuman acaba ne kadar randumanlı olacak tam otomatik olsa gözümü kırpmadan girecem yaris e ama bu beni endişelendiryor
  • Benim Yaris D-4D MMT henüz 900 km de ve ramdıman olarak memnunum ama yakıt sarfiyatı hala yüksek seyretmeye devam ediyor.
    Şehiriçi kısa mesafe kullanım yoğun olduğu günlerde ortalama 8 e kadar çıkıyor.. Genel ortalama ise 6.5-7 arasında..

• Saygılarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 14 Nisan 2006; 19:16:38 >

• bu arabadaki radyo-cd çalar mı yoksa mp3 çalar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytaral

Evet bende 15 gün önce aldığım yaris 1000cc ile ilgili görüşlerimi yazayım dedim.

Yakıt Tüketimi :
    -------------------
    şu ana kadar 2 depo benzin tükettim ve aracım 900km de. kabaca hesaplarsak şu ana kadar ki yakıt tüketimi 1km de 220 ykr civarı. 100 km de 7.5 litreyi buluyor. (şehir içi)
    öyle aracı çok zorlayacak bi kullanım da yapmadığım halde açıkçası şu anki tüketimden memnun değilim.
    1000cc ye göre çok abartılı bi tüketimi var. ancak herkesin hemfikir olduğu motor yeni olduğu için yakıt tüketiminin yüksek olması.
    ama yine de şu anda hiç ekonomik gelmedi bana. 23000ytl verip bunu alacağıma 28000 verip 1.4 dizeli alsaydım diye kafamı vuruyorum şimdi taşlara.
    hem performans olarak daha yüksek olurdu hemde tüketimi yarı yarıya daha düşük olurdu.

Performans :
    ----------------
    performansa gelince, araçta 1 yada iki kişiyse insanı üzmüyor. motor 3000 devirin altında verimsiz ama 3000 inin üstünde kullanınca çekiş tatmin ediyor.
    buna bağlı olarak tüketim de artıyor tabi.
    düz pistte 13 saniyede 100 e çıktım. 1.viteste 50km/s de gaz kesiyor 2.viteste 95km/s de 3.viteste 112 km/s de.
    150km/S i gördüm birazdaha giderdi ama basacak yol yoktu.

ortalama kilodan 4 kişi araçta iken düz yolda fena değil, az eğilmi rampalarda çekiş oldukça düşüyor, biraz dik rampalarda 2.viteste neredeyse hızlanmıyor.

Donanım - Teknoloji - Güvenlik:
    ------------
    Donanım bakımından mükemmel. tasarım, dizany, aksesuarlar kesinlikle mükemmel.
    Yol tutuş, sürüş, manevra kabiliyeti, İnanılmaz derecede başarılı.
    sapasağlam bir araba.

dediğim gibi kşke dizelini alsaydım, şu anda bunu satıp 5000 ytl koyup dizelini almayı düşünüyorum.

görüşleriniz bekliyorum
    Saygılar

Nihayet 1.0 motorlu bir yaris kullanicisi arkadas goruslerini belirtti. Size cok tesekkur ediyorum. Sormak istedigim birkaç nokta olacak. Oncelikle araci 3500dd ve uzerindeki devirlerde kullanirken sanki bir dikis makinasi gurultusu gibi bir ses duyuyor musunuz? Eger evetse, rahatsiz oluyor musunuz?

Diger sorum ise, aracinizi test surusu yaparak mi aldiniz? Cunku Toyota TR musteri iliskileri ile de yaptigim gorusmeler sonucunda 1.0 motorun ulkemizde hicbir bayide test surusu olmadigi bildirildi. Ben 1.3 benzinliyi test etmeye gittim, ehliyet fotokopimi istedileri, itiraz ettim, araci test ettirmediler, ben de almaktan vazgectim. Toyota markasina guvenim zedelendi. Ehliyetimin kopyasini istemeleri hem de ustelik test arabalariyla kaza yapip inkar etmeme karsilik bir onlem olarak istemeleri çok terbiyesizce bir davranisti.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.